Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:05:52

"Зустріч на Олімпі" у ЗОШ № 3 Чернігова

31.05.2014   13:05Агенцiя

Загальноосвітня школа № 3 міста Чернігова недарма входить входить до мережі шкіл олімпійської освіти.

В школі майже всі діти відвідують спортивні секції, ведуть здоровий спосіб життя, а вчителі на чолі з дирекцією школи активно приймають участь у спортивному житті міста. Школа залучається до проведення спортивно-виховних заходів ініційованих НОК України, Олімпійською Академією України та обласним осередком НОК України.

Значима подія була проведена спільно з обласним осередком НОК України на цьому тижні. Майже вся школа прийшла на спортивно - виховний захід «Зустріч на Олімпі », на який завітали Заслужені майстри спорту України Андрій Дериземля (учасник п’яти Олімпійських ігор, чемпіон Європи, призер чемпіонатів світу з біатлону) та Ніна Лемеш (учасниця трьох Олімпійських ігор, чемпіонка Європи, призерка чемпіонатів світу з біатлону), Сергій Романчук (майстер спорту України міжнародного класу з веслування на човнах «Дракон») і стипендіат НОК України, кандидат у майстри спорту України з біатлону Анастасія Бізюк.

Урочисте відкриття розпочалося з привітання директора школи Михайла Барбаша, який наголосив на необхідності показувати особистий приклад підростаючому поколінню та вести здоровий спосіб життя.

В рамках проведення Всеукраїнського проекту «DO like OLYMPIANS» під відео супровід була проведена фізична розминка. А потім цікаве спілкування з видатними спортсменами,фотографування, автограф сесія і, звичайно, подарунки для школи (спортивний інвентар та книги на олімпійську тематику) від НОК України.


Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини