Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:21:04

Свято краси та грації у Чернігові

23.05.2014   08:06

У Чернігові вперше пройшов І Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Перлина Полісся». Захід відбувся 17-18 травня на базі ЗОШ №19 за підтримки міського голови Олександра Соколова. Турнір зібрав гімнасток різного віку з різних міст України. Організаторами заходу виступили Федерація художньої гімнастики міста Чернігова та відділення художньої гімнастики ДЮСШ «Чернігів».

Гостями свята краси та грації стали команди з міста Києва (Школа Дерюгіних, ДЮСШ «Олімп», ДЮСШ 3), з міст Луцька, Запоріжжя та Славутича. Загалом у турнірі взяли участь 82 гімнастки віком від 4 до 16 років. Гімнастки змагались в різних категоріях, переважна більшість з них виконували 2 види програм.

Гості та глядачі були приємно вражені насиченою і видовищною програмою турніру. Окрім змагань, яскравими частинами турніру стали Парад Відкриття, Парад Нагородження, а також Гала - концерт за участю як самих гімнасток, так і дитячих творчих колективів міста Чернігова. Після завершення всіх офіційних частин змагань для учасниць запропонована розважальна програма від спонсорів: солодкий стіл, різноманітні конкурси, дитяча дискотека.

За результатами змагань журі визначило переможців у різних категоріях, зокрема:

- серед майстрів спорту: Мері Мкртчян (ЧО ШВСМ) та Діана Спешилова (ЧО ШВСМ);

- серед кандидатів у майстри спорту: Марина Петроченко (ДЮСШ «Чернігів») та Ольга Пушкар (ДЮСШ «Чернігів»);

- серед гімнасток 2002 р.н.:Анастасія Ревун(ДЮСШ «Чернігів») та Дарина Куліч (ДЮСШ «Чернігів»);

- серед гімнасток 2003 р.н.: Діана Юріна (ДЮСШ «Олімп» м. Київ) та Катерина Іванова (ДЮСШ «Олімп» м. Київ);

- серед гімнасток 2004 р.н.: Ліза Кузьмінська (м.Луцьк), Тетяна Бур’ян (Школа Дерюгіних м. Київ) та Вікторія Шарак (ДЮСШ «Чернігів»);

- серед гімнасток 2005 р.н.: Ліза Єфіменко (ДЮСШ «Чернігів»);

- серед гімнасток 2006 р.н.: Альона Бондарева (ДЮСШ «Чернігів»), Маріанна Сапон (ДЮСШ «Чернігів») та Софія Босюк (м. Луцьк);

- серед гімнасток 2007 р.н.: Анна Долеско (ДЮСШ «Чернігів») та Карина Лукаш (ДЮСШ «Чернігів»);

- серед гімнасток 2008 р.н.: Валерія Калиш (м. Луцьк) та Софія Часник (ДЮСШ «Чернігів»);

- серед найменших учасниць2009 р.н.: Маргарита Глухова (ДЮСШ «Чернігів»).

Всі учасниці турніру нагороджені пам’ятними подарунками, отримали медалі та грамоти, а за перші місця - Кубки переможниць турніру. За словами головного тренера Чернігівської області з художньої гімнастики Юлії Бориско організатори заходу мають намір зробити турнір "Перлина Полісся" у Чернігові щорічним.
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини