Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 03:11:38

У Ніжині відбувся відкритий Кубок міста з волейболу

18.03.2014   14:27Агенцiя

15-16 березня за ініціативи міського центру «Спорт для всіх» та відділу з питань фізичної культури та спорту в спортивних залах ЗОШ № 15 та НДУ ім. М. Гоголя відбувся відкритий кубок м. Ніжина з волейболу серед жіночих команд пам’яті тренера Ярешка В.П.

У турнірі взяло участь 7 команд з Київської, Сумської та Чернігівської областей: 3 команди з м. Ніжина – «Ніжинка», «НАТІ» та «КДЮСШ», 2 команди з м. Києва – «Фенікс» та команда національного медичного університету ім. Богомольця, команда ДЮСШ з м. Чернігів та команда «Локомотив» з м. Конотоп. Всі учасники показали видовищну гру. Жодна з команд не змогла пройти турнір без жодної поразки. 

Отже, до фінальної частини турніру пройшла команда «Ніжинка», «НАТІ» та команда «ДЮСШ» м. Чернігів, перегравши київські команди та команду з м. Конотопа.

Всі команди зіграли по коловій системі та здобули по одній перемозі. Проте команда з Чернігова здобула найменшу кількість очок і здобула бронзові винагороди, студентки з НАТІ програвши в останній грі чернігівчанкам посіли другу сходинку п’єдисталу.

А вихованці, в минулому, тренера Ярешка В.П. в честь котрого і проводиться цей щорічний традиційний турнір здобули золоті нагороди, тим самим вшанували його пам’ять та показали що його талант, як тренера пройшов через роки і досі допомагає ніжинським дівчатам здобувати перемоги не тільки на місцевому рівні, а й з командами зі столиці та других областей України. Склад команди переможниці «Ніжинка»: тренер, капітан – Гретчин Т., Саєнко Н., Ворона Т., Попова М., Сушко О., Микитюк Т., Коваль Ю. та Мохир О. всі призери турніру були нагороджені медалями та грамотами МЦ «Спорт для всіх». А команда-переможець – спортивним кубком.

Організатори турніру визнали Микитюк Т. кращою нападницею турніру, Гретчин Т. – кращою захисницею турніру, а Жоголко А. – кращою зв’язуючою. Вони були нагороджені спортивними статуетками та іменними грамотами МЦ «Спорт для всіх».
Команди-призери також отримали солодкі призи від торгової марки «Гармонія», а також подарункові сертифікати від головного спонсору турніру піцерії «Бон Апетіто».


Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.