Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:18:54

У Чернігові відбувся "Зимовий пікнічОК". ВІДЕО

10.02.2014   11:16Агенцiя

8 лютого на лижню покликав чернігівців Клуб прихильників біатлону імені Андрія Дериземлі.

Перші учасники змагань з’явилися на лижні о дев’ятій ранку. Як і належить, пройшли реєстрацію і відправилися розминатися. Підтримати олімпійців активно зважилися більше п’ятдесяти чоловік.

Людмила Шандренко, президент фан -клубу біатлону імені Андрія Дериземлі, каже:
– Спорт всегда об’єднує. Об’єднує людей різної нацональності, різного віросповідання, різніх політічніх поглядів. Байдуже в якому краї ми живемо, альо спорт об’єднує всех.

Перед стартом – підняли прапор. Зробив це чотириразовий учасник олімпіад, біатлоніст В’ячеслав Деркач. Чернігівська область виховала лідерів українського біатлону і лижних гонок. І зараз вони в Сочі.

В’ячеcлав Деркач, учасник Олімпійських ігор (1998, 2002, 2006, 2010) висловив такі побажання українським спортсменам:
– Попутного вітру . Найголовніше, щоб кулі задувало в мішені. Вони, як би попадали. Щоб хлопці стріляли відмінно і швидко бігли.

На пікнічок зібралися і малюки, яким потрібна допомога, щоб надіти лижі, і досвідчені спортсмени- аматори. А ще багато дівчат, для яких – це перші кроки на лижні.

Анастасія Дрижак, вболівальниця збірної України з біатлону :
– Я сама дівуюсь, что я тут роблю? Тому що стаю третій раз в жітті на лижі. Захопитися лижами – це така авантюра для мене. Ну біатлон люблю. Один раз обмовилась, що – це клуб не любителів біатлону, а любителів біатлоністів.



На лижні розпочалося найцікавіше. По традиції на початку змагань була лижна естафета, яка складалась з трьох етапів. На першому етапі бігти довелося найменшим членам родин та команд учасниць, далі естафету прийняли жінки і на останньому колі довелось бігти та фінішувати чоловікам.

Далі було ще цікавіше, до лижних перегонів додалась стрільба, тут і почався справжній біатлон! На стрільбищі потрібно було влучити м’ячем в невеличкий щит. Для подолання вогневого рубежу давалося два патрони, якщо влучив – продовжуєш гонку, промах – відправляє на штрафне коло.

Потім відбувалися гонки на санчатах, потрібно було, щоб кожного учасника команди тягнули інші учасники. Деякі команди на витримали і зійшли з цього виду змагань.

Костянтин, член фан -клубу біатлону імені Андрія Дериземлі, розповідає:

– Емоції ось тут десь клекочуть ! ! Все чудово і хочеться, щоб все це передалося команді України . Причому не тільки в біатлоні, лижах, а взагалі. Всі, хто туди поїхав – великі молодці.

Ярослав Кіянец, член фан -клубу біатлону імені Андрія Дериземлі:
– Ми їх хочемо якось підтримати. Енергію наших сердець передати команді. Щоб вони відчули нашу підтримку.

Після змагань, за традицією фан -клубу, – гарячий чай і фірмовий куліш.

Сюжет Дмитро Евчин, Сергій Коваль, Подробиці, телеканал Інтер

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини