Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:28:05

У Десні на Чернігівщині відбувся відкритий турнір з боксу

08.01.2014   11:09

На базі 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України, якій дислокується у селищі Десна, на Чернігівщині, відбувся відкритий турнір з боксу серед юнаків та дорослих.

Вісім команд і понад півсотні боксерів зі спортивних клубів Чернігівщини та Київщини два дні виборювали звання найсильнішого.

Спортивні змагання було проведено спільними зусиллями командування навчального центру та ДЮСШ «Колос» Козелецького району Чернігівської області. Судили поєдинки представники Чернігівського обласного осередку Федерації боксу України на чолі з майстром спорту міжнародного класу, призером Чемпіонату світу серед військовослужбовців та серед студентів Володимиром Кладько.

Серед юнаків у своїх вагових і вікових категоріях перемоги вибороли діти військовослужбовців Деснянського гарнізону: Кирил Буряк, Олександр Усенко, Сергій Рекун,   Данило Лєвий та Антон Суспо.
У дорослих спеціальну винагороду «За волю до перемоги», від командування навчального центру, здобув військовослужбовець-контрактник сержант Віталій Ситник.    

- Цей турнір проводився втрете і він вже став традиційним для Деснянського гарнізону, - повідомив начальник фізичної підготовки і спорту 169-го навчального центру Сухопутних військ майор Владислав Суспо.
Під час відвідування навчального центру спортсмени мали нагоду познайомитися з життям військовослужбовців, а також оглянути зразки озброєння та техніки.

Вадим Мисник

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини