Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 16:50:03

У Плисках відбувся Кубок області з футболу серед ветеранів

13.11.2013   14:32Агенцiя

10 листопада на штучному газоні стадіону ФК «Єдність» с. Плиски відбувся розіграш Кубка Чернігівської області з футболу серед ветеранів (вік гравців 45 р. і старше).

Змагання організовані відділом у справах молоді та спорту Борзнянської райдержадміністрації, районною федерацією футболу та Чернігівською обласною федерацією футболу.

На попередньому етапі змагань 6 команд ( «Десна» Чернігів, «Темп-Ветеран» Борзна, «Ветеран» Ніжин, «Благовіст» Ніжин, «Ветеран» Корюківка, «Ветеран» Борзна ) провели одноколові турніри у двох підгрупах за скороченим часом гри.

В першій підгрупі успішно виступили борзнянці, які спочатку з рахунком 1-0 перемогли суперників із «Благовіста», а потім 4-1 ветеранів Корюківки і зайняли в підсумку 1 місце. Нічия з рахунком 3-3 між «Благовістом» і командою Корюківки на друге місце вивела ніжинських футболістів.

В другій підгрупі точилася більш запекла боротьба. Прилучани перемогли команду Ніжина з рахунком 2-0, а в наступній грі розійшлися миром з «Десною» 2-2. В заключній грі «Десні», щоб зайняти перше місце, потрібна була перемога над командою Ніжина з потрібним рахунком і вона її здобула. Отож знову повторився минулорічний фінал між командами Чернігова і Борзни. Борзнянці показали досить непоганий футбол, провівши гру на рівних з досвідченим і іменитим суперником, але все ж таки поступилися з рахунком 2-0.

Почесний кубок другий рік поспіль вибороли ветерани чернігівської Десни. «Срібні» медалі в борзнянців, а «бронзові» нагороди в ніжинського «Благовіста», який у грі за третє місце з рахунком 1-0 здолав команду із Прилук. Призи кращим гравцям турніру отримали Валерій Шевченко (Борзна), Валерій Іценко, Євгеній Люткевич ( обоє Ніжин ), Михайло Дуденко ( Корюківка ), Юрій Овчаренко ( Прилуки ), Сергій Антонов ( Чернігів ).

Нагороди переможцям і призерам змагань вручили начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Іващенко та головний суддя змагань Сергій Ткаченко м.Чернігів.

Після змагань всіх його учасників було забезпечено гарячим харчуванням.


http://noc-cn.org/news/u_pliskakh_vidbuvsja_kubok_oblasti_z_futbolu_sered_veteraniv/2013-11-12-895

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини