Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:04:46

Новгород-сіверські боксери стали найсильнішими боксерами України. ВІДЕО

11.11.2013   12:13Агенцiя

Владислав В'язовик та Олександр Гречаник стали найсильнішими боксерами України у своїй ваговій категорії серед юнаків 2000-2001 років народження.

Ще один н.-сіверський боксер Богдан Ільющенко виборов срібну нагороду. Турнір проходив в місті Керч Автономної Республіки Крим наприкінці жовтня.
 
З 24 по 27 жовтня в м. Керч пройшов традиційний турнір найсильніших боксерів України серед юнаків 2000-2001 р.н. У змаганнях брали участь представники з 24-х областей нашої держави, АР Крим, з міст Київ та Севастополь. Чернігівщину у цій віковій категорії представляли 4 боксери, три з яких вихованці Віктора Балабка і один боксер з обласного центру.

Віктор Балабко - тренер з боксу: "Мета цих змагань - перегляд боксерів старшим тренером збірної команди України Олегом Никодимовичем Малаванюком, які можуть скласти збірну команду України у цьому році в підготовці до чемпіонату Європи, який, скоріше за всього, відбудеться в Ірландському Дубліні влітку".
Запеклі поєдинки тривали протягом 3 днів. Найменший вихованець Віктора Балабка Олександр Гречаник дійшов до фіналу і у вирішальному поєдинку за одноголосним рішенням суддів переміг чемпіона України.
Віктор Балабко - тренер з боксу: "У віковій категорії 38,5 кг золоту медаль завоював Олександр Гречаник. Була велика кількість учасників, створили групу А і групу В за віковими категоріями. Відбоксували за три дні. Саша потрапив у збірну у якості резерву. Він там буде тренуватися, в цьому році поїде на збори".

У ваговій категорії 41,5 кг представляв Н.-Сіверський боксер Богдан Ільющенко. У фінальному поєдинку за розділеним рішенням суддів наш земляк поступився супернику і став срібним призером турніру.
Богдан Ільющенко - боксер: "За жеребкуванням я боксував другому бої. В першому я зустрівся з боксером з Дніпропетровської області, він був не важкий, я його переміг у всіх раундах і за одноголосним рішенням суддів переміг. У фіналі я зустрівся з боксером з Черкаської області. Бій був напруженим, рівним. Після цього бою я отримав срібну медаль".

У вазі 52 кг не було рівних Владиславу В'язовику. Півфінальний і фінальний поєдинки він завершив достроково.
Владислав В'язовик - боксер: "В першому бої я зустрівся з боксером з Київської області. Суперник був 2000 року народження, було не важко. Переміг за одноголосним рішенням суддів. Другий суперник - із Запорізької області. Бій тривав 3 раунди. В третьому бої я переміг з явною перевагою. Третій суперник - із Сімферополя. В першому раунді я влучив у печінку і зупинили бій".

За підсумками турніру всі н.-сіверські боксери потрапили до складу збірної України. Владислав В'язовик зараз у своїй ваговій категорії є першим номером і у нього є великі шанси потрапити до команди, що представлятиме Україну влітку 2014 року на Чемпіонаті Європи.

http://trksiver.com.ua

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини