Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:43:04

Відбулося засідання Виконкому Чернігівського обласного осередку НОК України

08.12.2011   18:49

8 грудня заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко провів засідання Виконкому Чернігівського обласного осередку НОК України.

Учасники засідання розглянули низку питань пов’язаних з розвитком олімпійського руху на Чернігівщині і підготовкою спортсменів до Олімпійських та Паралімпійських ігор.

Начальник відділу фізичної культури та спорту облдержадміністрації Микола Лазаренко поінформував присутніх про хід виконання плану організаційно-практичних заходів у 2011 році по реалізації Програми розвитку олімпійського руху в Чернігівській області. Зокрема він зазначив, що план заходів по реалізації даної Програми та план роботи обласного осередку в 2011 році виконані. Програмою на 2012 рік передбачається збільшення заходів щодо пропагування олімпійського руху в регіоні.

Під час засідання було прийнято план роботи на 2012 рік, який оголошено роком спорту та здорового способу життя.

Старший тренер з резерву штатних збірних команд України з літних олімпійських видів спорту Микола Примаченко розповів про підготовку спортсменів області до Олімпійських та Паралімпійських ігор у Лондоні. Він відмітив, що в області готуються 8 кандидатів до участі в Олімпійських іграх. До елітної групи увійшли Олена Костевич, Ольга Коробка, Наталія Смаль, Ольга Завгородня. У паралімпійських видах спорту кандидатами на участь в Олімпіаді стали Сергій Вакуленко, Олег Лень, Анастасія Скок. Також Микола Примаченко підкреслив, що завдяки залученому головою обласного осередку НОК, головою облдержадміністрації Володимиром Хоменком спонсору «Сан ІнБев Україна» створені належні умови для підготовки спортсменів-олімпійців.

Також на засіданні Виконкому було підбито підсумки конкурсу серед районних та міських осередків на кращу постановку роботи щодо розвитку олімпійського руху в області.

Перше місце серед районних осередків зайняв Борзнянський район, друге – Козелецький, третє – Корюківський. Серед міських осередків перше місце посів Чернігів, друге – Прилуки, третє – Ніжин. Переможці і призери конкурсу будуть урочисто нагороджені на засіданні Асамблеї обласного осередку, проведення якого планується на кінець грудня 2011 року.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини