Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:04:10

Футбольний "LESCOVICA CUP-2013"

02.09.2013   08:06Агенцiя

Чернігівські вчені не визначили кордони Лесковиці. На карті це місце в поймі Десни. В підсумку досліджень встановлено, що Лесковиця була заселена ще в древньоруські часи та вважалася Чернігівським Подолом. Крім того тут були знайдені всі три цеглових завода Чернігова. Зараз це мікрорайон в якому розміщені державні та промислові установи. Є і своя футбольна команда “Ураган” яка очолює першу лігу чемпіоната міста.

Протягом літа в мікрорайоні за підтримки Чернігівського осередку НОК України тривав розіграш свого турніру “LESCOVICA CUP - 2013”, який фінішував 17 серпня 2013 року на спортмайданчику мікрорайону Лесковиця по вулиці Бланка.

На заключному етапі участь в змаганнях команди “Арсенал” (мікрорайону Масани), “Політех” (держслужбовців, які закінчили Чернігівській філіал Київського політехнічного інституту), “EMIRATI” (молодь мікрорайону Лесковиця), “УРАГАН” (команда мікрорайону Лесковиця – лідер першої ліги чемпіонату міста Чернігова з футболу 8X8) та по окремому запрошенню команда прокуратури міста Чернігова.

Матчі турніру обслуговував суддя Чернігівської регіональної федерації футболу Свинобой Максим Ігорович.

Турнір був організований та проведений за круговою системою, тобто кожна команда зустрілася з кожною. Це обумовило напругу та непередбачуваність результатів матчів.

В підсумку виявивши фізичну наснагу, футбольне вміння та наполегливість вигравши всі матчі кубок та золоті нагороди виборола команда “УРАГАН”. В її складі слід відмітити відмінну гру воротаря Олександра Ворону, який виступає зі своїм сином Ігорем Вороною.

Срібло дісталося команді прокуратури міста Чернігова яка виграла два матчі та один зіграла внічию. До другої сходинки її привів капітан Андрій Грицай.

А бронзові нагороди в запеклій боротьбі з командою “EMIRATI” де слід визначити кращого бомбардира змагань Сергія Заболотного виграла команда “Політех” де провідні ролі грають держслужбовці - брати Заболотні Олександр та Ігор.

Турнір дозволив розширити межі спортивного життя мікрорайону Лесковиця, а саме головне дозволив гравцям отримати наснагу, яка знадобиться в подальшому.

Змагання вирішено продовжити в 2014 році та залучити до них команди з інших мікрорайонів Чернігова.


http://noc-cn.org/news/futbolnij_lescovica_cup_2013/2013-08-27-860

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини