Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:40:07

М’яч над сіткою

31.08.2013   09:29

На мальовничому березі Десни на території спортивної бази ФСТ “Динамо” 27 – 30 серпня відбувся щорічний Чемпіонат області серед колективів фізичної культури за програмою “Динаміада – 2013” Чернігівської області організації ФСТ “Динамо” України з пляжного волейболу.

В змаганнях брали участь 12 команд. Вони були розподілені на дві підгрупи і змагалися між собою за круговою системою. Згідно положення змагань до півфіналу виходило по дві команди з кожної підгрупи. Отже півфінальної частини змагань дісталися команди: Управління міністерства внутрішніх справ в Чернігівській області, Чернігівської митниці, Чернігівського прикордонного загону та Чернігівського юридичного коледжу Державної пенітенціарної служби.

В півфінальній зустрічі команда УМВС зустрілася з командою Чернігівської митниці та без великих зусиль переграли її з рахунком 2:0 по партіях. В свою чергу команда Чернігівського юридичного коледжу зійшлася з командою Чернігівського прикордонного загону та в запеклій боротьбі також взяла гору над суперниками з рахунком 2:0.

Переможені у півфіналах команди сперечалися за 3 місце, яке у підсумку дісталося команді Чернігівського прикордонного загону.

В матчі за чемпіонське звання зійшлися одвічні суперники – команди обласної міліції та Чернігівський юридичний коледж. Холод і мряка помітно позначилися на якості гри обох команд, тож на яскраву боротьбу за “золото” вболівальники чекали даремно. І все ж таки міліцейські волейболісти виявилися об’єктивно сильнішими, що й зафіксував підсумковий рахунок: 2:0 на користь команди Управління внутрішніх справ.

На завершення змагань відбулося урочисте шикування, під час якого переможців та призерів було нагороджено дипломами, кубками та медалями різного ґатунку. Також хотілося відмітити перемогу міліцейських-гирьовиків, які напередодні в змаганнях з гирьового спорту вибороли перше місце серед силовиків. Працівники УМВС України в Чернігівській області приєднуються до всіх сердечних привітань на адресу своїх спортсменів з нагоди їх заслуженої перемоги.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини