Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:50:17

У Ніжині пройшов волейбольний "Кубок Незалежності"

23.08.2013   14:00Агенцiя

18 серпня на чудовому відкритому волейбольному майданчику ресторану «Хутір Рибацький» відбувся «Кубок Незалежності» з паркового волейболу серед чоловічих команд.

У турнірі взяла велика кількість команд – 12: ТЕМП (Ніжин), Технолог (Чернігів), Чернігівспорт (Чернігів), Іскра (Прилуки), Епіцентр-1, Епіцентр-2 (Київ), Лосинівка, «Кузня у Вакули» (Ніжин), Мрин, Патріот (Сиволож), збірна Конотопа, Динамо (Чернігів).

Рівень команд був дуже високий, адже в них були зібрані кращі представники своїх міст. Тому і не дивно, що турнір набув великого розголосу та зібрав велику кількість уболівальників та цінувальників волейболу.

Отже, з 12 по 8 місця зайняли команди Епіцентр-1, Мрин, Конотоп та Кузня у Вакули, 6-7 місця вибороли Лосинівка та Патріот, на 4-5 сходинках опинилися Динамо та Іскра, «дерев’яні» винагороди здобув Епіцентр-2, на третьому місці опинився заслуговано Чернігівспорт (переможці минулого турніру) , срібло здобув Технолог, а команда ТЕМП, що програвала по ходу фіналу, все таки змогла «вирвати» з рук чернігівців Кубок Незалежності і стати золотим призером змагань.

Переможці та призери були нагороджені кубком, медалями та грамотами відділу з питань фізичної культури та спорту, а кращі гравці спортивними статуетками. Кращим захисником турніру став Р. Потьомко (Епіцентр-2), кращим блокуючим – Р. Спориш (ТЕМП), кращим нападником став – А. Дяченко (Технолог), а кращим зв’язуючим став найстарший гравець турніру О. Кузьменко (Чернігівспорт).

Від спонсору турніру ресторану «Хутір Рибацький» переможці отримали грошовий сертифікат на 1000 грн. та подарунковий сертифікат на 2 години лазні. Гравці команди, які зайняли 2 та 3 місця, в свою чергу, були нагороджені грошовими сертифікатами на 500 грн. та 200 грн.

А від спонсору магазину живих напоїв «Пан Бровар» учасники команд отримали в подарунок прохолодні та підбадьорюючі живі фірмові напої.

Спонсор турніру компанія мобільного зв’язку Life подарувала призерам змагань стартові пакети мобільного зв’язку.

Відділ з питань фізичної культури та спорту висловлює подяку, за допомогу організації та проведенні Кубку Незалежності, ресторану «Хутір Рибацький», магазину живих напоїв «Пан Бровар», компанії мобільного зв’язку Life та інформаційного спонсора газету «Оголошення».


http://noc-cn.org/news/u_nizhini_projshov_volejbolnij_kubok_nezalezhnosti/2013-08-20-858

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини