Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:10:59

Українські боксери завоювали першість світу з кікбоксингу

10.06.2013   07:23Агенцiя

7 червня в дискусійному клубі “Експертна думка” відбувся брифінг на тему “Підсумки Чемпіонату світу з кікбоксингу 2013 – чернігівська перемога”.

Українські боксери

Українські боксери

Учасниками брифінгу стали:

Юрій Єрмілов – Заслужений тренер України з кікбоксингу, тренер-викладач ФСТ “Колос”;
Антон Балакша – Президент Чернігівської міської федерації боксу, кікбоксингу та тайського боксу;
Роман Власенко – Заслужений майстер спорту України, семикратный чемпіон світу;
Віктор Кузьменко – Майстер спорту України міжнародного класу, чотирикратний чемпіон світу;
Сергій Шрам – Майстер спорту України міжнародного класу, чотирикратний чемпіон світу;
Михайло Єрко – кандидат в майстри спорту, чемпіон світу.

Спортсмени розповіли про Чемпіонат та поділилися враженнями від поєдинків з добре підготовленими суперниками.

За словами Юрія Єрмілова, 3 червня українська збірна повернулася з Греції, де з 26 травня по 3 червня в столиці Греції Афінах проходив Чемпіонат Світу з кікбоксингу серед дітей, юнаків, молоді, дорослих та студентів за версією WPKA. Збірну України представляла команда у складі 58 спортсменів з 8 регіонів України, у тому числі і 6 спортсменів з Чернігова. Всього у чемпіонаті взяли участь 650 спортсменів з 40 країн.

Українська збірна впевнено виступила на турнірі та посіла перше командне місце у змаганнях і привезла на батьківщину 112 медалей – 39 золотих, 37 срібних і 36 бронзових, серед яких 16 – 9 золотих, 5 срібних і 2 бронзові медалі – заслуга наших земляків (друге командне місце посіла Іспанія, третє – Чехія).

Чернігівщину на світовій першості представляли:

представники ФСТ “Колос”:

Заслужений майстер спорту України Роман Власенко – 2 золоті медалі (фул, лоу);
Майстер спорту України міжнародного класу Віктор Кузьменко – золота (косіка), срібна (семі) та бронзова (лайт-контакт) медалі;
Майстер спорту України міжнародного класу Сергій Шрам – 2 золоті (косіка-фул, косіка-лайт) та 2 срібні (лоу, лайт) медалі;
Майстер спорту України міжнародного класу Іван Григор’єв – золота медаль (орієнтал);
кандидат в майстри спорту Михайло Єрко – золота (косіка) та 2 срібні (фул, лоу) медалі, –

тренери – Заслужений тренер України Андрій Кужельний, Заслужений тренер України Юрій Єрмилов та Олександр Хропатий;

та представник ФСТ “Спартак” – Заслужений майстер спорту України Сергій Лисюк, ФСТ “Спартак” – 2 золоті (фул, лоу) та срібна (косіка-лайт) медалі, –

тренер – Заслужений тренер України Юрій Сидоренко.

Михайло Єрко, який був наймолодшим серед юніорів, розповів присутнім на брифінгу журналістам, що боксував зі спортсменами дуже високого рівня і вік не став йому перешкодою для завоювання першості.

Роман Власенко та Віктор Кузьменко подякувати тренерам за працю, яку ті вклали в їх розвиток, що дозволило показати такі високі результати. Боксери зазначили, що було проведено багато боїв, і в процесі змагань дуже допомагав той факт, що тренери були завжди поруч. Саме вони змогли знайти підхід до кожного спортсмена і підготували професіоналів своєї справи, незважаючи на умови, в яких довелося це робити. Сергій Шрам зазначив, що ці умови на порядок гірші навіть за ті, в яких займаються боксери з інших регіонів України. Саме обмежена кількість приміщень для тренувань, старих, душних та тісних – є однією з головних проблем спортсменів.

Антон Балакша подякував спонсорам, які сприяли поїздці спортсменів на чемпіонат, зокрема, мережі магазинів квітів “Гранд-Флора”; ресторану швидкого харчування ChikenHUT, ПП “КАНЦЕКСПРЕС” (в особі Андрія Гуза); ПАТ “Чернігівська кондитерська фабрика “СТРІЛА” (в особі В’ячеслава Заїки); ФОП Олександру Мекшуну, депутату Чернігівської обласної ради Арсену Дідуру; першому заступнику міського голови Сергію Андросу та депутатам Чернігівської міської ради: Сергію Вакуленку, Павлу Гармашу, Юрію Тарасовцю і Віктору Бережному.

Всі учасники брифінгу єдині в тому, що чемпіонат надав їм можливість отримати багато хороших вражень та неоціненний досвід за короткий час. І, незважаючи на упереджене ставлення суддів до української збірної, нашим землякам вдалося втерти всім носа.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини