Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:41:26

ФК Тернопіль втретє поспіль програє Десні з мінімальним рахунком

22.04.2013   07:33Агенцiя

20 квітня, у Чернігові футболісти муніципального ФК Тернопіль боролися за очки із лідером Другої ліги – Десною. Місцеві футболісти завдали тернополянам вже третьої поразки у історії протистоянь.

Минулого року чернігівська Десна обігрувала підопічних Івегеша (1:2) в гостях та (1:0) – вдома. Історія повторилася і лідери чемпіонату знову перемогли Тернопіль з рахунком (1:0), реабілітувавшись перед власними вболівальниками за минулотижневу поразку у Черкасах.

Суперники розпочали гру не форсуючи подій. Тернопільські футболісти у попередній грі місили болото на своєму стадіоні, а тому вперше у році вийшли на добротний газон. Перший напів-момент гості створили на 17-ій хвидині зустрічі, коли пробивав Полянчук. Однак, з ударом Сергія голкіпер Десни впорався без надзусиль. А через десять хвилин чернігівці відкрили рахунок.

Нападник Десни, прориваючись до воріт перечепився за ногу захисника Тернополя. Арбітр вирішив, що був фол і вказав на “точку”. Вирок судді реалізував досвідчений Петро Кондратюк (1:0).

До завершення тайму господарі поля втратили ще кілька нагод щоб збільшити перевагу у рахунку. Але новачок Тернополя – голкіпер Микола Плетеницький показав, що діє на полі нічим не гірше за свого попередника Романа Данковича.

У другому таймі Тернопіль більше оборонявся. Десна створила біля воріт “муніципалів” ще кілька моментів, але знову бездоганно відіграв Плетеницький. Тернополяни мали змогу вирвати нічию на останніх хвилинах, але замкнути передачу партнера не зумів Сергій Полянчук.

Таким чином третя поспіль зустріч між Десною та ФК Тернопіль завершується перемогою чернігівської команди, яка зберігає за собою перше місце у турнірній таблиці.

Зазначимо, що сьогодні відбувся ще один матч Другої ліги. Реал Фарм вдома зіграв внічию зі стрийською Скалою (1:1). Поки що змін у турнірній таблиці не відбулося. Десна надалі лідирує. За нею йде Нива та ФК Тернопіль. Славутич – четвертий, а Скала та Реал Фарм посідають п’яте та шосте місця відповідно. Проте завтра свій матч зіграють Нива та Славутич і він може внести певні корективи у розташування команд.

Друга ліга, плей-офф (3-ий тур). Чернігів, стадіон ім. Ю. Гагаріна, 20 квітня

Десна – ФК Тернопіль 1:0

Гол: Кондратюк 25 (пен.)

http://sports.te.ua/football/2514

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини