Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:52:16

Відбувся загальноміський фінал змагань “Мама, тато, я – спортивна сім’я”

18.03.2013   12:09Агенцiя

За підтримки Чернігівського обласного осередку НОК України 16 березня, в спортивному залі обласної комплексною ДЮСШ, пройшов фінал загальноміських змагань “Мама, папа, я – спортивна сім’я”.

“Мама, тато, я – спортивна сім’я”

“Мама, тато, я – спортивна сім’я”

45 сімей взяли участь в цих захоплюючих і видовищних змаганнях. Інтерес до них підігрівався участю сімей знаменитих спортсменок: Оксани Хвостенко та Вячеслава Деркача і Ніни Лемеш.

Директор міського центру “Спорт для всіх” Дмитро Пірожок: “Сьогодні, коли почалася реєстрація і я побачив, що реєструвалося 45 сімей, стало зрозуміло, що свято спорту відбудеться. Завдяки нашим спонсорам, сьогодні ми розігруємо два спортивні велосипеди. Переможці додому поїдуть на велосипедах, а кожна сім’я отримає спортивний інвентар від НОК України та пам’ятний приз з автографами наших прославлених спортсменок: Олени Костевич і Ольги Коробки”.

Серед почесних гостей змагань – олімпійська призерка Ольга Коробка: “Мені подобається бувати на цих змаганнях, дуже приємно бачити радісні і щасливі сім’ї усміхнених дітей. Хоча тут головне не перемога, а участь, але змагання є змагання, і я підтримую сім’ї наших олімпійців – Оксани Хвостенко і Ніни Лемеш”.

Веселий сміх, радісні особи і доброзичливість панували цього дня в спортивному залі. Команди змагалися у веселих естафетах, де треба було проявити спритність, прудкість, уважність, а найголовніше – показати родинну згуртованість. Паузи між естафетами заповнювали барвисті виступи юних гімнасток і танцюристів.

Призи отримали всі учасники змагань, а переможцями стали:
1 місце – сім’я Аверченко;2 місце – сім’я Деркач; 3 місце – сім’я Кривоус.
Серед неповних сімей:
1 місце – сім’я Тимченко; 2 місце – сім’я Ішутко; 3 місце – сім’я Бас.


http://noc-cn.org/news/vidbuvsja_zagalnomiskij_final_zmagan_mama_tato_ja_sportivna_sim_96_ja/2013-03-17-789

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.