Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:59:07

Чернігівські кікбоксери вибороли перше місце у командному заліку на чемпіонаті України. ФОТО

04.03.2013   18:37Агенцiя

Початок весни у Чернігові ознаменувала велика спортивна подія – 1-3 березня ми приймали Чемпіонат України з кікбоксінгу WPKA.

  • Чемпіонат України з кікбоксінгу WPKA
  • Чемпіонат України з кікбоксінгу WPKA
  • Чемпіонат України з кікбоксінгу WPKA
  • Чемпіонат України з кікбоксінгу WPKA
  • Чемпіонат України з кікбоксінгу WPKA
  • Чемпіонат України з кікбоксінгу WPKA
  • Чемпіонат України з кікбоксінгу WPKA
  • Чемпіонат України з кікбоксінгу WPKA
  • Чемпіонат України з кікбоксінгу WPKA
  • Чемпіонат України з кікбоксінгу WPKA
  • Чемпіонат України з кікбоксінгу WPKA
  • Чемпіонат України з кікбоксінгу WPKA
  • Чемпіонат України з кікбоксінгу WPKA

Турнір зібрав 553 спортсменів, тренерів, суддів та вболівальників з 18 областей України, міст Києва та Севастополя.

Під час відкриття чемпіонату також були вручені посвідчення "Судді міжнародної категорії" та одне посвідчення "Заслуженого тренера України".
 
Державний гімн України на церемонії урочистого відкриття змагань виконав соліст Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм Сергій Сулімовський.

Команда Чернігівської області показала на змаганнях високий результат, зайнявши в командному заліку I місце (8 золотих, 6 срібних і 5 бронзових медалей серед дорослих та 10 золотих, 6 срібних та 5 бронзових медалей у дітей), II та III відповідно зайняли команди Харківської та Київської областей. Наші імениті спортсмени вкотре підтвердили свій високий професійний рівень, так Роман Власенко - заслужений майстер спорту України, п’ятиразовий Чемпіон світу отримав золоту та срібну нагороди Чемпіонату; Сергій Шрам – майстер спорту України міжнародного класу, дворазовий Чемпіон світу завоював золото та срібло; Віктор Кузьменко – майстер спорту України міжнародного класу, триразовий Чемпіон світу завоював 2 золоті та 1 бронзову медалі; Сергій Лисюк - заслужений майстер спорту України,  чотириразовий Чемпіон світу -  золото та срібло Чемпіонату. Серед молодших окремо хочеться відзначити Михайла Єрко -  2 золоті медалі та бронза.

Даний чемпіонат також було присвячено благодійній меті – збору коштів для чернігівського спортсмена, чемпіона України з кікбоксингу, кандидата в майстри спорту, що зазнав прикрої травми і зараз прикутий до інвалідного візка – Захара Водолазкіна. 2 роки тому після невдалого стрибка в воду Захар отримав серйозну травму хребта, після 3х місяців в реанімації він таки прийшов до тями але залишається прикутим до ліжка. На щастя Ізраїльські нейрохірурги зголосилися зробити Захарові операцію, яка поверне рухливість кінцівкам, вартість такого лікування становить 175 тис. $, - таку суму родина Захара не може зібрати самостійно.  Організатори турніру встановили скрині, в які протягом чемпіонату збиралися кошти.

Тренери чернігівської збірної: заслужений тренер України Андрій Кужельний, заслужений тренер України Юрій Єрмілов, Олександр Хропатий, Андрій Макотер, Олександр Закревський, Роман Осипенко - ФСТ "Колос"; заслужений тренер України Юрій Сидоренко, Сергій Козир, Вадим Гавриш – ФСТ "Спартак"; Валерій Бондаренко, Віктор Прохимець – ФСТ "Україна".

За підсумками змагань буде сформовано збірну команду України, що поїде на Чемпіонат світу з кікбоксінгу, який відбудеться цього літа в місті Афіни в Греції.

За інформацією організаторів чемпіонату

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини