Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 06:07:22

Чернігівські спортсмени здобули медалі відкритого Чемпіонату України з кульової стрільби в приміщенні

20.02.2013   14:30Агенцiя

З 07 по 13 лютого у Львові проходив відкритий чемпіонат України з кульової стрільби у приміщенні.

Чернігівські стрілки підтвердили свій високий клас й повернулись додому з медалями: Костевич Олена в особистих видах програми у вправах ПП-2 (пневматичний пістолет) та МП-5 (малокаліберний пістолет) була неперевершеною й здобула дві золоті медалі, а в командному заліку – вправа ПП-2 разом з подругами по команді Авраменко Галиною та Мозговою Мартою здобули срібло, також срібло було і в командному заліку у вправі МП-5, але склад команди був іншим (Костевич Олена, Чередінова Світлана та Мозгова Марта).

Двічі першою в особистому заліку була також Авраменко Галина (вправа ГП-11 та ГП-11 А – стрільба по рухомій мішені). Приємно відзначити, що Авраменко Галина у вправі ГП-11 встановила новий рекорд України, набравши 395 очок, попередній рекорд належав Заболотній В. і був рівний 393 очки.

Також в особистому заліку у вправі ГП-11 відзначилась Самохіна Катерина, яка пропустивши вперед лише свою подругу Авраменко Галину посіла друге місце. У командній першості у вправі ГП-11 А команда Чернігівської області у складі: Авраменко Галина, Самохіна Катерина та Рожнятовська Дарина здобула перемогу, а у вправі ГП-11 в тому-ж складі посіли друге місце. Непогано на чемпіонаті виступив й Попружний Юрій, який двічі був п’ятим у вправах МП-6 та ПП-3.

Після чемпіонату Костевич Олена залишилась на навчально – тренувальному зборі по підготовці до чемпіонату Європи, який відбудеться наприкінці лютого початку березня. 
 

http://noc-cn.org/news/chernigivski_sportsmeni_zdobuli_medali_vidkritogo_chempionatu_ukrajini_z_kulovoji_strilbi_v_primishhenni/2013-02-20-768

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини