Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:15:28

Прилуцькі легкоатлети завоювали медалі Чемпіонату України у приміщенні серед юніорів

08.02.2013   14:29Агенцiя

5-7 лютого у м. Суми проходив чемпіонат України у приміщенні з легкої атлетики серед юніорів.

Прилуцькі легкоатлети завоювали медалі Чемпіонату України у приміщенні серед юніорів

Прилуцькі легкоатлети завоювали медалі Чемпіонату України у приміщенні серед юніорів

Команда Чернігівської області повернулась додому з трьома нагородами. Представниця Чернігівської обласної ШВСМ, вихованка Прилуцької КДЮСШ, що тренується під керівництвом тренерів Марченка М.С. та Салівона Р.П. – Красуцька Ганна закінчила змагання у секторі для потрійного стрибку з результатом 12 м.96 см., цей результат був найкращим серед всіх спортсменок і як підсумок «золото» чемпіонату.

Ще один вихованець цих тренерів Поздняков Олексій зупинився всього в одному кроці від золотих медалей одразу в двох видах програми: 200 м. (22.08); 400 м. (49.27). Всі медалі чемпіонату здобуті спортсменами Чернігівської області, а саме одно золото та два срібла їдуть до Прилук. Бажаємо вдалого виступу нашим спортсменам й у чемпіонаті України з легкої атлетики серед чоловіків та жінок, який відбудеться вже за тиждень. Вітаємо їх тренерів: Марченка Михайла та Салівона Руслана.

(на фото - найкращі легкоатлети з Прилук на чолі з тренером Марченком М.С., Красуцька Ганна стоїть другою зліва, Поздняков Олексій – крайній праворуч)

noc-cn.org

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини