Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:55:48

Лижний майстер-клас для воїнів "Десни"

31.01.2013   16:39

Справжній майстер-клас продемонструвала представниця Чернігівського обласного осередку Національного олімпійського комітету України, чемпіонка Європи з біатлону, заслужений майстер спорту Ніна Лемеш

під час змагань з лижної гонки у 169-му навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України, що в селищі Десна на Чернігівщині. Вона урочисто відкрила турнір та, символічно, першою на лижах подолала 1000 метрів засніженого поля.

У змаганнях взяло участь 5 команд навчального центру, а це майже півсотні військовослужбовців. Кожен спортсмен долав кілометрову лижню та передавав естафету своєму товаришу.

- Вперше за багато років у «Десні» провели подібні змагання, - повідомив начальник фізичної підготовки та спорту командування Сухопутних військ Збройних Сил України полковник Ігор Шлямар. - Солдати «учебки» показали хороші результати, а деякі з них виконали норматив на спортивний розряд.

Відтак, у запеклій зимовій баталії перше місце посіла команда 354-го навчального механізованого полку, де командиром підполковник Віктор Ніколюк. Найкращий результат змагань - 4 хвилини - показав курсант навчального автомобільного батальйону старший солдат Валерій Руденко.

Організатори змагань нагородили переможців та кращих спортсменів кубком, дипломами та випічкою. Біатлоністка Ніна Лемеш подарувала учасникам лижної гонки спортивний інвентар та сувеніри з символікою Національного олімпійського комітету України.

Вже незабаром на базі 169-го навчального центру відбудуться фінальні змагання з лижної гонки на першість Збройних Сил України.
 

Ануфрієв Віктор

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини