Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:39:15

У "Десні" стартувала спортивна спартакіада-2013

28.12.2012   16:51

У 169-му навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України, що дислокований у селищі Десна на Чернігівщині розпочалась спортивна спартакіада 2013 року.

Вона включає в себе 9 видів спорту, 3 з яких – військово-прикладні.

– Командування навчального центру вирішило об’єднати зимові та літні змагання і провести одну комплексну спартакіаду. – повідомив начальник фізичної підготовки та спорту “Десни” капітан Владислав Суспо. – В новому навчальному році в змаганнях візьмуть участь всі військові частини гарнізону, включаючи військовослужбовців зонального відділу Військової служби правопорядку і медиків військового шпиталю. Крім того в спартакіаді братимуть участь учні місцевої школи та гімназії.

В рамках Спартакіади-2013 у навчальних підрозділах “Десни” вже відбулись змагання з настільного тенісу, гирьового спорту та армрестлінгу.

В командному заліку 1-е місце з тенісу здобули військовослужбовці 300-го навчального танкового полку, а звання кращої ракетки турніру виборов майор Євген Савенок – викладач циклічної комісії 354-го механізованого полку.

Першу сходинку в змаганнях з армспорту вибороли піхотинці 354-го навчального механізованого полку. Найкращі результати у рукодужанні показав солдат строкової служби цього ж полку Валерій Сергієнко. Команда спортсменів механізованого полку стала кращою й у гирьовому спорті. З результатом 155 поштовхів 24-кілограмового снаряду звання “найкращого гирьовика “Десни”” забезпечив собі курсант-строковик навчального механізованого полку Вадим Деркач.

Переможці та призери змагань були нагородженні командуванням “учебки” кубками, грамотами та медалями.

Вже незабаром відбудуться змагання з волейболу, міні-футболу та лижної гонки. Крім того військові позмагаються у стрільбі з пістолета Макарова та багатоборстві військово-прикладних видів спорту, а також зіграють футбол.

Спартакіада триватиме до кінця літа наступного року. Кращий спортивний підрозділ навчального центру отримає перехідний кубок.

Віктор Ануфрієв

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини