Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 26 червня, 14:21:05

Чернігівські спортсмени вибороли низку нагород на фінальних змагання спартакіади «Повір у себе»

11.06.2024   11:59Агенцiя

З 05 по 08 червня 2024 року у місті Тячів (Закарпатська обл.) відбулися фінальні змагання ХХХІ Спартакіади «Повір у себе», присвячені 33-ій річниці незалежності України.

У Спартакіаду включено змагання: з футболу серед дітей з порушенням слуху та ураженням опорно-рухового апарату; з волейболу та стрітболу (баскетболу) серед спортсменів з порушенням слуху; з тенісу настільного серед дітей з порушенням слух; шахів серед дітей з ураженням опорно-рухового апарату та зору.

Спортсмени нашої області показали гідні результати та вибороли 4 золотих та 4 срібні медалі.

Пара настільний теніс:

1 місце Набігуз Олексій (порушення розумового і фізичного розвитку) старша вікова група - Чернігівська обласна ДЮСШ осіб з інвалідністю тренер Халамей С.О.;

1 місце Набігуз Сергій (порушення розумового і фізичного розвитку) молодша вікова група - Чернігівська обласна ДЮСШ осіб з інвалідністю тренер Халамей С.О.;

2 місце Коврі Світлана (порушення розумового і фізичного розвитку) старша вікова група - Чернігівська обласна ДЮСШ осіб з інвалідністю тренер Халамей С.О.

Шахи:

1 місце Федченко Поліна (порушення зору) молодша вікова група - Чернігівська обласна ДЮСШ осіб з інвалідністю тренер Тука О.М.;

1 місце Кривда Павло (порушення зору) молодша вікова група - Чернігівська обласна ДЮСШ осіб з інвалідністю тренер Тука О.М.;

2 місце Близнюк Михайло (порушення слуху) старша вікова група - Чернігівська обласна ДЮСШ осіб з інвалідністю тренер Тука О.М.;

2 місце Карпухіна Анна (порушення зору) старша вікова група - Чернігівська обласна ДЮСШ осіб з інвалідністю тренер Тука О.М.;

2 місце Тищенко Артем (порушення зору) старша вікова група - Чернігівська обласна ДЮСШ осіб з інвалідністю тренер Тука О.М.

Департамент сімʼї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації

Останні новини Чернігівщини

Електронний військово-обліковий документ: отримуйте в ЦНАПі за 15 хвилин

Електронний військово-обліковий документ: отримуйте в ЦНАПі за 15 хвилин 12:38

З учорашнього дня українці після уточнення облікових даних у ЦНАПі можуть отримати електронний військово-обліковий документ із QR-кодом.

росіяни атакували село на прикордонні Чернігівщини: поліція документує наслідки влучань 12:21

Сьогодні російська армія вкотре атакувала мирне населення Городнянської громади Чернігівського району. Під ударом опинилися житлові будинки мирних громадян. На щастя, люди не постраждали.

На Чернігівщині поліцейські викрили злочинну групу на чолі зі «смотрящим за Ніжином» 10:03

Слідчі обласної поліції Чернігівщини спільно з оперативниками управління стратегічних розслідувань припинили багатовекторну протиправну діяльність групи осіб, яка у Ніжині охопила злочинним впливом низку кримінальних сфер, у тому числі і функціонування підпільного казино.

Регіональний офіс «Зроблено в Україні»: консультації фахівців 09:57

Карина Подосінова, директорка ТОВ «Акаунт сервіс плюс», що спеціалізується на наданні бухгалтерських послуг, звернулася до регіонального офісу «Зроблено в Україні» за консультацією.

Обмін досвідом та спільні дії у сфері цивільного захисту: на Чернігівщині відбувся міжрегіональний круглий стіл 09:54

В умовах збройного конфлікту всі цивільні мають бути захищені. Над цим питанням у різних країнах світу, Україні зокрема, працює міжнародна організація CIVIC (Center for civilians in conflict), яка провела тематичний круглий стіл у Чернігові 25 червня.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини