Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:05:55

У Чернігові під час благодійної вечері вторгували за прапор з підписом Героя Ніколюка понад 50 тисяч гривень

07.12.2022   10:21Агенцiя

Але і це ще не всі новини: завдяки кухарям, волонтерам, активістам вдалося за один вечір зібрати понад чверть мільйона грн на потреби ЗСУ.

В ресторані «Riverside» наприкінці листопада відбулася благодійна вечеря «Воєнний Мішлен» (ідея і лоти для аукціону «Save Ukraine Time», реалізація - команда Bocuse d'Or Ukraine, представництво одного з найпрестижніших кулінарних конкурсів світу) на підтримку захисників з ОК «Північ».
Під час заходу розігрувалися унікальні лоти, найдорожчим з яких став прапор України, підписаний Героєм України та Почесним громадянином міста Чернігова Віктором Ніколюком.  Його придбали за 51 тис грн.
Загалом, учасники сукупно зуміли  зібрати 253 920 грн, плюс отримати продуктовий сертифікат на 20 000 грн для придбання Drone «MAVIC 3” і двох тепловізорів. Організатори-волонтери придбають також тепловізор і передадуть землякам, які боронять землю від загарбників.
Одна з організаторок події, очільниця ГО «Сяйво Сіверщини» Ірина Березинець зауважує - готувати благодійну вечерю допомагали кращі кухарі України.
Гості заходу мали змогу скуштувати 5 страв української кухні в авторському виконанні шеф-кухарів Вячеслава Попкова та Артема Блаути. Продукти для страв надала мережа Metro Україна.
    «Дякуємо: шеф-кухарю ресторану «Riverside» В’ячеславу Попкову та його колезі Артему Блауту за вишукані і смачні страви, всьому персоналу  ресторану за затишок і чудове оформлення. Коваленко Олені, Антоніні Захаровій за авторські лоти і волонтерську допомогу, яка займає велику частину вашого життя. Артем Шовковий - створив атмосферу вечері і тонко провів аукціон, який запам’ятався кожному учаснику заходу».
А ще важливими учасниками події стали  підприємці – інвестори, які живо перебивали один одного і разом зібрали кругленьку суму, уточнює Ірина Березинець.
Сам В‘ячеслав Попков зауважив: зробити таку благодійну вечерю - давно було у планах його однодумців.

    «Нарешті ми змогли провести захід, який так давно планували … в рідному ЧЕРНІГОВІ. Благодійна вечеря «Воєнний Мішлен», де разом з другом та колегою Артемом Блаутою ми презентували меню з 5-ти страв української кухні в поєднанні з українськими винами підібраними нашим бар-менеджером Андрієм Куземком. Та найголовніше завдяки нашим гостям змогли назбирати на аукціоні 270.000 грн.( з яких 20.000 у вигляді сертифікату нам надали партнери) на придбання життєво важливих речей для Чернігівських підрозділів, що захищають наше мирне життя  і разом наблизили перемогу!»

cntime.cn.ua

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини