Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 20:40:46

Гороскоп на наступний тиждень з 27 вересня по 3 вересня

26.09.2021   16:46Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 27 вересня по 3 вересня 2021 року

Овен (21.03—20.04). Тиждень порадує вас стабільністю і рівними відносинами з колегами. Ви працюєте від світанку до заходу сонця, і фортуна зробить вам подарунок.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.

Телець (21.04—21.05). Можливе отримання премії на роботі або усна похвала від начальства. І те, й інше стане для вас хорошим стимулом. Зараз чудовий час для кар’єрного зростання.
Дні: спр. — 27; неспр. — 3.

Близнюки (22.05—21.06). Ідіть iз най­сміливішими ідеями до начальства, беріться за нові проєкти. Всі мрії, які здавалися нездійсненними, з легкістю втіляться в життя.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Рак (22.06—23.07). Недоброзичливці можуть використовувати отриману інформацію проти вас. Конфліктні ситуації виникатимуть постійно. З кимось із партнерів доведеться попрощатися.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.

Лев (24.07—23.08). Тиждень порадує відсутністю як хороших, так і поганих новин. Джерелом прибутку стане не тільки робота. Добробут підвищиться завдяки коханій людині.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.

Діва (24.08—23.09). Ви можете розраховувати на пристойні гроші, водночас збільшаться витрати. В одних вони будуть пов’язані з бізнесом, в інших — iз придбанням нерухомості.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Терези (24.09—23.10). Багато витрат буде пов’язано з дітьми або близькими людьми. Ви опинитеся між молотом і ковадлом. Щоб розрядити ситуацiю, доведеться пiти на компромiс.
Дні: спр. — 27; неспр. — 1.

Скорпіон (24.10—22.11). Друзi нарікають на те, що мало з вами бачаться. Особисті та романтичні стосунки можуть розвиватися нерівно, тож радимо вiльний час придiляти одне одному.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.

Стрілець (23.11—21.12). Вам належить зробити ще один крок уперед. На руках хороші козирі, важливо правильно ними розпорядитися. Можна сміливо відстоювати свої позиції.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Козеріг (22.12—20.01). Удача щедра до вас. Вона завжди прийде на допомогу в скрутну хвилину. Тиждень закрутить вас у вихорі нових можливостей, відчуттів, знайомств.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Водолій (21.01—19.02). Професійне життя буде насиченим і продуктивним. Терпіння і праця все перетруть. Озброївшись цим девізом, ви зробите потужний ривок у професiйнiй кар’єрi.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Риби (20.02—20.03). Підприємці почнуть новий проєкт і зав’яжуть нові перспективні контакти. Зв’язки з колегами з інших міст розвиватимуться успішно й сприятимуть розвитку справи.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Інша версія:

ОВЕН
Ваш творчий потенціал зросте, і ви зможете отримати багатообіцяючу пропозицію, що виявиться досить доречною. Шанс пропускати не слід. Найбільш прямий шлях – абсолютно не обов’язково єдиний, краще розгляньте всі варіанти. І не дозволяйте собі перебувати в полоні власних ілюзій.

ТЕЛЕЦЬ
Поступово зростає авторитет і заробіток, отож за цю сферу переживати не варто. Вірогідні зустрічі з корисними та цікавими людьми, не варто відмовляти тим, хто звернеться до вас із проханнями. На вихідні слід запланувати вирішення найбільш складних проблем, зірки прихильні до вас.

БЛИЗНЮКИ
Вчіться цінувати власний час, дорожити ним. Намагайтеся не утискати інтереси ділових партнерів і колег. Вам слід бути уважними, навіть допитливими, щоб не припускатися помилок. Постарайтеся стежити за своїми словами й діями, необережність може зіграти з вами поганий жарт.

РАК
Ви можете відчути, що життя стає легшим. Багато проблем відступить або розтане мов дим. Варто переглянути зобов’язання перед близькими і навести лад у справах. Можливі непорозуміння з друзями чи покровителями. Вихідні – хороший період для самостійних рішень і праці, а не порожньої балаканини.

ЛЕВ
Вам варто зберігати спокій. Ваша працьовитість не залишиться непоміченою. Намагайтеся підтримувати себе в піднесеному настрої, контролюйте свої емоції. Є реальний шанс закінчити тиждень із почуттям глибокого задоволення і з усвідомленням значущості всього зробленого вами.

ДІВА
І вдома, й на роботі пані Фортуна буде на вашому боці. Починайте здійснювати свої честолюбні задуми. Висока ймовірність багатообіцяючого знайомства. Постарайтеся його не проґавити. Бажано уникати спілкування з начальством. У вихідні не метушіться, інакше вас можуть неправильно зрозуміти.

ТЕРЕЗИ
Якщо будете цілеспрямованими, то обов’язково досягнете бажаного успіху. Завоюйте довіру начальства, доведіть йому свою надійність – і перед вами відкриються нові чудові можливості. У вихідні не забувайте про накопичені сімейні справи й проблеми. Можливі розбіжності з дітьми, які легко владнати.

СКОРПІОН
Буде можливість підвищити самооцінку, навіть недоброзичливці відзначать блискучі організаційні якості. Слід довіритися інстинкту самозбереження, він допоможе втілити в життя найпотаємніші задуми, які не постраждають при цьому. Не шкодуйте про витрачені засоби й час – вони дуже швидко окупляться.

СТРІЛЕЦЬ
У деяких ситуаціях дружня порада та підтримка допоможуть уникнути перевантажень і перевтоми. Поділіться ідеями з начальством, воно вас обов’язково підтримає. У вихідні направте енергію в сферу особистих стосунків. Заздалегідь продумайте план дій, щоб уникнути сварок із близькими.

КОЗЕРІГ
Якщо бажаєте досягти результатів, потрібно починати діяти – хоч і м’яко, але дуже наполегливо. Від вашої активності буде залежати втілення найзаповітніших планів у реальність. Будьте дбайливими щодо рідних, вони обов’язково відплатять вам тим самим. До вихідних постарайтеся завершити поточні справи.

ВОДОЛІЙ
За допомогою творчого настрою та кмітливості ви багато чого зумієте досягти. Але тягарем може стати пильний інтерес із боку партнерів і колег. Не виключено, що недоброзичливці спробують спровокувати вас на конфлікт. Відбудуться події, які відчинять перед вами нові можливості.

РИБИ
Вам варто бути відкритими для пропозицій, тоді вони почнуть надходити до вас у наростаючому темпі. У вирішенні ділових питань більше покладайтеся на інтуїцію, як не дивно, логіка навряд чи приведе вас до бажаних результатів. У вихідні не варто робити нерозважливих кроків, навіть таких, які здаються вам дріб’язковими.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини