Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:49:48

Гороскоп на наступний тиждень з 16 по 22 серпня

15.08.2021   12:29Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 16 по 22 серпня 2021 року

Овен (21.03—20.04). Прийшов час відірватися по повній. Давнi проблеми вдасться вирішити з блиском, обійшовши суперників на повороті.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Телець (21.04—21.05). Суперечливі бажання не принесуть спокою. Хочеться одночасно равликом сховатися у власному будиночку й не пропустити чергове гучне збіговисько.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Близнюки (22.05—21.06). Якщо є якісь питання до начальства, радимо приберегти їх на потiм. Цілком можливо, що вас підвищать на посадi.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Рак (22.06—23.07). Звичайно, мовчання — золото, але його можна розміняти на срібло слів і подарувати друзям і коханій людинi. Ощасливте їх своєю увагою.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Лев (24.07—23.08). Доведеться розібратися у власному характері. Щоб досягти бажаного, необов’язково проявляти силу, але й не варто поступатися чиїмось бажанням.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Діва (24.08—23.09). Більше уваги приділяйте зовнішності та одягу. Не забувайте, що максимум інформації ви зможете отримати під час приємного чаювання з колегами.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Терези (24.09—23.10). Ваш найлютіший ворог — нудьга. Не бійтеся яскравих фарб, сплесків емоцій, а також несподіваних злетів і падінь. В особистому життi вiдбудуться деякi змiни.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Скорпіон (24.10—22.11). Новий роман таїть привабливі перспективи, але круїз під знаком любові не позбавить вас підводних рифів. Будьте обережнi у виборi партнера.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Стрілець (23.11—21.12). Ви вiдстоюватимете власну оману й запевнятимете оточуючих у її непорушності. Зізнайтеся, що були не праві, й одразу вiдчуєте легкiсть на душi.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Козеріг (22.12—20.01). Нарешті результати вашої праці гідно оцінять. Шеф зрозуміє, хто здатний повести за собою колектив, і вручить вам кермо влади. Звичайно, пого­джуйтеся.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.

Водолій (21.01—19.02). Кохана людина хотіла б переконатися, що безроздільно панує у вашому серці. Час покаже, що це дiйсно глибоке почуття, а не легкий флiрт.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.

Риби (20.02—20.03). Уважно перегляньте ділові папери, підписані ранiше. Велика ймовірність обману, але йому можна запобігти. Через недогляд можуть зменшити премію.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Інша версія:

ОВЕН

Ви з легкістю зможете усунути практично будь-яку складну ситуацію на роботі. Основними виявляться справи, пов’язані з родиною. Пам’ятайте, будь-які зміни гарні в розумних межах. У вихідні вас можуть відвідати нові ідеї – постарайтеся їх здійснити. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

ТЕЛЕЦЬ

Не забувайте про тих, хто перебуває поруч і не зневажайте порадами близьких. Зміцнюйте особисті стосунки. У вихідні вам загрожує тимчасове самітництво, але воно позначиться на вашому настрої та стані справ позитивно. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

БЛИЗНЮКИ

Ділові зустрічі спричинять впливові знайомства. У вас з’явиться шанс опинитися на гребені кар’єрної хвилі, постарайтеся його не пропустити. Якщо ви добре засвоїли урок, зробите все розумно. Проблеми рідного дому приведуть до старих істин. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – субота.

РАК

Ви будете багато спілкуватися, але постарайтеся не сваритися. Ви будете розриватися між професійними й сімейними обов’язками. Колеги можуть почати плести проти вас інтриги – не варто давати їм можливості практикуватися в цьому занятті. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

ЛЕВ

Прекрасний час для вдосконалювання своїх особистих якостей. Захищайте свою точку зору, але не провокуйте конфліктних ситуацій. Постарайтеся не перетворювати легкий вітерець у потужний ураган, інакше він може поглинути і вас. Сприятливий день – субота, несприятливий – п’ятниця.

ДІВА

Будьте на висоті, не давайте приводу недоброзичливцям і заздрісникам. Ви зможете встигнути багато чого, все у вас буде виходити, а ваш добробут зросте. Не приймайте великих рішень у вихідні, за можливості проведіть ці дні у тиші й спокої. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

ТЕРЕЗИ

Вам може здатися, що все неможливе можливе, а ви потрапили в чудовий світ свого дитинства. Ви, швидше за все, опинитеся у потрібний час у потрібному місці. На роботі не випустіть з уваги дрібниць. У вихідні відпочиньте від суєти. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

СКОРПІОН

Настає час, сприятливий для підведення деяких підсумків. Постарайтеся завершити справи, які піддаються завершенню. У вихідні вам варто серйозно зайнятися облаштованістю свого житла і, можливо, вам удасться просто трішки відпочити. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – субота.

СТРІЛЕЦЬ

Все, чого можна було досягти, ви одержите. Вашим першорядним завданням стане утримати дорогоцінні придбання, щоб не шкодувати на рахунок пропущених можливостей. У вихідні настрій підвищить відпочинок у колі близьких друзів. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

КОЗЕРІГ

Варто займатися справами, які вже давно розпочаті й вимагають продовження. Небажана пасивність, але необхідно дотримуватися обережності й бути уважними. Все розпочате у вихідні буде просуватися вдало. Більше уваги виділіть родині. Сприятливий день – субота, несприятливий – середа.

ВОДОЛІЙ

Вам варто бути зараз гранично уважними навіть до незначних змін на роботі. У вихідні постарайтеся відпочити так, як вам захочеться, нікого не слухайте. Ваші везіння й чарівність дозволять згладити гострі кути в різних ситуаціях. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

РИБИ

Ви будете схильними пнутися зі шкіри, намагаючись догодити близьким, але це не перешкодить їм пред’являти вам різноманітні претензії. Постарайтеся провести вихідні на самоті або в максимально комфортній обстановці. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини