Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:09:42

Гороскоп на наступний тиждень з 19 по 25 квітня

18.04.2021   11:50Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на наступний тиждень з 19 по 25 квітня 2021 року

Овен (21.03—20.04). Вашою діяльністю можуть зацікавитися фiскальнi iнстанцiї, доведеться вирiшувати юридичну проблему. Підготуйтеся до цього періоду заздалегiдь.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Телець (21.04—21.05). Фінансове становище бажає кращого. Великі витрати будуть пов’язані з розвитком бізнесу, вирішенням професійних проблем. У вихiднi спробуйте спокiйно вiдпочити.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Близнюки (22.05—21.06). Особисте життя може виявитися важливішим за роботу. Деякi моменти доведеться навiть вирiшувати в судi, тож шукайте досвiдченого адвоката.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Рак (22.06—23.07). Близька людина потребуватиме підтримки, будьте готовi до фiнансових витрат. Доведеться позичати грошi або шукати додаткову роботу.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Лев (24.07—23.08). На цьому тижнi ви виправлятимете чужi помилки. Ця робота потребує особливої уваги та контролю, оскільки будь-який прорахунок може дорого обійтися.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Діва (24.08—23.09). У службових справах ваша фантазія дасть матеріальні плоди. Впродовж тижня ви розриватиметеся між родиною i коханою людиною.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.

Терези (24.09—23.10). Попереду ремонт старого приміщення. Новий напрям у бізнесі може розвиватися не так швидко, як ви планували.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.

Скорпіон (24.10—22.11). Будьте пильні, перевіряйте папери, які маєте підписати, телефонуйте. Краще перестаратися, ніж програти. З’явиться можливість пiднятися кар’єрною драбиною.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Стрілець (23.11—21.12). На шляху до успіху постануть серйозні фінансові проблеми між вами та компаньйонами, справа може зайти у глухий кут. Можлива аудиторська перевiрка.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Козеріг (22.12—20.01). Ви пояснюватимете колегам їхнi професійні та фінансові позиції. Можливі вдалі операції з нерухомістю, є надія на отримання кредиту.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Водолій (21.01—19.02). Завдяки друзям ви можете знайти нове джерело прибуткiв. Уже зараз почніть економити, але це не означає, що ви на порозі фінансового краху. Просто радимо не витрачатися на дрiбницi.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Риби (20.02—20.03). Вiдбудуться великі зміни на роботi та в особистому життi. У нестабільних пар операції з нерухомістю будуть викликані розлученням.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Інша версія:



Овни. Тиждень сприятливий для зміцнення особистих стосунків, вирішення побутових питань. Ви відчуєте приплив енергії — скеруйте її в потрібне русло.

Тельці. Цей період обіцяє бути вельми вдалим, хоча вам і доведеться займатися справами друзів, але надана вами допомога не залишиться без винагороди.

Близнюки. Зірки обіцяють вам події, які сприятливо вплинуть на зміцнення матеріального становища, вам можуть запропонувати вигідну угоду.

Раки. Цей тиждень може бути успішним у багатьох сферах життя. Слушна нагода для самовдосконалення, а також для зміцнення особистих стосунків.

Леви. Зірки обіцяють вам успіх у справах і особистому житті. На бажання ви зумієте розібратися зі складними завданнями. Вихідні проведіть у колі рідних.

Діви. Цей період може бути досить продуктивним. Використовуйте його для того, щоб уладнати справи і вирішити побутові питання, а також для побудови планів на майбутнє.

Терези. Цими днями вам потрібно більше спілкуватися з друзями й спорідненими духом людьми, вони спонукають на цікаві думки та нові ідеї.

Скорпіони. Тиждень сприятливий для самовдосконалення. Ви можете почати вивчати те, про що давно мріяли, записатися на онлайн-курси або семінари.

Стрільці. Величезний заряд позитивної енергії допоможе вам істотно просунутися у вирішенні багатьох як робочих, так і особистих питань.

Козероги. У цей період вам доведеться розбиратися з багатьма накопиченими справами, а сил і ентузіазму для цього у вас буде предостатньо.

Водолії. Цими днями робота вимагатиме від вас серйозної концентрації думок і частих перевірок себе на помилки. На вихідних можливі приємні сюрпризи від близьких.

Риби. У цей час можуть здійснитися ваші давні мрії, тому будьте уважні до знаків долі й використовуйте по максимуму надані можливості.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини