Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:01:07

Гороскоп на наступний тиждень з 8 по 14 березня

07.03.2021   14:30Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 8 по 14 березня 2021 року

Овен (21.03—20.04). Радимо вiдвiдати лiкаря, профілактика ще нікому не завадила. Тримайтеся подалі від сумнівних знахарів і псевдоцілителів, краще довіритися професіоналам.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Телець (21.04—21.05). Усі іспити ви витримаєте з честю, можете смiливо виходити на дорогу великої кар’єри. Невдачі лише посприяють бажанню міцніше утвердитися.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Близнюки (22.05—21.06). Можете чекати неприємностей вiд тих, хто не проти зайняти ваше місце. Але в цьому бою ви все одно виграєте.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.

Рак (22.06—23.07). Тиждень буде важким, але результати просто приголомшать вас. Ви отримаєте приємнi новини, на якi навiть не сподiвалися.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Лев (24.07—23.08). Непорозуміння ускладнять стосунки з коханою людиною. Вiд вас залежить, як виправити ситуацiю. Декому з вас доведеться шукати нову роботу.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.

Діва (24.08—23.09). Вам нелегко відокремити реальність від фантазій, але доведеться. Спокій і впевненість у собі — ваші головні козирі.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Терези (24.09—23.10). У вас може виникнути дилема: змінити місце роботи i виграти в зарплаті або залишитися в колективі, де часом вдається й побайдикувати.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.

Скорпіон (24.10—22.11). Накопичилося багато домашньої роботи, тож вихiдними доведеться пожертвувати. Домашні зачекалися наказу кинутися в бій.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.

Стрілець (23.11—21.12). Не треба боятися нерозділеного кохання. Це почуття облагороджує, а iнодi все-таки приводить до взаємності. Бiльше довiряйте один одному.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Козеріг (22.12—20.01). Останнiм часом усе важче контролювати ситуацію. Здається, надія на удачу зникла за горизонтом. Можете скористатися порадами колег.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Водолій (21.01—19.02). Настав час крутих змін в особистому житті. Це стосується не лише кохання, а й робочих моментiв. Варто лише почати, а там життя покаже.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Риби (20.02—20.03). Не сперечайтеся з начальством, iнакше ризикуєте залишитися без премiї. Зірки обіцяють фінансову стабільність.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

Інша версія:

ОВЕН
Можете багато чого досягти, захопивши начальство цікавою ідеєю. І не забувайте про дані вам обіцянки. Цього тижня, імовірно, з’явиться можливість позбутися проблем за допомогою вміння користуватися інформацією в потрібний час та в потрібному місці.

ТЕЛЕЦЬ
Смуга везіння і легких удач підійшла до кінця, але вам вистачить енергії й сил для реалізації задуманих планів та ідей. Не забувайте про самовдосконалення. Ваші пропозиції будуть почуті та схвалені начальством. У вихідні загляньте до друзів – ви не пошкодуєте.

БЛИЗНЮКИ
Ваші плани та задуми реалізуються, тільки якщо ви знайдете в собі сили діяти уважно й майже непомітно, не розповідаючи все тим, хто поряд. У вихідні приділіть більше часу й уваги родині та дому. Постарайтеся збагатитися враженнями, вибравшись за місто на природу.

РАК
Багато чого досягнете і навіть устигнете реалізувати практично всі намічені плани, тільки намагайтеся не метушитися та не зневірятися у власних силах. Ваш успіх може викликати заздрість недоброзичливців. Вихідні присвятіть сімейним турботам, але без шуму й біганини.

ЛЕВ
Якщо в цей період ви будете спокійні та цілеспрямовані, то обов’язково досягнете бажаного успіху. У вихідні можливі розбіжності з дітьми. Ці проблеми можна легко владнати, висунувши своєчасну та конструктивну пропозицію.

ДІВА
Вашими вірними супутниками мають стати розсудливість і пильність. Нестандартний підхід до вирішення проблем принесе позитивний результат. Не слід сваритися з близькими тільки через те, що вони не встигли виконати якийсь із багатьох пунктів вашого плану.

ТЕРЕЗИ
Сконцентруйтеся на аналізі своїх бажань. Успіх можливий у всьому, за що ви візьметеся з належним натхненням. Головне – нічого не боятися. Ретельна продуманість дій плюс трохи авантюризму можуть привести до значних досягнень. У вихідні краще добре відпочити.

СКОРПІОН
Вам треба усвідомити власну незалежність. У дискусіях намагайтеся не виявляти впертість, наполягаючи на своїй точці зору, натомість навчіться чути опонентів. У вихідні можете сміливо розраховувати на допомогу та підтримку близьких друзів.

СТРІЛЕЦЬ
Не варто зупинятися на досягнутому – сміливо підкорюйте чергову вершину. Можливе досягнення компромісів у спірних ситуаціях. У вас з’явиться шанс блискуче продемонструвати свої вміння та навички в професійній сфері.

КОЗЕРІГ
Нагромадилося чимало проблем, які вам треба вирішити досить швидко. Не допускайте, щоб раптова хвиля туги та зневіри охопила вас, песимістичний настрій швидко мине. У вихідні запросіть до себе друзів або родичів і компенсуйте нестачу спілкування.

ВОДОЛІЙ
Події пронесуться цілою лавиною, мало що залишаючи після себе в колишньому вигляді. На вас чекає маса новин, ділових зустрічей, напружених ситуацій на роботі. У вихідні зможете досягти поставленої мети, якщо будете спокійними.

РИБИ
Не варто збирати образи, вони лише ускладнять ваше життя. Наприкінці цього тижня ви чітко усвідомите, наскільки вам дорога кохана людина з усіма своїми недоліками та слабкими сторонами. У вихідні приділіть близьким більше уваги й турботи.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини