Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:33:13

Гороскоп на наступний тиждень з 22 по 28 лютого 2021 року

21.02.2021   18:37Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 22 по 28 лютого 2021 року.

Овен (21.03—20.04). Партнери пiдбивають на оновлення сформованих стосункiв і закликають до рішучiших дій. Це суттєво позначиться на фiнансових операцiях.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Телець (21.04—21.05). Цей тиждень почнеться з жорсткої економiї. Ви не витрачатимете гроші на непотрiбнi речi, а, навпаки, робитимете заощадження.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Близнюки (22.05—21.06). У вас є заповiтна мрiя — мати власне житло. Заради цього ви здатні відмовитися від багатьох покупок i багато працювати.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.

Рак (22.06—23.07). Попереду перевiрки, якi органiзовуватимуть державнi органи. Штрафи можуть досить серйозно вдарити по вашій кишені, тож ретельно перевiрте документацiю.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Лев (24.07—23.08). Нарештi ви досягли всього, що вам необхідно для життя. Тепер зможете більше часу приділяти собі та близьким. У вихiднi вiдвiдайте батькiв.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Діва (24.08—23.09). Ваше особисте життя стане яскравим і засяє новими фарбами. Ви зможете знайти собі нове захоплення, якому присвячуватимете майже весь вільний час.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Терези (24.09—23.10). Наприкiнцi тижня ви отримаєте неприємну звістку, яка порушить усі подальші плани. Це сильно вплине на душевний спокiй. Радимо звернутися до психолога.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Скорпіон (24.10—22.11). У декого з вас з’являться серйознi стосунки, вдасться навiть створити сiм’ю. Це стане початком нового перiоду в особистому життi.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.

Стрілець (23.11—21.12). Останнiм часом у вашому бiзнесi з’являється все бiльше конкурентiв. Щоб запобiгти цьому, тримайте язик за зубами.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Козеріг (22.12—20.01). Щоб заробити собi на життя, доводиться братися за будь-яку роботу. Але в жодному разi не грайте в азартнi iгри.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Водолій (21.01—19.02). У вас є всі шанси поліпшити життя. Це стосується не лише роботи, а й стосункiв iз людьми, вiд яких ви залежите i з якими доводиться стикатися.
Дні: спр. — 22; неспр. — 25.

Риби (20.02—20.03). Щоб досягти бажаної мети, доведеться подолати не один бар’єр. Але гра варта свiчок. Дехто з вас знайде свою другу половинку.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Інша версія:

ОВЕН
Настає сприятливий момент для виходу із ситуації, що склалася, це дозволить вам просунутися вперед до здійснення свого задуму. Ваша самовіддача стосовно рідних викликає захват у тих, хто поряд, але не отримує належного відгуку в них самих.

ТЕЛЕЦЬ
Треба виявляти принциповість у всьому, що стосується термінів виконання робіт. Але не варто захоплюватися боротьбою з тими, хто поряд, та зв’язуватися з ризикованими пропозиціями. До вихідних основні позиції будуть відвойовані, і ви відчуєте себе господарем становища.

БЛИЗНЮКИ
Слід орієнтуватися на власні сили та можливості. Близькі люди можуть відмовитися беззаперечно підкорятися вам, тому треба запастися вагомими аргументами й переконувати, а не наказувати. У вихідні викиньте зі свого дому непотрібний мотлох.

РАК
Доведеться розраховувати тільки на власні сили. Зміни, які відбудуться в ці дні, можуть вплинути на ваше життя. Ви наберете гарного робочого темпу – намагайтеся не збиватися з нього якомога довше. Близькі люди вимагатимуть вашої допомоги та підтримки.

ЛЕВ
Усяка ваша діяльність має підпорядковуватися виключно одній меті – створенню міцного фундаменту для вигідних угод та успішної роботи. Імовірний матеріальний прибуток від старих вкладень. Кінець тижня може налаштувати вас на більш високі матерії та сприяти відпочинку.

ДІВА
Є ймовірність, що цього тижня у вас виникнуть соціальні проблеми. Не бійтеся виявляти активність у боротьбі за свої права, дійте сміливо, адже зараз ваші дії повністю відповідають вашим бажанням. Від родини можна чекати сюрпризів, здебільшого приємних.

ТЕРЕЗИ
Цей тиждень – сприятливий період для досягнення значних успіхів. Розірвіть непотрібні зв’язки, які обтяжують вас, позбудьтеся ілюзій. Не виключено, що вам доведеться трохи відкоригувати поточні плани. Намагайтеся не давати зайвих обіцянок.

СКОРПІОН
Бажано взяти контроль над справами у власні руки. Намагайтеся уникати конфліктів у погоні за справедливістю. Вона переможе трохи пізніше, а поки що побережіть сили. У вихідні краще не вести бесіди на жалісливі теми, відкладіть їх на найближче майбутнє.

СТРІЛЕЦЬ
Працюйте, і ваш професійний успіх забезпечить вам гідне існування. Можете сміливо розраховувати на підтримку друзів. Імовірні цікаві ділові пропозиції. У колі родини намагайтеся виявляти стриманість, інакше можете спровокувати склоки та скандали.

КОЗЕРІГ
Імовірно, загостриться конфліктна ситуація на роботі, тож ви можете опинитися в скрутному становищі. З начальством бажано не сперечатися. Фортуна буде прихильна до проштовхування вас угору по кар’єрних сходах. У вихідні краще уникати гучних компаній.

ВОДОЛІЙ
Добре піддаватимуться виправленню раніше допущені промахи. Можливий невеликий конфлікт з начальством, намагайтеся зберігати спокій, тоді ця ситуація не зможе вплинути на вашу подальшу кар’єру. Вихідні – вдалий період для складання планів на майбутнє.

РИБИ
Вам варто реалістично подивитися на деякі речі й прийняти не зовсім приємні для вас, але потрібні рішення. Сприятливий тиждень для просування нагору по службових сходах. У вихідні виявіть ініціативу та заповзятливість у чомусь новому, хоча це схвалять далеко не всі.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини