Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 16:51:49

Як зустрічати Новий рік 2021 - рік Бика

27.12.2020   12:18Агенцiя

Отже, покровителем 2021 року буде Білий Металевий Бик. Перший день року Бика настане 12 лютого, але нам нічого не заважає зустріти його 1 січня, а потім ще раз 12-го.

Де зустрічати і прикрасити оселю

Від місця, де ми збираємося провести новорічне свято, залежать всі інші пункти плану, особливо меню і наш святковий одяг.

Незалежно від того, де ви збираєтеся зустрічати Новий рік — вдома або в гостях, свій будинок нарядити треба обов’язково. Новорічна мішура піднімає настрій і створює святкову атмосферу.

І тут знову потрібно згадати про Білого Металевого Бика. Його основні кольори — білий і сріблястий, значить, їх і потрібно використовувати в декорі як символ нового року. Це не означає, що ми повинні весь будинок задрапірувати білими тканинами і розкидати по них сріблястий дощик. Бик взагалі бачить світ чорно-білим, отже, можна не міняти кольорову палітру кімнат, а білі і сріблясто-сірі кольори застосувати як акцент.

Прикрашаючи квартиру, не забувайте про класичні атрибути Нового року: ялинку, гірлянди, ліхтарики, мандаринки, бенгальські вогні, сніжинки і зірочки.



Якщо у вас є діти, зробіть разом з ними маленький будиночок-хлів для чарівного бичка і поставте його під ялинкою. Щоб почастувати новорічного гостя, насипте в тарілочку трохи зерна (пшеницю, ячмінь) і покладіть солому або сіно.



Що приготувати


На новорічний стіл підійде все, крім яловичини і телятини. Єдине побажання — це різноманітність, але це данина не покровителю Нового року, а старовинній прикметі: як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш.

Загалом святкове меню потрібно урізноманітнити зеленню, овочами, фруктами, випічкою, в тому числі несолодкою, і кашами. До речі, як гарнір до салатів і м’яса дуже добре йде булгур, він смачний навіть в холодному вигляді.

Робити чи ні тістечка у вигляді корів або торт із портретом бика, вирішуйте самі. Як на мене, то ці образи апетит не покращують.

У чому зустрічати Новий рік

Вибір новорічного вбрання повністю залежить від місця зустрічі Нового року. У забарвленні не варто зупинятися тільки на білому та сірому. Можна використовувати світлі тони, наприклад, молочні, кремові і світло-бежеві. Сірий колір теж дуже багатогранний. Це і сріблястий, і попелястий сірий, і попелясто-рожевий, і темні відтінки мокрого асфальту… Актуально виглядатимуть паєтки, блискітки, люрекс.


Оскільки покровитель Нового року — Металевий Бик, новорічний образ чудово доповнять срібні прикраси — кільця, сережки, браслети, підвіски. Любительки більш коштовних варіантів можуть вибрати прикраси з білого золота або платини.

Макіяж теж в сірих тонах? А чому б і ні! Завдяки сірим і молочним відтінкам макіяж буде виглядати непомітно і природно, а трохи перламутру і блискіток додадуть образу гламурності.

Лак для нігтів сріблястого кольору або білого з блискітками — класичний варіант для Нового року. А в цей раз він ще й відповідає символу року.

Зачіску має бути охайною та акуратною, тому що Бик — консерватор. Якщо у вас довге волосся, заплетіть його в косички, зав’яжіть у пишний хвіст на маківці або зробіть дульку і прикрасьте блискучими металевими шпильками або гребнями. Якщо у вас коротка стрижка, її можна доповнити шпилькою, обручем, діадемою або сріблястою стрічкою.

Що подарувати на Новий рік


Подарунок — такий само важливий елемент новорічних свят, як ялинка і сніжинки. На Новий рік ми даруємо подарунки своїм близьким, родичам, друзям, колегам, партнерам і навіть самим собі. Якщо вручити подарунок немає можливості, ми відправляємо листівку або пишемо привітання.

Вітання одне за одним сипляться в месенджери, ними рясніють всі соцмережі. Пошта і мобільні оператори перевантажені. Але все це — поспіх, вибір, передчуття і хвилювання — створює неповторну новорічну атмосферу і робить це свято особливим.

Оскільки Бики неквапливі, не люблять різких змін і потребують надійного тилу, як новорічний подарунок напередодні 2021 року підійдуть речі для дому.

Також подаруйте щось на удачу із зображенням Бика. Наприклад, свічки у вигляді бика або телятка, кишенькові календарики з їхніми фото, дітям — книжки з казками про бичків і телят, толстовки і футболки з мультяшними бичками.

Однак головне при зустрічі Нового року — це новорічний настрій. Постарайтеся налаштуватися на позитив, переконайте себе, що Новий рік 2021 несе тільки хороше. Подумайте про свої плани на наступний рік і попросіть у Білого Бика заступництва.

Веселих новорічних свят!
джерело

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини