Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 14:11:54

Гороскоп на тиждень 28 грудня - 3 січня

27.12.2020   10:19Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 28 грудня 2020 року по 3 січня 2021 року.

ОВЕН

Ретельно перевіряйте всю інформацію, що надходить, бо є велика ймовірність неточностей і помилок. Правильно оцінюйте свої сили й не звалюйте на себе непосильний обсяг роботи. У вихідні присвятіть собі достатньо часу, щоб відчути умиротворення та добре відпочити.

ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня слід тримати себе в руках, адже вияви азарту тепер абсолютно недоречні. Бажано якийсь час посидіти тихо як миша, не привертаючи зайвої уваги. Пожинати плоди своєї праці будете трохи пізніше. Ваші прозорливість та інтуїція у вихідні виявляться на висоті.

БЛИЗНЮКИ

Професійна сфера вимагатиме від вас пильної уваги та особистої участі. Намагайтеся не виявляти гординю і не сваритися з близькими людьми та колегами. Вихідні сприятливі для побудови перспективних планів. Не забувайте також про відпочинок та прогулянки на свіжому повітрі.

РАК

Якщо не будете витрачати свої сили на дрібниці, на роботі вас супроводжуватиме успіх. Уникайте непотрібних контактів, інакше можуть підвести нерви. Плани, імовірно, зміняться через проблеми в родині. Вихідні краще провести в комфортних умовах.

ЛЕВ

Вас усі будуть любити, поважати і слухати. Ваші знання виявляться затребувані, а гумор доречний. Зорі радять звільнитися від настирливих ідей і страхів. Не беріть на себе великий обсяг роботи, реально розраховуйте власні сили. У вихідні розслабтеся й досхочу відпочиньте.

ДІВА

Ваше переможне просування кар’єрними сходами продовжиться з потроєною силою. Але намагайтеся по-філософськи сприймати все, що відбувається. На вас чекає відкриття, яке матиме великий вплив на події цього тижня. У вихідні будьте обережні, остерігайтеся інтриг і підлості.

ТЕРЕЗИ

Якщо захочете, зможете почати новий етап свого життя, тому сміливо беріться за справи. Ваша ініціатива набуде цілком матеріальних обрисів. Не хвилюйтеся – удача на вашому боці. У вихідні, можливо, з’явиться людина, яка надасть вам таку необхідну допомогу.

СКОРПІОН

Прийде успіх у професійній сфері та бізнесі. Обсяг роботи не здивує вас і не злякає, але можуть засмутити деякі результати. Кмітливість у вирішенні фінансових питань відрізняє вас від близьких людей. Постарайтеся провести вихідні за містом, спілкування з природою піде вам на користь.

СТРІЛЕЦЬ

Труднощів буде предосить, але головне, що заважатиме, – це ваша власна лінь. Будьте впевнені, працьовитість цього тижня не пропаде дарма, начальство оцінить її. У вихідні, якщо не захочете виявити ініціативу самостійно, вас однаково змусять діяти, але умови будуть набагато гірші.

КОЗЕРІГ

Щоб опинитися на висоті, необхідно продумати все: як говорити, рухатися, який одяг підібрати. А от із ризикованими планами та діями бажано зачекати, краще не випереджати час. У вихідні сходіть у гості, насолодіться приємним спілкуванням з рідними або друзями – стане легше.

ВОДОЛІЙ

Намагайтеся бути уважними, не допускати помилок, щоб колеги не звинуватили вас у всіх смертних гріхах. Вам необхідна ділова хватка, яка дозволить успішно протистояти опонентам у будь-якій ситуації. Вихідні можуть порадувати приємними подіями в колі родини.

РИБИ

Ваші ідеї та починання будуть гідно оцінені. Будь-які зміни принесуть тільки користь. Цього тижня на вас чекає напружена розумова робота. Намагайтеся не втрачати зв’язки з друзями, адже найближчим часом саме вони зможуть допомогти у вирішенні поточних проблем.

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини