Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:38:41

Гороскоп на наступний тиждень 30 листопада - 6 грудня 2020 року

29.11.2020   11:03Агенцiя

Тиждень починається з повного місяця, він же напівтіньове місячне затемнення на висхідному місячному вузлі в знаку Близнюки 30 листопада об 11:43 за київським часом, яке відкриває коридор затемнень осінь – зима 2020. Місячне затемнення вносить спотворення в чуттєву сферу, в особисті взаємини, знижує інстинкт самозбереження. Нове входить в наше життя, з'являється необхідність оновитися і залишити старе.

Це місячне затемнення підтримує сам принцип життя, полегшує процес перезавантаження для орієнтації на майбутнє. Для того, щоб звести до мінімуму можливі негативні впливи місячного затемнення 30 листопада, необхідно вчитися, включати свідомість і йти від емоцій, продумувати чітко кожен крок, вибудовуючи реальні плани на майбутнє.

Овен (21.03—20.04). Останнiм часом ви почуваєтеся втомленими, тож варто подбати про своє здоров’я: Вам потрібно сісти на легку дієту або записатися в спортзал.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.
 
Телець (21.04—21.05). Незабаром ви зустрінете свою половинку, сімейнiж люди можуть очікувати на поповнення або новий етап у стосунках. З’являться новiпартнери по бізнесу.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.

Близнюки (22.05—21.06). Зiрки обіцяють високу працездатність і приплив сил. Ви будете сповнені енергії, насолоджуйтеся кожним днем і радійте життю.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Рак (22.06—23.07). Недуги відступлять, саме час почати займатися спортом. Проте дуже важливо в усьому знати міру й берегти серце.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.

Лев (24.07—23.08). Не виключено, що ви серйозно задумаєтеся про шлюб і з радістю пожертвуєте дорогоцінною свободою. Значно покращиться фiнансове становище.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.

Діва (24.08—23.09). Вам слід переглянути свій раціон і «зав’язати» з міцними напоями. Правильне харчування допоможе не переживати за вагу й фігуру.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Терези (24.09—23.10). Вихідні проводьте активно, у великiй компанiї. Не дозволяйте роботі повністю поглинути вас. Заняття спортом допоможуть зняти емоційну та фізичну напругу.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.

Скорпіон (24.10—22.11). Попереду неминучий сплеск почуттів та емоційний підйом. Сiмейним людям треба пам’ятати, що походи «наліво» призводять до неприємностей.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.

Стрілець (23.11—21.12). Любов допоможе вам знайти рівновагу і почуття визначеності. Ви знайдете партнера, з яким захочете пов’язати долю.
Дні: спр. — 2; неспр. — 5.

Козеріг (22.12—20.01). Шанси зустріти велику й чисту любов як ніколи високі. Ну а ті, хто вже давно перебуває у шлюбі, зможуть зміцнити свої стосунки.
Дні: спр. — 30, 2; неспр. — 1.

Водолій (21.01—19.02). Не довiряйте сумнiвним оборудкам, ретельно перевiряйте фiнансовiдокументи. Не виключені непередбачувані труднощі з законом, які можуть затягнутися.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Риби (20.02—20.03). Тиждень подарує вам багато нового, але й зажадає максимуму енергії та віддачі. Не нехтуйте повноцінним відпочинком, у вихiднiможна поїхати на природу.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Інша версія:

ОВЕН
Будьте обережні з новими знайомими, бо є небезпека потрапити на гачок до людей із сумнівною репутацією. Можливо, виникне необхідність відкоригувати свої плани, але це змінить ситуацію на краще. З колегами бажано не обговорювати начальство, а з начальством – колег.

ТЕЛЕЦЬ
Вам буде просто необхідно врівноважити власні та громадські інтереси. Зосередьтеся на собі та своїх близьких. Важливо виявляти активність та енергійність – вони допоможуть підготувати трамплін для успішних починань. Не варто планувати нічого серйозного на вихідні.

БЛИЗНЮКИ
Багато чого цього тижня залежатиме від ваших рішень та ініціативи. Зможете знайти вихід з непростої ситуації. У вихідні перед тим, як зробити щось важливе, заручіться підтримкою близьких людей, вони мають можливість допомогти вам.

РАК
Не варто піддаватися настрою і дозволяти ностальгії гальмувати ваш рух уперед. Не соромтеся застосувати чарівність, вона відіграє не останню роль у досягненні успіху. Імовірна несподівана перевірка, будьте готові до неї. У вихідні за власною ініціативою візьміть участь у справах родичів.

ЛЕВ
Можуть реалізуватися важливі проєкти, а також надійти пропозиції, на які ви давно чекали. Події на роботі будуть досить непередбачувані, тож виявіть ініціативу та активність. Вам до снаги найскладніші завдання. У вихідні буде важко вберегтися від неприємностей.

ДІВА
Робота цього тижня може зайняти досить багато часу, але за значущістю лідирувати вона не буде. Швидше за все, у родині виникнуть конфлікти – намагайтеся не впадати у відчай. Вихідні краще провести в комфортній обстановці з приємними для вас людьми.

ТЕРЕЗИ
Люди, які оточують вас, можуть виявити цікавість до ваших ділових якостей. У справах протягом цього періоду бажано дотримуватися своїх планів, навіть якщо доведеться розраховувати тільки на власні сили. У вихідні можете довідатися багато нового та цікавого.

СКОРПІОН
Закінчиться період постійних стресів, настане пора відпочити та розслабитися. Важливо зосередитися на стосунках з родиною. Усі інші справи можна поки що відкласти. У вихідні на вас чекають приємні сюрпризи від близьких людей.

СТРІЛЕЦЬ
Для вас головне – зосередитися на службових справах, інакше не чекайте на підйом кар’єрними сходами. Не варто багато балакати та приймати поспішні рішення, треба все добре продумати. У вихідні чекайте на гостей, разом ви приємно та весело проведете час.

КОЗЕРІГ
Вам доведеться зібратися – будуть потрібні стійкість і рішучість. Друзі засипатимуть вас порадами діаметрально протилежного змісту. Намагатися застосувати їх, звісно, не варто, але вислухати можна. Будьте відкриті для змін, не відмовляйтеся від нових можливостей.

ВОДОЛІЙ
Не переоцінюйте свої сили, щоб не відчути глибокого розчарування, якщо не встигнете реалізувати все заплановане. Цього тижня удача та успіх самі прийдуть до вас у руки. Вихідні нарешті принесуть довгоочікуваний відпочинок. Виділіть час для занять спортом.

РИБИ
Не плутайте твердість характеру з холодністю та черствістю. Їх виявляти не слід. Обставини вимагатимуть тверезості розуму й зухвалості думок, тож підготуйтеся до цього. Вихідні можуть вас розніжити – будьте пильні, бо в хорошому настрої ви можете наобіцяти зайвого.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини