Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:18:20

Гороскоп на наступний тиждень 24 - 30 серпня 2020 року

23.08.2020   13:51Агенцiя

Дві сильні планети Марс в Овні та Сатурн у Козерозі утворюють напружений аспект. Для людей це проявиться у безрозсудній хоробрості та трудоголізмі, водночас, цілі можуть бути недосяжні.

У військових, великих керівників і політиків настає криза в кар’єрі. Не варто лізти на рожен і вперто доводити свою точку зору. Важливо навчитися відстоювати ідеали спокійно. Від непоправного вас вбережуть правильна оцінка ситуації та усвідомлені дії для стабілізації ситуації.

Овен (21.03—20.04).
Навіть якщо не відбуватимуться важливi події, ви можете бути впевнені, що зірки готують ґрунт для змін на краще. Тиждень сприятливий для важливих переговорiв.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Телець (21.04—21.05). Ви вiдчуєте суттєвi змiни в кар’єрi, ніяких труднощів не виникатиме. Будьте уважнi в поїздках і за кермом.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

Близнюки (22.05—21.06). Неприємнi сюрпризи чекають того, хто активно прагне розширювати свої зв’язки. Можлива несподiвана зустріч у незвичному місці.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Рак (22.06—23.07). Якщо ви живете з батьками, радимо почати самостійне життя. Настав час, щоб виправити помилки і поліпшити стосунки з коханою людиною.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.

Лев (24.07—23.08). Ви будете в хорошій фізичній формі, радимо серйозно зайнятися спортом. Щоб уникнути проблем зі здоров’ям, облиште поганi звички.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.

Діва (24.08—23.09). Вас чекає чимало цікавого, попереду довгоочiкувана вiдпустка. Минулий тиждень був іспитом, із яким ви блискуче впоралися.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.

Терези (24.09—23.10). Ви позбавилися багатьох шкiдливих звичок, тому легко звільнитеся від усього, що заважає розвиватися. Попереду багато зустрічей, які дозволять визначитися з планами на майбутнє.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Скорпіон (24.10—22.11). Вам нічого не загрожує, хіба що потрапите в пута Гіменея. Зберігайте спокій і не грайтеся з чужими почуттями.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Стрілець (23.11—21.12). У вас періодично можуть виникати проблеми зі сном. Якщо ви страждаєте на хронічнi захворювання, звертайте увагу на будь-яке погіршення.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Козеріг (22.12—20.01). Ваше особисте життя буде насиченим, iнодi здаватиметься, що нічого іншого навколо й не існує. Того, хто зважиться на зміни, чекає вигідний шлюб.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Водолій (21.01—19.02). Тиждень буде багатий на фінансові операції та ризиковані підприємства. Але ризик — справа благородна, тож сміливо дійте. Вихiднi проведiть у сiмейному колi.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Риби (20.02—20.03). Дехто з вас зуміє домогтися неабияких успіхів. Ваші зусилля будуть винагороджені, але постарайтеся розпорядитися нагородою з розумом.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Інша версія:

Гороскоп для Овнів

Всі ваші думки зайняті в цей період роботою або здоров’ям. Стосунки з керівництвом і співробітниками будуть погіршувати через впертість і норовливість. Можлива зміна місця або стилю роботи. Також можуть з’явитися юридичні неприємності. Для чоловіків напружений тиждень, бо складно керувати своєю фізичною силою та енергією. Зверніться за порадою до батька, мудрого керівника, авторитетної для вас людини, під їх початком ви зможете уникнути неприємностей.

Гороскоп для Тельців

Тиждень буде сприятливим, проте зовнішня обстановка ознаменується деякими обмеженнями. Зосередьтеся на домівці і негатив не зможе проникнути у вашу сім’ю. Намагайтеся спокійніше реагувати на будь-яку зміну в партнері, якщо ви щось приховуєте від коханої людини, час про це поговорити та усунути причину хвилювань. Може виникнути необхідність вирішувати юридичні питання, але краще відкласти все це до кінця тижня.

Гороскоп для Близнюків

Сприятливий час для вирішення сімейних питань і шлюбу. Відмінна можливість вирушити у ділову поїздку, санаторій або на спеціалізований курорт. У третю декаду серпня все вдасться, як ви запланували, однак, якщо перед цим була проведена певна робота. Тиждень підходить серйозних розмов з керівництвом, батьками, старшими родичами, можна прояснити питання, які давно вас турбують.

Гороскоп для Раків

У вас у цей час з’явиться багато клопоту: затримки з документами, в дорозі. Тиждень переповнений дрібними справами, різними повідомленнями в месенджерах та інформацією. Розмови про здоров’я і консультації з фахівцями займуть багато часу. Ви можете отримати відомості, пов’язані з новою роботою або навчанням. Ваші ідеї та думки будуть сприйняті колегами, хоча можливі суперечки та необхідність їх коригування.

Гороскоп для Левів

Гороскоп на тиждень, з 24 до 30 серпня 2020 для всіх знаків зодіакуНавколишні схильні визнати ваші досягнення і таланти, а це поліпшить ваше положення в суспільстві. Багато часу займають питання, пов’язані з ресурсами, матеріальними цінностями, талантами. Можлива поява додаткових джерел заробітку, прихований дохід. Водночас, не варто бути занадто приземленими, адже крім грошей є духовні цінності. Цей тиждень досить напружений, якщо щось пішло не за планом, задумайтеся, які у вас є інші важливі пріоритети, крім, фінансових?

Гороскоп для Дів

Вам властиво у цей період висловлювати особисту думку, яка може викликати бурхливу реакцію керівництва чи опонентів. Заручіться підтримкою досвідчених колег, зверніться за порадою до батька або діда – вони допоможуть вийти з гідністю з неприємної ситуації і зберегти репутацію. У цей час варто приготуватися до імпульсивних рішень, однак це може призвести до клопоту, який буде заважати основній роботі. Гарний час для досліджень і інтелектуальної роботи наодинці.

Гороскоп для Терезів

Правильно підібраний імідж, доброзичливість, дипломатичність і вміння знаходити підхід до людей сприятимуть ефективному спілкуванню з вищестоящими. З керівництвом ділові стосунки можуть трансформуватися в особисті або романтичні. Зустріч може відбутися під час виконання своїх посадових обов’язків і вплинути в подальшому на кар’єру. У цей період неможливо приховати якусь інформацію, особливо ту, яка може вас скомпрометувати.

Гороскоп для Скорпіонів

Імпульсивність, боротьба за кардинальні реформи на виробництві, в кар’єрі, підприємницьких справах призводять до надмірних фізичних і психічних навантажень. Невдалий час для вирішення проблем, розподілу прибутку, акціонування, страхування, повернення боргів, а також спадщини та аліментів. Зростають певні ризики, вас можуть намагатися втягнути у великомасштабні заходи або небезпечні афери. Будьте обережні під час використання різної техніки, водінні транспорту, проведення дослідів та експериментів.

Гороскоп для Стрільців

Кар’єра буде успішною завдяки волі та рішучості. Самооцінка і здатність реалізації власних амбіцій зростуть. На перший план виступлять графіки роботи, рішення задач і виконання професійних обов’язків. Ідеї знайдуть можливість до реалізації, однак, якщо ви прислухаєтеся до рекомендацій фахівців і досвідчених колег. Проекти, які вже існують, можна буде впровадити, завдяки додатково отриманій інформації, новому знайомству, використанню ділових зв’язків.

Гороскоп для Козерогів

Перешкоди та опір з боку колег значно підриває вашу віру у власні сили. Скористайтеся цим часом для відпочинку або роботи наодинці, планування, навчання. Знання та відомості, які ви отримаєте в цей період, відкладуться надовго, і ви зможете ними успішно скористатися. Сприятливий період для подачі службових записок або проектів керівництву з реорганізації виробництва.

Гороскоп для Водоліїв

Через напругу у цей період складно зібратися, проте, якщо сконцентруєтеся і будете діяти цілеспрямовано, то досягнете певних успіхів. Виплата боргів, розвиток навичок, які допоможуть вам здобути незалежність у фінансовому плані, також цілком вірогідні. Зростає рішучість і сила волі, в зв’язку з чим, ви станете занадто вимогливі та категоричні. Головне, не зіпсувати сприятливі можливості та використовувати ситуації з максимальною вигодою та користю.

Гороскоп для Риб

Розмови про партнерство та взаємини принесуть лише нервозність, неуважність і дратівливість. З’являться обставини, які сприятимуть дослідженням і розслідуванням. Також у вас вийде краще розуміти психологічні мотиви поведінки інших людей. Цей тиждень є несприятливим для ділової сфери та ознаменується конфліктністю, зіткненнями через ідеї та думки. Краще відкласти відвідування державних структур та офіційних інстанцій.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини