Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:23:08

Гороскоп на наступний тиждень 1-7 червня 2020 року

31.05.2020   16:27Агенцiя

Тиждень з 1 до 7 червня особливий, приносить багато важливих подій. Повний місяць очікується 5 червня о 22.25 за київським часом. Це напівтіньове місячне затемнення у Стрільці, яке відкриває довгий коридор затемнень (до 5 липня).

Воно впливає на людей, особливо під знаками Стрільця і Близнюків. Будьте готові до раптової зміни планів. Період затемнень – це час перезавантаження, можливість знайти свій правильний шлях, зрозуміти своє призначення. Це найкращий час для звільнення від усього, що блокує ваші можливості.

Овен (21.03—20.04). Тим, хто мріяв отримати першу або другу вищу освіту, необхідно почати готуватися. Успiх гарантовано в усiх напрямах.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.
 
Телець (21.04—21.05). Ви можете познайомитися з людиною, завданням якої буде багато в чому змінити ваше життя, погляди, цінності. Активність і старанність — ключ до успіху.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.
 
Близнюки (22.05—21.06). Перешкодою на шляху до досягнення цілей буде невміння користуватися часом, а також непотрібні поїздки, зустрічі, суєта. Самостійність у прийнятті рішень — одне з випробувань.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Рак (22.06—23.07). Чим оптимістичніше ви поставитеся до подій, тим щедріше обдарує вас доля. У багатьох події будуть пов’язані з далекими країнами i культурами.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Лев (24.07—23.08). Знаком долі буде можливість роботи з іноземними фірмами. І хоч як би складно було включатися в цю діяльність, витрачені зусилля будуть винагороджені.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Діва (24.08—23.09). Бажано утриматися від спокуси притягувати до себе підвищену увагу. Якомога менше самореклами. Не варто занадто афішувати свої цілі, плани, мрії.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Терези (24.09—23.10). У цей час не бажано змiнювати iмiдж. Підвищений егоїзм, надмірна увага до своєї зовнішності — це шлях, що веде до самотності.
Дні: спр. — 7; неспр. — немає.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Завдяки підвищенiй зарозумілості ви можете притягнути людей, внутрішня природа яких відповідатиме вашій. Водночас ви пожалкуєте про те, що доля звела вас разом.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Стрілець (23.11—21.12). Особливо критичною виявиться ситуація, якщо в цей період ви укладете шлюбний контракт. Будь-яку зраду або невірність iз боку партнера необхідно буде розглядати як дзеркальне відображення власних вчинків.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Козеріг (22.12—20.01). Шлях, на якому вас чекає захист ангела-хранителя, — це вміння справедливо та гармонійно розпорядитися духовними та матеріальними ресурсами.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.
 
Водолій (21.01—19.02). Вам доведеться приймати рішення і брати на себе відповідальність не тільки за свої слова і вчинки, а й за багатьох людей у своєму оточенні.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Риби (20.02—20.03). Ви продовжите справу, розпочату минулого мiсяця. Багато представників цього знака звалять на свої плечі дуже великий тягар, постійно відчуваючи себе відповідальними за все.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.

Інша версія:

ОВЕН 


Імовірно, ви будете особливо мрійливі. Зосередьтеся на головному, тоді багато чого встигнете. Зможете подолати будь-які психологічні проблеми, якщо у важку хвилину звернетеся до друзів по допомогу. Веселощі у вихідні так захоплять вас, що ви навіть забудете, коли востаннє сумували.

ТЕЛЕЦЬ 

Колеги будуть усіляко сприяти здійсненню ваших планів. На вас очікують позитивні результати, пов’язані з улюбленою роботою. Може з’явитися нове захоплення, яке поглине весь ваш вільний час. У вихідні краще не сидіти вдома, а вибратися в справжнє світське товариство.

БЛИЗНЮКИ


Ви можете відчути якусь нестабільність і відчути, що вами не задоволені, але причина цього з’ясується не відразу. Емоційна напруга незабаром спаде. Можливі корисні знайомства та цікаві зустрічі, які вселять у вас дух успішності. У вихідні згадайте про спортивні навантаження.

РАК

Ваша зайнятість та емоційна напруженість кожному впадатимуть в очі, тому намагайтеся уникати зайвої суєти. Зосередьтеся на головних турботах і проблемах, тепер вам до снаги завершити найбільш важливі та складні справи. У вихідні стосунки з дітьми зміняться на краще.

ЛЕВ 

Цього тижня ваш оптимізм у поєднанні з гнучкістю в поведінці здатний привернути до вас увагу тих, хто поряд. Намагайтеся не відмовляти в допомозі людям, які попросять її. Вихідні – вдалий час для поїздок і подорожей, але нічого нового краще не затівати.

ДІВА


Ваша інтуїція загостриться так, що навіть у ситуаціях, більш ніж незвичних, ви безпомилково вгадаєте правильну лінію поведінки. У вихідні на фоні загального занепокоєння й суєти ваше співчуття та оптимізм допоможуть багатьом. Обов’язково погодьте свої плани з близькими людьми.

ТЕРЕЗИ 

Налаштуйтеся на серйозні та рішучі дії. Справи підуть як по маслу, а ті, хто поряд, будуть у всьому підтримувати вас. Зникнуть практично всі проблеми, що обтяжували вас у недалекому минулому, а зустріч із друзями у вихідні допоможе відновити мир і спокій у вашій душі.

СКОРПІОН

Бажано не показувати близьким свою нервозність і дратівливість. Не варто довіряти новим ідеям та планам, бо вони можуть таїти в собі пастку, розставлену інтриганом. У вихідні взаємини з тими, хто поряд, можуть вас розчарувати, імовірні невдачі в поїздках і контактах.

СТРІЛЕЦЬ

Ділова сфера складеться не дуже вдало, але на допомогу вам прийде вірний друг. Треба буде з’явитися в різних місцях практично одночасно. Обставини вимагатимуть, щоб ви прийняли важливе рішення і зробили важливий вчинок, але ви легко з цим упораєтеся. У вихідні не залишайтеся на самоті.

КОЗЕРІГ 

Намагайтеся спокійніше поставитися до змін, що відбуваються у вашому житті. Спробуйте не провокувати конфліктних ситуацій і відкритого протистояння, вчасно зупиніть себе і не піддавайтеся ризику, інакше ймовірні серйозні зміни ситуації не на вашу користь.

ВОДОЛІЙ

Настає досить вдалий в емоційному плані період. Ніщо не зможе вивести вас із рівноваги. Чужі поради краще не приймати. Більшу частину часу бажано присвятити завершенню невідкладних справ. У вихідні не цурайтеся компанії, ви будете для багатьох приємним співрозмовником.

РИБИ 

Підсумувати прожите виявиться не зайвим, адже настає пора відкрити для себе нову сторінку. Ця інформація відповість на життєво важливі питання. Не ділитися найпотаємнішим, хтось може не зрозуміти, а інші позаздрять. У вихідні намагайтеся ні з ким не сваритися.

Ще одна версія:

Гороскоп для Овнів

Овни, які займаються самопізнанням, мають хороші шанси на кардинальні зміни. Більшість зможуть поставити цілі для кар’єрного зростання і почати до них рухатися. Несподівані перевороти у службі і кар’єрі в той чи інших бік, виявляться результатом ваших колишніх старань. Все, що ви отримаєте в цей час дорівнюватиме вашому розвитку, якості виконуваної роботи і докладеним зусиллям. Можуть виникнути певні складнощі в юридичних питаннях, у відносинах із зарубіжними партнерами.

Гороскоп для Тельців
У цей період не варто купувати коштовні речі, бо необачні фінансові операції пізніше призведуть до втрат і жалю. Гарний тиждень для того, щоб перевести більшість роботи, формат спілкування з партнерами в онлайн-режим. Нові та оригінальні ідеї та віра у прогрес надають вам можливість розпізнати нові шанси для подальшого успіху, знайти вихід із ситуації, яка раніше здавалася нерозв’язною. Цей тиждень буде наповнений доленосними подіями, ви побачите результат того, що було розпочате раніше.

Гороскоп для Близнюків

Якщо ви зможете розставити пріоритети та позбавитися всього, що заважає вам, то покладете початок якісним змінам для щасливого майбутнього. Посилюється психічне перенапруження, яке може стати причиною неправильних дій і конфліктів. Оскільки ви усвідомлюєте енергії цього тижня, не дозволяйте втягувати себе в будь-які конфліктні або суперечливі ситуації. Імпульсивна поведінка і бурхливе вираження протесту можуть зашкодити вам у справах.

Гороскоп для Раків

Довіртеся своїй інтуїції, прикладіть всю свою витримку і підкоріться внутрішній силі, постарайтеся абстрагуватися від того, що відбувається. Зосередьтеся на собі і родині, відновіть спілкування з рідними, якщо з якихось причин стосунки стали прохолодними. Слушна нагода для вирішення питань з нерухомістю. Домашні справи, зустрічі з близькими людьми, можуть виявитися напрочуд позитивними. Істотно підвищується енергійність та індивідуальність.

Гороскоп для Левів
Емоційні сплески і деяка напруженість заважає приймати правильні рішення. Можлива раптова інтрига, кохання з першого погляду. Але пам’ятайте, що пригоди і надмірне захоплення незнайомими партнерами може призвести до неприємних наслідків. Якщо правильно використовувати енергію цього тижня, можна провести конструктивні трансформації в своєму житті. Але варто бути готовими до того, що несподівано ваші плани можуть змінити обставини, вплинути на які ви не в змозі.

Гороскоп для Дів
Це період активної інтелектуальної діяльності, але це загрожує перевтомою. Намагайтеся економно витрачати свої фізичні, інтелектуальні та фінансові ресурси, що дозволить направити енергію на осмислення засобів досягнення ваших цілей, а не на виправлення помилок. Незадовільні обставини на роботі намагайтеся сприймати як тимчасове явище, а енергію невдоволення направляти на справи, що сприяють позитивним змінам.

Гороскоп для Терезів
Протягом тижня важливо все, що пов’язане зі спілкуванням з навколишніми, навчанням, знаннями, транспортом, поїздками, родичами. Може завершитися робота над яким-небудь проектом, закінчитися навчальний курс або поїздка. Якщо ви не відвідуєте будь-які заняття, то у вас може початися період, коли ви будете розвивати певні навички. Обставини складаються добре для того, щоб усвідомити причини, виправити помилки і налагодити стосунки з близькими людьми або сусідами.

Гороскоп для Скорпіонів
Протягом тижня можуть відбутися неприємні ситуації, пов’язані з давніми подіями. Втрачені речі і люди з минулого несподівано з’являються в зоні видимості. Сильна дратівливість штовхає на створення складнощів у сімейних стосунках і соціальній сфері. Внутрішню напруженість можна зняти через активну роботу або творчу діяльність. Для людей мистецтва – сприятливий тиждень, бо приходять неймовірні, нестандартні ідеї і сюжети, які перевертають власний внутрішній світ і позитивно впливають на навколишніх.

Гороскоп для Стрільців
Місячне затемнення сприяє сильному психічному перенапруженню, яке може стати причиною неправильних дій і конфліктних ситуацій. Прагнення до конкуренції, часом, не зовсім здорової, зростає. Це не сприятливий період для того, щоб самостверджуватися – колеги, керівництво, бізнес-партнери просто не зрозуміють вас. Бійтеся вирішення конфліктів за допомогою сили, уникайте бійок і биття посуду. Невмотивовані ревнощі перекривають можливості для зміцнення взаємин.

Гороскоп для Козерогів
Втручання рідних і близьких у ваші справи, мінливий настрій, складнощі у спілкуванні посилюють дратівливість, заважають зосередитися на професійних справах. Велика ймовірність втратити важливі деталі, від яких залежить результат тієї чи іншої справи. Фізичне перенапруження і бурхливі емоційні прояви ведуть до виснаження. Підвищується ймовірність травм і нещасних випадків. Будьте обережні з вогнем, колючо-ріжучими предметами, різними інструментами і хімічними речовинами.

Гороскоп для Водоліїв
Час сформулювати свої цілі, розставити їх за пріоритетністю. Складний тиждень, який супроводжується необхідністю вибору, внутрішньою кризою, переживаннями і розчаруваннями. Проте, ці стани дають початок нового етапу в житті. Ви зможете знайти контакт зі своєю підсвідомістю і наблизитися до розуміння таємниць цього світу. Ви можете завершити роботу над проектом або ж побачити, як ваші цілі втілюються в життя. Дружні стосунки можуть перейти на інший рівень, в залежності від попередніх подій – або поліпшитися, або зіпсуватися.

Гороскоп для Риб
Буде можливість взяти участь у великих перспективних проектах, тому часу на романтику просто не залишиться. Щодо фінансів справи йдуть добре, але іноді ви будете помічати, що гроші, ніби витікають крізь пальці. Проявіть ініціативу і ви знайдете можливості додаткового доходу, можливо завдяки сприянню старих колег або давніх партнерів. Цей тиждень вимагатиме від вас активності та вміння працювати в колективі. Зміни можуть торкнутися питань соціального статусу і кар’єри, трансформації ваших професійних обов’язків.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини