Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 20:35:50

Гороскоп на наступний тиждень 18-24 травня 2020 року

17.05.2020   13:53Агенцiя

21 травня Сонце входить у знак Близнюків – це сприяє інтелектуальній роботі і сприйнятливості до почуттів інших людей. Більшість стають гнучкими, цікавими, чуттєвішими до усіляких змін. Безліч інтересів заважають зрозуміти, чим краще зараз займатися. Успішною буде діяльність, пов’язана з посередництвом, збором і передачею різної інформації, з пошуком і впровадженням різних винаходів.

За знаком Близнюків рухається ретроградна Венера, тому увага концентрується на подіях минулого, давніх взаєминах і ці теми прояснюються і завершуються. Частіше ніж зазвичай, у людей виникають емоційні проблеми, які можна вирішити, якщо цим усвідомлено займатися. У цей період формуються сприятливі обставини для того, аби зрозуміти причинно наслідковий зв’язок того, що відбувається.

Овен (21.03—20.04). Доведеться конфліктувати з близькими, яким звикли довіряти особисті таємниці. Шукайте компроміс.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Телець (21.04—21.05). Остерігайтеся зради, особливо від жінок. Вони схильні накопичувати образи і можуть помститися.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.
 
Близнюки (22.05—21.06). Ви шукатимете шляхи для налагодження стосунків.  Важливо тримати себе в руках і не приймати виклик.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.
 
Рак (22.06—23.07). Секрети від друзів можуть стати яблуком розбрату. А ваші прибутки погіршать і без того непросту ситуацію.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Лев (24.07—23.08). Ви зумієте приборкати свої почуття і поглянути тверезо на становище взагалі й на конфліктну ситуацію зокрема.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Діва (24.08—23.09).
Вдалий період для того, щоб переглянути свої зв’язки та прихильності.  Іноді краще піти на компроміс або припинити стосунки.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.
 
Терези (24.09—23.10). Ви схильні до перебільшень. Пам’ятайте, що головним помічником у виправленні ситуації буде розумний підхід до неї.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Жорсткий самоконтроль — ось чому треба надати перевагу.  І нехай усередині вирує буря, ви зумієте перемогти.
Днi: спр. — 21; неспр. — 23.
 
Стрілець (23.11—21.12). Після рішучих пояснень ви відчуєте полегшення.  Вдасться відкинути всі сумніви й вирушити до заповітної мрії.
Днi: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ви зможете завершити процеси, які турбували впродовж певного часу.  Прислухайтеся до порад друзів.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Водолій (21.01—19.02). Очікуються деякі зміни, пов’язані з життєвим призначенням. Нарешті ви отримаєте простір для реалізації своїх ідей.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Риби (20.02—20.03). Професіонали можуть розраховувати на цікаву роботу.  Попереду перестановки, які дозволять реалізувати давні плани.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.

Інша версія:

ОВЕН 
Доведеться завзято й терпляче просуватися нагору по крутих сходах, при цьому з’явиться безліч дрібних проблем. Ближче до вихідних у вас може виникнути бажання давати всім корисні поради та всіляко повчати тих, хто поряд. Початі у вихідні справи матимуть успішне завершення.

ТЕЛЕЦЬ 
Зосередьтеся на головному й не витрачайте енергію на дрібні завдання. Нові ідеї та контакти можуть принести удачу, водночас намагайтеся уникати непотрібних і зайвих зустрічей. В очах начальства будьте якомога непомітнішими та скромнішими. У вихідні розраховуйте на підтримку друзів.

БЛИЗНЮКИ
Будете затребувані всюди: як на роботі, так і вдома. Якщо хочеться проблем, то дайте волю своєму авантюризму. Через побутові негаразди не виключені сварки з близькими, тому краще провести вільний час на самоті. У вихідні, навіть просто перебуваючи в стані спокою, можна багато чого досягти.

РАК 
Спробуйте попрацювати в команді – ви не будете розчаровані. Допоможіть своєму розуму взяти гору над емоціями. Це дозволить вам переконатися, що тільки спокійна оцінка подій може принести успіх. У вихідні обов’язково дослухайтеся до мудрих порад представників старшого покоління.

ЛЕВ 
Не робіть зайвих рухів: суєта тільки стомить, а от спокій допоможе вам багато в чому розібратися. Побережіть своє здоров’я, але не розслабляйтеся зовсім. У ділових стосунках, можливо, виникне незначне тертя не з вашої вини. Краще почекати, поки заспокояться пристрасті й захопити ініціативу у свої руки.

ДІВА 
Хоча життя битиме ключем, багато планів доведеться переглянути. Слід боротися з найменшими виявами невпевненості у власних силах. Шукайте підтримку скрізь, де тільки можна, але від дій не відмовляйтеся. Вихідні будуть сприятливими для руйнування непотрібного й старого та створення нового.

ТЕРЕЗИ 
Терпіння та цілеспрямованості вистачить абсолютно на все. Постарайтеся виділити хоча б один день для прибирання або дрібного ремонту дому, і ви приведете його в ідеальний порядок. У вихідні остерігайтеся великих, гучних компаній, там вас можуть підстерігати обман та розчарування.

СКОРПІОН
Багато чого відкриється вам з нової точки зору, але не захоплюйтеся аналізом на шкоду активній діяльності. Виявляйте пунктуальність і відповідальність, саме за ними вас будуть оцінювати. Не давайте близьким приводу виходити з рівноваги. У вихідні бажання змін має підштовхнути вас до рішучих дій.

СТРІЛЕЦЬ
Намагайтеся більше часу проводити на природі. Не перевантажуйте себе роботою: це може позначитися як і на її результатах, так і на вашому самопочутті. У професійній сфері бажано йти на компроміс, а виявляючи ініціативу, враховувати інтереси колег. У вихідні уникайте непотрібних зустрічей і контактів.

КОЗЕРІГ 
Не поспішайте брати на озброєння ідеї та пропозиції, що будуть надходити, дочекайтеся більш слушної миті. Будьте уважніші до тих, хто поряд, і не відкидайте їхні поради. У вихідні вам загрожує тимчасова самота, але вона позначиться на вашому настрої й стані справ тільки позитивним чином.

ВОДОЛІЙ
Тримайте свої ідеї та плани при собі. Перед вами мають відкритися нові можливості, у яких вас супроводжуватиме везіння. Не відкладайте вирішення проблем у довгий ящик, інакше можуть виникнути складнощі в стосунках із друзями. У вихідні постарайтеся досягти душевної рівноваги та відновити витрачені сили.

РИБИ
Дозвольте друзям та однодумцям узяти активну участь у всіх ваших справах. Продовжуйте займатися реалізацією своїх планів, але не забувайте про родину. Можливе певне тертя з начальством через різні погляди на вирішення невідкладного питання. У вихідні краще стримати своє бажання серйозно взятися за виховання дітей.

Ще одна версія:

Гороскоп для Овнів
Потік інформації та ідей б’ють ключем, вам постійно хочеться перебувати в русі. Обставини допоможуть вам розкрити деякі якості та навички. Стосунки та спільна робота з братами або сестрами, а також з близькими людьми стають активнішими, водночас необхідно постійно повертатися до минулих подій. Можливе відновлення колишніх любовних зв’язків. Вам складно співставляти почуття та інтелект, тому доводиться витрачати багато часу на аналіз.

Гороскоп для Тельців
У вас з’явиться можливість зібрати кошти для розвитку проектів, а не лише для власних потреб. У вас вийде здійснити масштабні, але конкретні підприємницькі проекти. У діловій сфері все буде добре, особливо якщо ви застосовуєте старі, перевірені методи в роботі і співпрацюєте з давніми партнерами. Ваші очікування від стосунків з протилежною статтю можуть не виправдатися, бо  ви схильні до самообману.

Гороскоп для Близнюків
Ваша балакучість, а також бажання відстоювати свої ідеї, робить вас конкурентоспроможними в нових життєвих умовах. Це час оцінки ваших особистих переваг, на перший план виступають ваша особистість і цілі, до яких ви прагнете. Ви зрозумієте, як стати успішним, незалежним і головним героєм у будь-якій ситуації. Зростає самооцінка, приходить усвідомлення своєї значимості та індивідуальності, тому добре йдуть справи, що стосуються безпосередньо вас.

Гороскоп для Раків
Ви не дуже балакучі, навіть коли вам є що сказати. Уява і фантазія допомагають відновлювати життєву енергію. Ви схильні до ностальгії, спогадів про минулі любовні взаємини. Через хворобливе минуле багато часу проводите наодинці з собою. На самоті можете дуже ефективно працювати, по-справжньому мислити, опрацьовувати інформацію. Дуже важливо зараз розібратися з вашими минулими стосунками, знайти джерела розбіжностей чи непорозумінь та усунути їх.

Гороскоп для Левів
Завзятість у стосунках, войовничість і надмірна активність, можуть трансформуватися у творче самовираження. Вас може не задовольняти ваше приватне життя, бо не вистачає часу на те, щоб займатися особистими взаєминами. Водночас ви добре розумієте колективні інтереси, політику, масові події та суспільні справи. Обмін ідеями з групами людей – це якраз те, що вам добре вдається. Зараз ви закладаєте фундамент майбутніх успіхів, використовуючи досвід минулих подій.

Гороскоп для Дів

Не бійтеся демонструвати свої таланти, навколишні їх оцінять, а це допоможе у співпраці. Не чекайте, аби люди звернули на вас увагу: користуйтеся будь-яким слушним випадком, щоб потрапити їм на очі. У цей період особисті та навіть романтичні справи можуть впливати на професійну діяльність і навпаки. Ваш вплив на партнерів значний. Корисно використовувати старі зв’язки, завдяки допомозі давніх партнерів, ваш союзник або чоловік може отримати визнання або кар’єрне зростання.

Гороскоп для Терезів
Спантеличені глобальними питаннями, на будь-яку життєву ситуацію дивіться з боку. Навколишні дивляться на вас, як на мислителя, бо ви більше цікавитеся духовним, ніж матеріальним. Може виникнути бажання розширити свої пізнання або підвищити кваліфікацію. Причини нездужань – недостатня фізична активність. Для гарного самопочуття дуже важливі зараз дозовані фізичні навантаження, а також духовні практики.

Гороскоп для Скорпіонів

У цей період ви дуже вразливі та піддатливі до зовнішньої емоційної атмосфери. З’являється схильність до секретів, ви можете дізнатися якусь таємницю. Активізуються приховані таланти. Вам часто заважає підсвідомий страх, пов’язаний з минулим невдалим досвідом особистих і ділових взаємин. Тільки усвідомивши причини минулих невдач, ви зможете успішно розвивати майбутні стосунки. Романтичні задуми можна втілити у реальність.

Гороскоп для Стрільців
Ви здатні сильно впливати на навколишніх і домагатися їхньої співпраці, а компроміси полегшують з’ясування спільних цілей. Якщо ви перебуваєте у шлюбі чи маєте постійного партнера, виникає необхідність оцінювати цей союз з практичної точки зору. Люди з минулого сприяють формуванню вашої нової життєвої філософії. Це гарний час для рішучих дій щодо юридичних питань, контрактів, переговорів.

Гороскоп для Козерогів

Намагайтеся активно використовувати свої старі зв’язки, через них ви зможете знайти нові перспективи. Ви зараз можете отримати користь, практично з будь-якої ситуації. У цей період успішні такі види діяльності, як літературна творчість або ораторські проекти. Завдяки зустрічам і спілкуванню зі старими друзями і колегами, відбуваються доленосні знайомства. Довгострокові партнерські взаємини можливі, якщо вони виникають на основі спільних інтересів. У цей період також активізується спілкування з діловими людьми, що володіють потрібними зв’язками.

Гороскоп для Водоліїв
Виникає зайва тривога з приводу дітей, їх успішності у школі. Може з’явитися гостра необхідність сказати колишньому партнеру все те, що не було сказано раніше. Професійна діяльність принесе фінансовий успіх, якщо вона орієнтована на давнє партнерство. Якщо ж ви довгий час не можете знайти покупця на рухоме або нерухоме майно, здати приміщення під оренду, то цього тижня давайте оголошення, активно рекламуйте і вам усміхнеться удача. Ви можете дуже вигідно купити матеріали, або річ, про яку давно мріяли.

Гороскоп для Риб
У цей час краще уникати всіляких зборів та інших скупчень народу. Успішною буде робота вдома. Ви вкладаєте багато енергії в сім’ю. Це період, коли спілкування з батьком або дідом, може стати початком нового життєвого етапу. Ви знаходите відповіді на найважливіші питання, розумієте, що вам потрібно зробити, щоб поліпшити якість вашого життя. Цей період сприятливий для діяльності, пов’язаної з продажем або купівлею нерухомості, або предметів домашнього вжитку.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини