Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:40:06

Сім популярних довгих серіалів на карантин

20.04.2020   14:13Агенцiя

Так, є сотні серіалів, серед яких можна знайти що подивитися. Але, за час карантину можна встигнути глянути якийсь серіал із дуже довгим сюжетом. Щоби не затягувати їх на місяці, й вже не згадати потім, з чого все почалося. Пропонуємо підбірку довгих серіалів із захопливими історіями, в кожному з яких від 9 до 25 сезонів.

Поки всі радять провести карантин з користю та взятися за навчання, не забувайте, що відпочинок — це важлива частина будь-якої роботи. Як фізична праця, так і розумова — повинна чергуватися з відпочинком. Саме на такі випадки — ця добірка серіалів:

Мислити як злочинець (Criminal Minds, 2005-2018)

Як же без серіалів про крутих агентів ФБР? Головні герої цього серіалу — працюють слідчими в Сіетлі. Агенти не просто розслідують справи в американському місті, а намагаються влізти в голови злочинцям. Не просто зрозуміти, хто винен та чому він це зробив. А усвідомити хід думок небезпечних убивць. Всього серіал має 13 сезонів і близько 300 серій.

Американська сімейка (Modern Family, 2009-…)

 

Після серіалу про вбивць та агентів, який змушує понервувати, варто перейти до чогось веселішого. Наприклад, подивитися серіал про велику американську сімейку. Точніше, аж три дивні сімейки, з родинними зв’язками між усіма. Навколо них крутиться сюжет серіалу.

Одна родина — з типовими сімейними цінностями, матір’ю-домогосподаркою, батьком добряком та трьома дітьми зі складними характерами. Друга родина — це багатий чоловік і вдвічі молодша дружина, у якої є син від першого шлюбу. А третя сім’я — два чоловіка, які намагаються разом всиновити дитину із В’єтнаму.

Попри на такі складні зв’язки між усіма героями — серіал веселий, легкий і затягує з першої серії. Всього зараз випустили вже 11 сезонів, проте серії короткі.

Офіс (The Office, 2005-2013)

Скучили за офісом? Тоді саме час подивитися історію про офісне життя головних героїв однойменного серіалу. Сюжет зосереджений на типовій компанії, співробітникам якої не пощастило з начальством. Проте, самому серіалу пощастило із почуттям гумору сценаристів та блискучою грою акторів. Любителям іронічних жартів та імпровізації — радимо починати саме з «Офісу».

 

Теорія великого вибуху (The Big Bang Theory, 2007-2019)

А якщо сміятися над нерозумними вчинками простих офісних працівників вам набридне, то ось шанс посміятися над розумниками. Цей серіал впевнено посідає верхні місця у всіх списках найпопулярніших. Разом із «Друзями» та «Як я зустрів вашу маму», його можна передивлятися по кілька разів, а з жартів сміятися як вперше.

Унікальність серіалу в тому, що головні герої — не прості середньостатистичні жителі великого міста. Вони представники гік-культури: розумники-науковці, які фанатіють від коміксів, фентезі та відеоігор.

Цілих 12 сезонів ви можете спостерігати за тим, як розумники намагаються пристосуватися до нормального життя звичайних людей. А, роблять це вони, попереджаємо, дуже весело.

Закон і порядок (Law & Order,1990-2010)

 

Знову хочеться складніших сюжетів, небезпеки, історій з життя детективів? Тоді ось вам цілих 20 сезонів серіалу Закон і Порядок. У головній ролі виступали різні актори в різних сезонах, але грають вони завжди детективів поліцейського відділу вбивств та прокурорів міста Нью-Йорк.

Оскільки розповідається про роботу і детективів і прокурорів, можна спостерігати не тільки за тим, як ловлять злочинців, а й за тим, як їх провину доводять у суді. Серіал цей є в українському дубляжі від телеканалу НТН.

CSI: Місце злочину (CSI: Crime Scene Investigation, 2000-2015)

А тут у нас не просто детективи, а ціла криміналістична лабораторія. Цей серіал показує її роботу в Лас-Вегасі цілих 15 сезонів. Окрім того, є окремі додаткові шоу з подіями в Маямі та Нью-Йорку.

Єдиного сюжету немає, зате є окремі однаково сильні сюжетні лінії. Не тільки про серійні вбивства, а й про відносини колег, психологічні травми та переживання, соціальні та сімейні проблеми. Це вирізняє CSI з-поміж інших детективних серіалів.

Вілл і Грейс (Will & Grace, 1998-2019)

Завжди хотіли подивитися серіал, схожий на «Друзів», але не могли знайти? Тоді зараз вам неймовірно пощастило. «Вілл і Грейс» — серіал на 11 сезонів із дуже подібним стилем. Він неодноразовий лауреат престижних премій «Еммі» та «Золотий глобус». А ще, це друге за популярністю шоу в Америці після «Друзів».

Головні герої — двоє кращих друзів, красунчик адвокат-гей на ім’я Вілл та дизайнер інтер’єрів Грейс, засновниця дизайнерської фірми. Крім того, у кожного з них є друг, який грає другорядну роль: Вілл має безробітного друга актора, а Грейс — світську даму, яка з нудьги влаштувалася до неї на роботу. Легкий комедійний сюжет заполонить увагу кожного, хто любить такі серіали як «Друзі» чи «Як я зустрів вашу маму».

джерело

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини