Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:44:16

Гороскоп на наступний тиждень 20 - 26 квітня 2020 року

20.04.2020   11:05Агенцiя

23 квітня – Молодик у Тельці о 05.26 за київським часом. Знак Тельця панує над щедрою, милостивою енергетикою, керує цінностями, символічно пов’язаний з питаннями здоров’я, краси, комфорту, багатства, майна.

Наступного місяця загострюються матеріальні потреби, люди стануть чутливішими до краси, активізуються власницькі інстинкти, жага до купівлі. Розвивається тенденція до стабільності, люди не налаштовані щось кардинально змінювати у своєму житті. Це гарний час для продовження або завершення розпочатих справ.

Овен (21.03—20.04). Найпростіше буде тим, чиє внутрішнє занепокоєння матиме виражений характер. Ви зможете забути про тривогу і зайнятися справами.
Дні: спр. — 20; неспр. — 24.
 
Телець (21.04—21.05).
Незабаром ви знатимете, чого хочете і як цього досягти. Стан очікування перейде у стан дій.
Дні: спр. — 26; неспр. — немає.
 
Близнюки (22.05—21.06). Від вас вимагатимуть граничної зосередженості, ретельно перевіряйте фінансові документи.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Рак (22.06—23.07).
Необережність може призвести до будь-яких ризиків, необхідно відмовитися від звички спочатку робити, потім думати.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Лев (24.07—23.08).
Опущені шлагбауми там, де прохід завжди був вільний, змусять насторожитися.  Надалі ситуація тільки погіршуватиметься.
Дні: спр. — 23; неспр. — 26.
 
Діва (24.08—23.09). У вас попереду важкий період у сімейному житті. Доведеться шукати компромісні рішення.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Терези (24.09—23.10). Останнім часом ви зверталися по допомогу до впливових людей, але настав час діяти самостійно.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.
 
Скорпіон (24.10—22.11).
Щоб вийти зі скрутного становища, доведеться знайти додаткову роботу і звернутися по допомогу до друзів.
Днi: спр. — 21; неспр. — 23.
 
Стрілець (23.11—21.12).
Ви не звикли до тотальної безвиході, а обхідні шляхи вам не знайомі.  Виправити ситуацію допоможуть друзі.
Днi: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Козеріг (22.12—20.01).
На роботі виникли проблеми. Головне — не ховатися від них у надії перечекати, а шукати вихід.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Водолій (21.01—19.02).
Ситуація покращиться, зникне напруга. Бізнес, навчання, побутові справи — все виявиться на підйомі.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
Риби (20.02—20.03). Ви навчилися уникати проблем майже на автоматі. Достатньо визначитися, в якому напрямку робити наступний крок.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Інша версія:


ОВЕН

Запасіться енергією та ентузіазмом, оскільки необхідно буде закінчити безліч справ як на робочому місці, так і вдома. Ви схильні до негайного вирішення проблем, які виникають, але спочатку ретельно все аналізуйте, щоб не припуститися непродуманих суперечливих вчинків, через які потім шкодуватимете.

ТЕЛЕЦЬ 

Тиждень не з легких. Будьте готові відступити, піти в тінь: діяти відкрито можна лише з величезною обережністю. Особливу увагу слід приділити фінансовій та діловій сферах діяльності. Слушний час пошукати додаткові способи заробітку. Вихідні бажано провести на природі, щоб відпочити та відновити сили.

БЛИЗНЮКИ

Ваші позиції виявляться дуже хиткими, раз у раз треба буде оборонятися від конкурентів, готових потіснити вас. Дослухайтеся до порад, аналізуйте чужий досвід – так ви зможете уникнути помилок. Спілкування з близькими даватиметься нелегко: не завжди їм зрозуміла ваша позиція, часто доводиться пояснювати те, що вам здається очевидним.

РАК

Надмірна самовпевненість та легковажність наразі вкрай недоречні. Будьте допитливими та скрупульозними, вивчайте все до найдрібніших деталей, але не забувайте і про глобальне бачення ситуації. Особисті стосунки не варто перевіряти на міцність. У вихідні проведіть час із сім’єю, приділіть увагу дітям.

ЛЕВ 

Цей тиждень – досить успішний період для тих, хто обере відкритий стиль спілкування та буде готовий зробити перший крок. У сфері особистих стосунків намагайтесь поводитися невимушено й легко. У вихідні не зайвим буде побалувати себе, задовольнити будь-які свої примхи та забаганки.

ДІВА 

Головна небезпека, яка підстерігатиме вас, – це виникнення конфліктної ситуації на роботі. Якщо серйозні розбіжності та ускладнення в стосунках уже існують, постарайтеся залагодити їх якнайшвидше, інакше доведеться зализувати рани.  Можна розраховувати на підтримку з боку колег та друзів. У вихідні добре відпочиньте.

ТЕРЕЗИ 

Зможете досягти значних успіхів у кар’єрі, якщо не станете ризикувати й матимете справу виключно з перевіреними партнерами. Контролюйте власні емоції та висловлювання в процесі обговорення суперечливих питань. Намагайтеся якомога рідше сідати за кермо. Вихідні присвятіть улюбленій справі.

СКОРПІОН 

У діловій сфері виникне досить складна проблема, вирішення якої потребуватиме чимало енергії. Необхідно буде також закінчити безліч нагальних справ. Не слід вкладати гроші в нові проєкти, краще трохи зачекати. Вихідні бажано провести в родинному колі та приділити увагу дітям.

СТРІЛЕЦЬ 

Тиждень обіцяє ідеальний момент, щоб виявити свої найкращі якості – далекоглядність і прагматизм. Наразі у вас багато нових проєктів та задумів, які вже частково почали реалізовуватись або лишень чекають на слушну нагоду. У вихідні не виключені конфлікти з дітьми – будьте більш толерантними.

КОЗЕРІГ 

Можете відзначитись ексцентричною поведінкою та неординарними вчинками, наслідки яких обернуться не на вашу користь. Не треба вступати в запальні дебати з людьми, котрі захочуть вивести вас зі стану рівноваги та внести свої корективи у ваші плани. Контролюйте себе, не давайте волю емоціям і почуттям.

ВОДОЛІЙ 

Не піддавайтесь апатії та розпачу. Слід якнайшвидше відігнати від себе всі негативні думки, бо вони здатні зіпсувати ваш настрій та самопочуття. Треба навчитися мислити позитивно, щоб небажані сценарії не матеріалізувалися! Уникайте будь-якого перевантаження. Сприятливий момент для практичних покупок.

РИБИ 

Найближчими днями не зайвим буде подбати про власне здоров’я. Важливо й корисно певний час дотримуватися суворої дієти та повністю відмовитися від хмільних напоїв. Цього тижня вам також варто бути обачливими в партнерських стосунках, не поспішайте відразу розкривати всі карти.

Ще одна версія:

Овни

Прилив сил та енергії допоможе з фізичною активністю. Послідовні заняття, які вимагають посидючості та старанності, краще перенести на відповідальніший період, бо цього тижня вони лише дратують. Якщо діяльність вже набрала обертів, то вносити потрібні корективи буде непросто. На роботі цілком імовірний аврал, що провокує головний біль, навіть у тих, хто зазвичай ним не страждає.

Тельці
Цей тиждень не підходить для відпочинку – енергію потрібно витрачати, інакше вона трансформується в конфлікти з навколишніми. Багатьох долають проблеми, які раніше вважалися незначними. Крах планів, обтяжливі обов’язки, нагадування про борги – створюють напружену атмосферу. Однак ви можете вплинути на обставини або контролювати їх, для цього потрібна організація та планування кожного дня, і тоді наполеглива робота принесе стійкий результат. Головне – неухильно рухатися вперед.

Близнюки
Зміцнюються впевненість у собі, сила волі, гострота розуму, проте не варто доводити до стресових ситуацій. Легше долатимете перешкоди, а загальна поведінка визначатиметься підвищеною активністю. Ви зможете завоювати прихильність давно бажаного партнера, проявивши ініціативу, як в особистих, так і в ділових взаєминах. Фінансові справи, завдяки гострому чуттю, доведете до успішного завершення. Зростає підтримка співробітників, партнерів, керівництва.

Раки
Можливі раптові, незвичайні, хвилюючі або несподівані події. Стає більш значущим бік життя, пов’язаний з новими технологіями, електронікою, комп’ютерами. Особливої гостроти набуває питання гармонії особистих і колективних інтересів. Варто звернути увагу на технічні питання і засоби масової інформації. У цей період у вас може виникнути бажання купити речі, які, насправді, вам не потрібні. Перешкоди пов’язані з тими людьми, які не дають вам вибору.

Леви
Ваше прагнення до свободи та прогресу реалізувати поки практично неможливо. В результаті чого виникає роздратування і конфлікти. Цього тижня краще не ухвалювати важливих рішень, бо можна легко помилися. Оригінальні думки, свіжі та цілком нові рішення та неординарний підхід до справ допоможуть вийти зі складних ситуацій. Хороший період для проведення різних заходів, обміну думками, зокрема онлайн.

Діви
У цей період ви точно не страждатимете від браку уваги. Вам властиво висловлювати особисту думку, яку, не всі вважають правильною та розумною. У цей час ви швидко ухвалюєте рішення та одразу включаєтеся в колективні справи. Швидкість сприйняття та перероблення інформації зростає, що допомагає в роботі з розрахунками, паперами і документами. Однак вам часто заважають імпульсивність, впадання у крайнощі, зайві розмови.

Терези
Хороший період для дружнього спілкування, кохання та сім’ї. Ваша наснага легко передається співробітникам і керівництву. За рахунок особистої привабливості та фізичної чарівності, ви зможете здобути підвищення, реалізувати деякі свої плани, дістати підтримку керівника, впливових осіб, особливо серед представників протилежної статі. Сприятливий час для переговорів, проведення офіційних зустрічей, зокрема онлайн. Можете розраховувати на успішне вирішення юридичних справ.

Скорпіони
Змінюється погляд на соціальні процеси, можете опинитися втягнуті в колективні події. Відчуваєте нібито все, що відбувається, перевіряє вас на міцність. Можливий болючий досвід, стресові ситуації та зміна психологічного стану. Мінімізуйте можливість особистих зіткнень, протистояння з керівництвом і владою. Можливі втрати, фінансові невдачі, перешкоди в кар’єрі. Підвищена конфліктність у родині та в стосунках з коханою людиною.

Стрільці
З’являється безліч підстав для розмов, ділових переговорів, обміну новинами. Сприятлива робота з інформацією, зросте здатність до навчання та до будь-яких інтелектуальних занять. Одноманітність швидко стомлює, потрібна часта зміна діяльності й навколишнього середовища. Може виникати спокуса бігти в різні напрямки одночасно, братися за кілька справ одразу, паралельно використовувати кілька джерел інформації. Така стратегія може привести до успіху, якщо уникати непотрібної метушні.

Козероги
Для інтелектуальної праці цей період несприятливий. Особливо це стосується бухгалтерських звітів. Бракує оригінальності мислення, а здатність сприйняття, засвоєння отриманих знань і пам’ять не в тонусі. Складно знайти взаєморозуміння і встановлювати контакти з близькими людьми. Обмежте коло спілкування до мінімуму, відмовтеся від переговорів, підписання важливих паперів, роботи з документами. Не поспішайте ухвалювати серйозні рішення, висловлювати свої ідеї або думки.

Водолії
Активність у пошуку контактів з протилежною статтю приносить результат. Потреба активно проявитися, розслабитися, звернути на себе увагу, змушує вас втручатися у будь-які ризиковані ситуації, ухвалювати поспішні рішення. Під час ведення справ варто звернути увагу на схильність до необдуманих вчинків, невиправданих фінансових амбіцій. Дух суперництва долає вас як щодо керівництва, так і щодо колег. Зверхність і честолюбство можуть багато чого зіпсувати.

Риби

Ви відчуваєте втому, зменшення своєї зовнішньої привабливості, що позначається на вашому настрої. Можливі виробничі непорозуміння, особливо зі співробітниками протилежної статі. Перенесіть укладення угод, підписання контрактів, ділові поїздки. Мінливий настрій шкодить особистим і діловим взаєминам та родині. Виникають розбіжності з навколишніми, тому вам варто зрозуміло і  тактовно пояснити свою позицію, проте залиште людям право мати власну думку.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини