Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:36:03

П’ять книг у допомогу, аби прожити молоді роки на максимум

05.04.2020   11:21Агенцiя

Молоді роки – час найкращих моментів життя, радощів, сподівань, помилок, накопичування досвіду. Час, який треба прожити на максимум позитивно, створивши надійну платформу для зрілих років.

Застеляйте ліжко. Дрібниці, які можуть змінити ваше життя… і, можливо, світ, Вільям Г. Макрейвен

Отримайте 10 уроків життя від Вільяма Гаррі Макрейвена – адмірала Військово-морських сил США. Невеличкий бестселер, який читається на одному диханні, містить багато важливої інформації.

У кожному уроці дізнаєтеся історії про мужніх людей – особистого прикладу для автора, який не боїться розповісти про свої невдачі. Його поради, сповнені доброзичливості, дуже допоможуть у складні моменти життя.

Живи! 7 заповідей енергії та здоров’я, І. Пінтосевич, М. Пінтосевич

«Гарні звички продовжують життя, а погані роблять його приємним»… Такими жартами найчастіше ми маскуємо свою лінь та небажання змінювати звичний спосіб життя.

Здоров’я – ось головне джерело наших успіхів і перемог. Молоді роки саме для того, щоб його зміцнити. Автори мотивують вивчати аспекти здорового способу життя і отримувати від цього кайф.

Як бути щуром. Мистецтво інтриг та виживання на роботі, Сгрійверс Йооп

Відверта книга про засоби впливу на людей та досягнення кар’єрних цілей. Автор представляє типаж «людини-щура»: постійний холодний розрахунок, об’єктивне оцінювання шансів, віртуозне обходження пасток.

Як людина-щур «прогризає» собі шлях, які методи використовує? Відповіді на ці питання ви знайдете на сторінках книги. Навіть зможете протестувати себе, який «щур» проживає у вас.

Вдивляючись у сонце. Долаючи страх смерті, Ірвін Ялом

Цінувати життя, насолоджуватись кожною його хвилиною… Та частіше робити це нам заважають наші страхи, які можуть переслідувати повсякчасно. Страх смерті притаманний кожній людині, молодій, або навіть зрілій.

Ірвін Ялом знає, як знищити негативні роздуми, подолати своїх демонів та потаємні фобії. Захоплива розповідь, з добром і гумором, навчить нас без страху дивитись у своє майбутнє.

Самомотивація, Андро Донован

Автор вважає, що дуже важливо відчувати себе щасливою людиною, не можемо з ним не погодитись. Книга навчить кожного усвідомити своє «я», відокремити власні бажання від нав’язаних суспільством, жити в гармонії з самим собою.

Прості рекомендації і вправи від автора, тренерки-фасилітаторки, допоможуть набути внутрішню рівновагу, самовдосконалюватися і відчувати себе щасливим. Мотивує до самореалізації і позитивних змін життя.

джерело

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини