Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 04:43:08

Гороскоп на тиждень 24 лютого - 1 березня 2020 року

23.02.2020   14:02Агенцiя

26 лютого інтелект і воля будуть перебувати в гармонії. Період ретроградності Меркурія сприятливий для ухвалення розумних рішень. Можна розраховувати на велику кількість спілкування, успішні ділові поїздки в ті місця, де були раніше, а також відновлення колишніх контактів.

День сприятливий для переоформлення контрактів, важливих документів, виправлення помилок, зміни ділової стратегії.

Овен (21.03—20.04). Цей період може загострити всі розбіжності у взаєминах. Вам доведеться визначитися, хто ж вороги, а хто — друзі.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Телець (21.04—21.05). Проблеми виникнуть у тих, хто робив ставку на гроші та партнера, а не на власні сили. Життя часто пропонуватиме брати на себе більше відповідальності, самостійності.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Близнюки (22.05—21.06). Якщо ви ще не знайшли соціальну нішу, то корисно буде закріпитися на досягнутому. Головнi критерії — показники особистісного зростання.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.
 
Рак (22.06—23.07). Не намагайтеся сховатися за спини інших людей, оскiльки можете потрапити в конфліктні ситуації. У ділових відносинах перегляньте колишні принципи.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.
 
Лев (24.07—23.08). Несподівано може виявитися нечесна гра партнера, можливий бурхливий розрив стосункiв i частi конфлiкти.
Дні: спр. — 28; неспр. — 1.
 
Діва (24.08—23.09). Тим, чиє життя повністю залежить від партнера, бажано завчасно знайти сфери для самостійної реалізації творчих можливостей.
Дні: спр. — 24; неспр. — 27.
 
Терези (24.09—23.10). Доречними будуть заняття спортом, позбавлення шкідливих звичок. При цьому не варто занадто відмовляти собі в природних радощах життя.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Якщо вам потрібна допомога юристів у вирішенні деяких питань, будьте уважні. Краще скористатися допомогою кількох фахівців.
Дні: спр. — 26; неспр. — 29.
 
Стрілець (23.11—21.12). Романтичні зустрічі можуть стати причиною розладу в деяких сім’ях. Особливу увагу приділить дітям, але пам’ятайте, що надмірна любов може зашкодити.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ви прагнете оточити турботою близьких, отримати доступ до їхнього особистого життя і таким чином забезпечити собі центральну роль у сім’ї.
Дні: спр. — 28; неспр. — 1.
 
Водолій (21.01—19.02). Зірки попереджають, що егоїзм може мати для вас негативні наслідки. Настав час присвятити себе повсякденній праці.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Риби (20.02—20.03). Займаючись улюбленими справами, ви відчуєте себе щасливою людиною. Це найвдаліший момент, коли необхідно навчитися читати чужi думки.
Дні: спр. — 26; неспр. — 29.

Інша версія:

Гороскоп для Овнів
У цей час вас будуть надихати справи, які дають швидкий і видимий результат. До слова, є можливість довести собі та продемонструвати навколишнім свою самостійність і незалежність. Краще відмовтеся від діяльності, яка вимагає послідовності, посидючості та старанності. Енергія та фінанси в цей період витрачаються імпульсивно, проте  з’являються також  несподівано.

Гороскоп для Тельців
Велика увага приділяється грошам та матеріальним цінностям. Можуть викликати невдоволення спроби близьких і рідних втрутитися у ваші справи. Крім того, може захотітися купити щось цінне та красиве. У цей період можете знайти варіанти, як заробити багато грошей і куди їх вкласти. Цей період підходить для укладання довгострокових угод і договорів.

Гороскоп для Близнюків
Не поспішайте ухвалювати рішення, висловлювати свої ідеї або думки. Причина в тому, що в цей час вам складно об’єктивно сприймати обставини. Також погано йтимуть справи із засвоєнням нових знань. Труднощі в контактах, сумбурність того, що відбувається навколо вас, заважає в діловому житті. Відмовтеся від укладення угод, підписання важливих паперів і роботи з документами. Особливо це стосується бухгалтерських звітів.

Гороскоп для Раків
У професійних і політичних справах ви почнете активно прагнути до лідерства. Вирішення ділових і виробничих питань супроводжується особистим протистоянням, зіткненням думок та інтересів. Спільні фінансові операції та розподіл прибутку принесуть вам додаткові складнощі. Самовпевненість та імпульсивність можуть негативно вплинути на стосунки з керівництвом, колегами та партнерами.

Гороскоп для Левів
Хороший період для дружнього спілкування та активного соціального життя. Шляхом особистої привабливості та фізичної чарівності багато, що вдасться. Ви можете розраховувати на матеріальну допомогу, ідейну підтримку керівника та впливових людей, особливо серед представників протилежної статі. Також не варто недооцінювати можливість службового роману. Завдяки пильній увазі до інших людей і розумінню їхніх інтересів ви укладете успішні угоди та договори.

Гороскоп для Дів
Зростає підтримка співробітників, зможете отримати похвалу від керівництва, активно впливати на думку бізнес-партнерів. Сміливість, рішучість, ініціативність і самовпевненість зростають. Все це допоможе вам під час вирішення ділових проблем. Заплануйте на цей період відвідування офіційних організацій, переговори та відповідальні виступи.

Гороскоп для Терезів
Мінливий настрій і вимоги до навколишніх можуть сильно зіпсувати стосунки в парі або сім’ї. Також у цей період ви схильні до марнотратства. Краще відмовитися від відповідальних виступів, виробничих нарад і відряджень. Крім того, не варто бути занадто активними, особливо в суперечках з керівництвом, бо це загрожує проблемами для вашої кар’єри.

Гороскоп для Скорпіонів
У цей час впевненість у собі, сила волі та здатність до реалізації цілей зміцнюються. Крім того, ви будете перебувати в центрі уваги. У цей період вам легко долати перешкоди, а також ви будете особливо активними. Бажання мати владу над іншими посприяє негативним наслідкам для шлюбу. Завдяки загостреному чуттю фінансові операції будуть успішними.

Гороскоп для Стрільців
Нервозність, поганий настрій, незадовільне самопочуття, відсутність підтримки з боку близьких людей викличуть невпевненість у собі. У цей час легко припуститися помилки, тому відмовтеся від ухвалення важливих рішень. Відкладіть з’ясування стосунків, укладання угод або ризиковані фінансові операції. Робочий тиждень супроводжується сварками та невдоволенням, різними перешкодами.

Гороскоп для Козерогів
У цей період у вас буде багато сил, що сприяє працездатності. Фізичний і духовний стан – на вищому рівні, різко підвищиться впевненість у собі. З’являється можливість втілення проектів, ідеї стануть на шлях реалізації. Хороший період для вирішення важливих ділових питань. З’являються нові ідеї для творчого самовираження, лідируєте серед своїх друзів і колег. Можливі невеликі відрядження для вирішення службових справ.

Гороскоп для Водоліїв
У цей час приготуйтеся до паперової роботи, зустрічей та суперечко, які стосуватимуться фінансів. Обставини можуть вимагати від вас визначити і захистити свої цінності, можлива їх переоцінка та зміна пріоритетів. У грошових справах може бути виявлена та виправлена помилка, що піде вам на користь. Ще одна можливість – поява грошей на поїздку або поїздка заради отримання доходу.

Гороскоп для Риб
Психологічний стан на цьому тижні для багатьох виявиться складним. Це може негативно вплинути на сімейні та любовні стосунки, краще пошукайте усамітнення. Проте якщо ви впевнені у своїх почуттях і взаєминах, то можете використовувати цей час для  проникливих бесід, спільної участі у благодійних заходах.

І ще одна версія:

ОВЕН

Ви будете готові гори зрушити. Але доведеться запастися терпінням і частково перенести реалізацію своїх планів. У спілкуванні варто прагнути до розумного компромісу й обмірковувати кожний свій крок, а не квапитися з поспішними висновками. У вихідні на вас очікують цікаві знайомства та зустрічі.

ТЕЛЕЦЬ

Швидше за все, надійде важлива новина або інформація, здатна вплинути на майбутні події. Ваш свіжий образ та безмежна чарівність можуть стати причиною успіху в багатьох сферах діяльності. У вихідні ймовірний розвиток ситуації, вихід з якої допоможуть знайти спокій і впевненість у собі.

БЛИЗНЮКИ

Намагайтеся не піддаватися на маячні ідеї, які запропонують вам цього тижня, і не вплутуватися в авантюри. Гарні результати може принести спільна творчість. У вихідні краще не проводити багато часу в гучній компанії.

РАК

Будьте щедрими з колегами і не пропускайте можливості поділитися накопиченим професійним досвідом. Є ризик прийняти неправильне рішення через небажання уважно розібратися в проблемах. У вихідні буде гарна можливість підвищити власну самооцінку, не докладаючи для цього особливих зусиль.

ЛЕВ

Робота сприятиме втіленню ваших планів, а начальство всіляко допомагатиме в цьому. Доброзичливість колег теж стане важливим фактором. Фортуна до вас досить прихильна, користуйтеся цим моментом і не пропустіть свій шанс. Вихідні найкраще присвятити відновленню витрачених сил.

ДІВА

Цього тижня не рекомендується вживати рішучих кроків. Велика ймовірність знайти засоби для реалізації своїх ідей та отримати від людей, які оточують вас, значну підтримку. У вихідні бажано обмірковувати всі свої слова, інакше конфлікти неминучі.

ТЕРЕЗИ

Зорі підказують, що в цей період нові перспективи залежатимуть виключно від ваших активних дій та самодисципліни. Натомість неуважність може призвести до безглуздої забудькуватості й недоречних запізнень. Вихідні краще провести в колі родини.

СКОРПІОН

Ті, хто поряд, цінують і поважають вас – постарайтеся прийняти це як факт. Бажано не забувати про домашній комфорт і виділяти більше часу для наведення порядку та рятування від старих речей і непотрібного мотлоху. У вихідні варто дослухатися до порад близьких людей.

СТРІЛЕЦЬ

Неймовірно приємні події будуть сипатися на вас немов з рога достатку. Є ймовірність отримати досить привабливу пропозицію. У зв’язку з цим можуть знадобитися вся ваша мудрість і рішучість. Спілкування з близькими за духом людьми допоможе вам підтримати впевненість у собі.

КОЗЕРІГ

Задумайтеся про плани на майбутнє. Хоча на роботі все буде складатися досить благополучно, рекомендується подбати про зростання свого професійного рівня. У вихідні діти потребуватимуть вашої уваги, і найкраще помітити це, перш ніж вони встигнуть наробити непоправних дурниць.

ВОДОЛІЙ

Уникайте можливих неприємностей і проєктів з найменшим натяком на авантюрність. Ви завжди можете розраховувати на допомогу друзів. Якщо не будете надмірно балакучі, вас очікує поліпшення ситуації на краще. У вихідні, незважаючи на моральну втому, не бажано провокувати домашні конфлікти.

РИБИ

У спілкуванні з тими, хто поряд, треба виявляти почуття власної гідності. Імовірна зустріч із потенційним роботодавцем. Не докладаючи особливих зусиль, ви легко досягнете істотних результатів. У вихідні ваші світлі ідеї та незаперечні досягнення будуть належно оцінені.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини