Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 23:10:09

Гороскоп на тиждень з 23 до 29 грудня

22.12.2019   13:36Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 23 до 29 грудня 2019 року

Oвен (21.03—20.04). Вашою діяльністю можуть зацікавитися фiскальнi iнстанцiї, доведеться вирiшувати юридичну проблему. Підготуйтеся до цього періоду заздалегiдь, як кажуть, «хто попереджений, той озброєний».
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Телець (21.04—21.05). Фінансове становище лишає бажати кращого. Великі витрати будуть пов’язані з розвитком бізнесу, вирішенням професійних проблем. У вихiднi спробуйте спокiйно вiдпочити.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.
 
Близнюки (22.05—21.06). Особисте життя може виявитися важливішим за роботу. Деякi моменти доведеться навiть вирiшувати в судi, тож шукайте досвiдченого адвоката.
Дні: спр. — 29; неспр. — немає.
 
Рак (22.06—23.07). Близька людина потребуватиме підтримки, тому будьте готовi до фiнансових витрат. Доведеться навiть позичати грошi або шукати додаткову роботу.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.
 
Лев (24.07—23.08). На цьому тижнi ви виправлятимете чужi помилки. Ця робота потребує особливої уваги та контролю, оскільки будь-який прорахунок може дорого обійтися.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.
 
Діва (24.08—23.09). У службових справах ваша фантазія дасть матеріальні плоди. Впродовж тижня доведеться розриватися між родиною i коханою людиною.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.
 
Терези (24.09—23.10). Попереду ремонт старого приміщення. Новий напрям у бізнесі може розвиватися не так швидко, як ви планували.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Будьте пильні, перевіряйте папери, які ви маєте підписати, телефонуйте. Краще перестаратися, ніж програти. З’явиться можливість пiднятися кар’єрною драбиною.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.
 
Стрілець (23.11—21.12). На шляху до успіху постануть серйозні фінансові проблеми між вами та компаньйонами, справа може зайти у глухий кут. Можлива аудиторська перевiрка.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ви пояснюватимете колегам їхнi професійні та фінансові позиції. Можливі вдалі операції з нерухомістю, є надія на отримання кредиту. Вдалим буде пiдписання проєкту.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Водолій (21.01—19.02). Завдяки друзям ви можете знайти нове джерело прибуткiв. Уже зараз почніть економити, але це не означає, що ви на порозі фінансового краху. Просто радимо не витрачатися на дрiбницi.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Риби (20.02—20.03). Вiдбудуться великі зміни на роботi та в особистому життi. Дехто з вас зробить своє житло комфортнiшим. У нестабільних пар операції з нерухомістю будуть викликані розлученням.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Інша версія:

ОВЕН

Не варто реагувати на вимоги керівництва занадто емоційно. Ви зможете знайти дипломатичний підхід і вислизнути із неприємностей. Ви, напевно, зможете домогтися потрібного вам рішення. У вихідні завзята праця принесе швидкий успіх, у вас може відкритися друге дихання.

ТЕЛЕЦЬ

Сміливі експерименти небажані, краще діяти перевіреними методами. Ваші товариськість і життєстійкість знайдуть гідне застосування. Можливі деякі ускладнення в справах і розбіжності з колегами. У вихідні можуть виникнути труднощі у стосунках із родичами.

БЛИЗНЮКИ

Вам однаково добре будуть вдаватися як побутові, так і професійні справи. Постарайтеся не зневажати деякими умовностями, але виявіть рішучість у подоланні труднощів. У вихідні порадуйте своїх близьких турботою і увагою, відчуття свята, що наближається, буде сприяти вашому гарному настрою.

РАК

Навалиться багато різноманітних справ, і ви не будете знати, як правильно розставити пріоритети. Може початися новий відлік у вашій кар’єрі. Можливе раптове поліпшення матеріального добробуту. У вихідні постарайтеся вибратися в гості або запросити друзів до себе додому, і приємне спілкування вам забезпечено.

ЛЕВ

Найкраще тримати в секреті свої задуми, це буде корисним для їхньої реалізації. Є шанс установити досить корисні ділові зв’язки, що сприятливо відобразиться на вашому соціальному статусі. Гарний період для вирішення сімейних проблем і налагодження взаємин.

ДІВА

Можливе розчарування в комусь із близьких людей, але це не привід для серйозного розладу. Прийде відчуття спокою і гармонії. Ви здатні «гори звернути», причому від вас не вимагатиметься великих зусиль, але усвідомлення завершеності справ принесе почуття глибокого задоволення.

ТЕРЕЗИ

Вам досить часто доведеться займатися рутинною роботою, розчищати завали на роботі, щоб у потрібний строк ніщо не перешкоджало вашій діяльності. Можна піти на зважений ризик. У вихідні не відмовляйтеся від пропозицій друзів відвідати вечірку.

СКОРПІОН

Вам доведеться розгрібати рутину. Для кожної речі і завдання знайдуться прийнятні місце і час. Буде важко, але нагорода не забариться з’явитися у вигляді морального задоволення. І воно буде зростати разом із матеріальним успіхом, який також дуже ймовірний. У вихідні ви зможете застосувати отримані відомості на практиці.

СТРІЛЕЦЬ

Що не робиться – усе на краще, і якщо виникли певні труднощі в особистому житті, можливо, на вас чекає успіх у справах і зростання фінансів. Прислухайтеся до своєї інтуїції, і вона не підведе. Постарайтеся відновити доброзичливі стосунки з товаришами по службі. Вихідні – гарний час для перерозподілу обов’язків у сімейних стосунках.

КОЗЕРІГ

Прискіпливо спостерігайте за перебігом подій – все може змінитися будь-якої миті. Бажано не метушитися і не квапити намічені події. Якщо несила змінити обставини, спробуйте змінити власне ставлення до них. Живіть власною думкою, нехай осуд оточуючих вас не хвилює.

ВОДОЛІЙ

Перед вами можуть відкритися нові обрії. Справи на роботі тримаються добре і не дуже вас турбують. Родичам знадобиться ваша підтримка і допомога. Виділіть більше уваги дітям. Обдаруйте себе у вихідні новими приємними враженнями.

РИБИ

Будьте особливо уважними до інформації, яка надходить, і стежте за своїми словами. Вас відвідають незвані гості, постарайтеся виявити привітність і гостинність. Не варто приймати поквапливих рішень, різкі зміни в житті поки небажані. У вихідні уникайте суперечливих моментів у будь-яких розмовах.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини