Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:21:18

Гороскоп на тиждень з 16 до 22 грудня

15.12.2019   15:02Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 16 до 22 грудня 2019 року

 Овен (21.03—20.04). Вам знадобиться підтримка колег. Особисте життя може вийти на перший план, тож, вiдповiдно, зростуть i матерiальнi потреби.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.
 
Телець (21.04—21.05). Доведеться осмислювати відносини з людьми, які ще недавно представлялися вірними і надійними. У подружнiх стосунках настане чергова криза.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Близнюки (22.05—21.06). Буде зачеплено вашi гордість і самолюбство, ви сперечатиметеся про практичні речі. Не виключені бурхливі суперечки з приводу спільного майна.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.
 
Рак (22.06—23.07). У вашому оточеннi з’являться новi люди. Ви опинитеся в центрi уваги i станете iнiцiатором багатьох авантюр, в яких вiдiграватимете неабияку роль.
Дні: спр. — 16; неспр. — 19.
 
Лев (24.07—23.08). Тиждень сприятливий для початку нових справ, просування обраним шляхом, навіть якщо він виявиться дуже нелегким. Вихiднi придiлiть вiдвiдинам батькiв.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Діва (24.08—23.09). І на роботі, і в коханні можливі круті повороти, тому проявіть стійкість. Ваші чарівність і фантастична завзятість допоможуть отримати пiдвищення на посадi.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.
 
Терези (24.09—23.10).
На цьому тижнi ви вирiшуватимете складні професiйнi проблеми. Доведеться відстоювати позиції і долати перешкоди. Ближче до вихiдних ви отримаєте запрошення на вечiрку.
Дні: спр. — 18; неспр. — 21.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Новий проєкт поставить нові цілі й нові завдання. Підприємці ризикнуть відкрити новий напрям у справі й набиратимуть новий колектив.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.
 
 Стрілець (23.11—21.12). Ваша активнiсть iнодi зашкалює. Працюючи з начальством, можете розраховувати на підвищення на посаді. Налаштуйтеся на успіх довіреної вам справи.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.
 
Козеріг (22.12—20.01). У вас погiршаться стосунки з колегами, зате покращиться фiнансове становище. Оточивши себе комфортом, вдасться залишатися в рамках бюджету.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.
 
Водолій (21.01—19.02). Результати не виправдають надії тих, хто вклав грошi в ремонт, нерухомість або зробив значну покупку. Вашi доходи перевищуватимуть витрати, тож радимо передивитися бюджет.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Риби (20.02—20.03). Попереду складні  фінансовi ситуації. Дехто з вас позичатиме кошти, або, навпаки, вiддаватиме борги. Доведеться шукати додаткову роботу.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Інша версія:


ОВЕН

Найважливіше – це реалізація власних можливостей. Підтримка може прийти з боку колег і від зовсім сторонніх людей. Однак не варто розслаблятися, можливі непередбачені ситуації. Наприкінці тижня, після безперервної суєти, на вас очікує відпочинок, про який ви так довго мріяли.

ТЕЛЕЦЬ

Ваша активність, можливо, буде трохи обмежена з об’єктивних причин. Не пливіть проти течії – саме ця тактика приведе вас до найкращого результату. Зросте активність недоброзичливців і конкурентів. Вихідні можуть виявитися вдалими для налагодження контактів.

БЛИЗНЮКИ

Переможний наступ кар’єрними сходами продовжиться з подвоєною силою. Але постарайтеся дотримуватися філософських поглядів на події, що відбуваються: що має статися, те й трапиться. Налаштуйтеся на яскраву і цікаву подію. У вихідні будьте обережними – побоюйтеся інтриг і підлості.

РАК

Тиждень буде наповнений різноманітними подіями. Постарайтеся бути гранично зібраними, пунктуальними і уважними. Не зважаючи на вашу сумлінність, ви можете припуститися серйозної помилки, яку потім виявиться дуже складно виправити.

ЛЕВ

Постарайтеся адекватно оцінювати свої сили, зараз не кращий час для подвигів. Краще зробити менше, але якісно. Не потрапляйте зайвий раз на очі начальству. Вихідні бажано провести вдома – з родиною.

ДІВА

На роботі починають здійснюватися давно задумані проєкти. Ваше вміння швидко вникати в ситуацію і брати її під контроль викличе загальний непідробний захват. Ви почуватиметеся впевнено як на роботі, так і на вечірках. У вихідні хтось із близького оточення потребуватиме вашої поради.

ТЕРЕЗИ

У будь-якій ситуації не втрачайте голову, контролюйте свої емоції. За цей час ви здатні багато чого змінити і самі відчуєте глибоке задоволення. У вихідні вас відвідає небувале відчуття спокою і гармонії із собою. Насолоджуйтеся!

СКОРПІОН

Не шкодуйте про втрачені можливості, цілком імовірно, що ви самі не занадто точно оцінюєте ситуацію. Змінити минуле можливо, тільки змінивши до нього своє ставлення. Виділіть більше уваги дітям, їм необхідні ваша порада і розуміння.

СТРІЛЕЦЬ

Ви будете надзвичайно охочі до роботи, водночас настала пора ледь остудити запопадливість і реально розрахувати свої сили. Постарайтеся не спізнюватися, дотримуватися взятих на себе зобов’язань і пунктуальності. У вихідні ймовірні цікаві пропозиції.

КОЗЕРІГ

Гарний час для вирішення питань, які викликали певні труднощі. Удача супроводжує вас у прийнятті відповідальних рішень. Нові події, які відбудуться на роботі, відволічуть вас від сумних думок і подарують заряд оптимізму. У вихідні прийміть запрошення старих друзів.

ВОДОЛІЙ

Ділове навантаження може створити деяку напругу, і лише підвищена пильність дозволить вам пройти через цей тиждень без втрат. Не бійтеся розставатися з непотрібними речами і старими пережитками. Не доводьте ситуацію до точки кипіння. Вихідні проведіть удома, відгородіть себе від непотрібних контактів.

РИБИ

Якщо ви не дасте собі доброго відпочинку, то можете зіштовхнутися з утомою і стресами. Доведеться просити допомоги, самостійно вам тут не впоратися. Спробуйте менше говорити і більше слухати, зберігайте нейтральну позицію. У вихідні вам варто знайти час для генерального прибирання свого житла.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини