Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 07:03:18

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 листопада

10.11.2019   14:03Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 11 по 17 листопада 2019 року

 Овен (21.03—20.04). Вакантне мiсце поки що вiльне, тож воно може дістатися саме вам. Надайте можливiсть коханiй людинi ви­брати місце і час для спiльного вiдпочинку.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Телець (21.04—21.05). Перш ніж укласти шлюб, ще раз подумайте, чи варто робити такi кроки. Щоб упевнитися в серйозностi намiрiв партнера, довiрте йому важливу справу.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Близнюки (22.05—21.06). Зосередьтеся на поставленiй метi й iдіть упевнено до неї. Що б це було — кохання чи робота — не відступайте. У вихiднi чекайте на гостей.
Дні: спр. — 14; неспр. — 17.
 
Рак (22.06—23.07). Ви — господар власної долі. В особистому житті ви гратимете першу скрипку, тобто доведеться виконувати найважчу роботу.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Лев (24.07—23.08). Ви приємно здивуєте начальство. Це принесе фірмі пристойний прибуток. Якщо ви й надалі вирiшуватимете робочі проблеми, ваше фiнансове становище значно покращиться.
Дні: спр. — 17; неспр. — немає.
 
Діва (24.08—23.09). Ви вмiєте швидко підніматися по кар’єрних сходах, тож смiливо можете розраховувати на прихильнiсть керiвництва. Попереду вигiднi контракти й прибутковi пропозицiї.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Терези (24.09—23.10).  Новий знайомий стане вашим другом на довгі роки і допоможе вирiшити фiнансовi питання. Не варто захоплюватися азартними іграми, ви ризикуєте втратити все.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Вас чекає підвищення по службі й помітне зростання авторитету. Намагайтеся залучити до проєктiв впливових iнвесторiв.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.
 
Стрілець (23.11—21.12). Настає час привабливих перспектив. Проявiть обережність, готуючи фiнансову документацiю. Зваживши всі «за» і «проти», ви приймете правильне рішення.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Козеріг (22.12—20.01). Новi захоплення викличуть запеклі суперечки, захочеться доказів власної правоти, з’явиться тяга до марнотратства. Але це ненадовго.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Водолій (21.01—19.02). Незважаючи на завантаженiсть, спробуйте вiдпочити. Зустріч iз давнiми друзями викличе багато спогадів і покращить настрій.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Риби (20.02—20.03). Якщо хочете змінити роботу, не поспішайте з вибором нового мiсця. Можливо, ви не використали всі свої можливості.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Інша версія:

ОВЕН
Постарайтеся упокорити свою гординю і не відмовляйтеся від запропонованої допомоги. Ймовірні конфлікти із сусідами або далекими знайомими через брехню, що випадково розкриється. У вихідні поставтеся серйозно до проблем близьких людей.

ТЕЛЕЦЬ
У вас з’явиться можливість реалізувати свої плани, навіть найбожевільніші. Важливо не спізнюватися, приходити на роботу і ділові зустрічі вчасно. Оригінальність, жвавість і відкритий розум дозволять вам упоратися з багатьма проблемами. Вихідні порадують дружніми зустрічами.

БЛИЗНЮКИ
Вас помітять і гідно оцінять, а справи, розпочаті у цей період, закінчаться успішно. Недоброзичливці можуть активізуватися, тому постарайтеся дотримуватися особливої обережності, але свої інтереси необхідно захищати. Не будьте занадто довірливими у вихідні, щоб не потрапити на гачок брехні.

РАК
Настрій може виявитися абсолютно неробочим. Постарайтеся організуватися, оскільки саме зараз ви повинні вирішити найнепереборніші проблеми в професійній сфері. Спілкування з дітьми і близькими родичами зажадає чимало часу, будьте до цього готовими, тому що переграти нічого не вийде.

ЛЕВ
Вам доведеться бути зібраним – від вас буде вимагатися стійкість і, бажано, невразливість. Будьте відкритими для змін, не відмовляйтеся від нових можливостей. Ваші трудові подвиги не залишаться непоміченими, ви доможетеся схвалення.

ДІВА
Варто зайнятися встановленням більш тісних контактів із колегами, це допоможе втілити в життя ваші таємні кар’єрні плани. Розраховуйте тільки на себе. Можливі деякі суперечки на роботі, шукайте компроміс, адже, знайшовши його, ви закладете відмінний фундамент для стрімкого кар’єрного зростання.

ТЕРЕЗИ
Ваші плани і задуми реалізуються тільки в тому випадку, якщо ви знайдете в собі сили діяти непомітно. Постарайтеся не приймати поспішних рішень. Виділіть родині і домівці більше часу і уваги. Збагатіть себе враженнями, вирушивши у вихідні за місто на природу.

СКОРПІОН
Використайте будь-яку можливість, щоб відпочити від перевантажень на роботі, неприємності незабаром зникнуть і з’явиться багато вільного часу. Постарайтеся бути пунктуальними і нікуди не спізнюватися. У вихідні дозвольте собі пасивний відпочинок, можете полінуватися і розслабитися.

СТРІЛЕЦЬ
Сприятливий період для серйозних починань, тільки не варто озиратися назад. Всі ваші геніальні ідеї можуть здійснитися тільки за підтримки близьких. Не квапте події і не поспішайте втілювати задумане в життя. Дітям знадобиться мудра порада, якщо, звичайно, ви в змозі її надати.

КОЗЕРІГ
Імовірні певні труднощі у стосунках із колегами, не встрявайте в суперечки і з’ясування цих стосунків. Відкриються нові перспективи на роботі. Варто пам’ятати про обережність. У вихідні багато часу доведеться присвятити домашнім турботам, на повноцінний відпочинок можна не розраховувати.

ВОДОЛІЙ
Практично все, що ви запланували, збудеться. Вам згодяться рішучість, активність, уміння швидко реагувати на несподівані ситуації. Керівництво оцінить ваші ідеї і, цілком імовірно, зробить вам пропозицію про підвищення.

РИБИ
Тиждень очікується дуже продуктивний, динамічний і насичений різноманітними подіями. Друзі і близькі родичі виявляться непоганими порадниками. Частиною роботи можна поділитися з товаришами по службі. Намагайтеся не опиратися через свій страх змін. Більше виділяйте часу дітям.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.