Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:53:57

Гороскоп на тиждень

27.10.2019   10:23Агенцiя

Кому пощастить цього тижня, а кому зірки обіцяють невдачі, читайте у прогнозі астрологів. За прогнозами астрологів, у цей період на Скорпіона чекає приваблива пропозиція, а Терези - ривок у кар'єрі.

ОВЕН. Будьте готові до того, що вам, можливо, доведеться відстоювати власну думку. При цьому опоненти виявляться подібні до зубастої акули. Тільки впевненість у власних силах допоможе впоратися із серйозними проблемами.

ТІЛЕЦЬ. Для змін настає досить сприятливий період, тому не варто боятися усіляких нововведень. Труднощі, звичайно, будуть, але намагайтеся ставитися до них, як до чогось звичайного. Якщо ви не маєти сили змінити обставини, міняйте своє відношення до них.

БЛИЗНЮКИ. Сміливо можете вирушати на прийом до керівництва зі своїми ідеями та пропозиціями. Хоч одна з них буде почута. Особисте життя обіцяє вам кілька приємних сюрпризів — налаштуйтеся на хороше, і воно обов'язково прийде.

РАК. Перш ніж приступати до якоїсь справи, ретельно перевірте інформацію, яка вам знадобиться в роботі. Не варто відмовлятися від допомоги друзів, адже вони щиро бажають взяти участь у вирішенні ваших проблем.

ЛЕВ. Для вас дуже важливо зараз зрозуміти, в якому напрямку рухатися і що робити для поліпшення свого фінансового становища. Корисні зв'язки, які вдалося налагодити раніше, послужать вам добру службу.

ДІВА. Щоб дотримати власні інтереси й нікого при цьому не образити, вам доведеться докласти чималих зусиль. Більше часу приділяйте службовим справам, забувши на якийсь час про особисте життя — цього вимагають обставини.

ТЕРЕЗИ. Керівництво налаштоване прихильно щодо вас. Тому маєте всі шанси для того, щоб зробити помітний ривок у кар'єрі. Завдяки комунікабельності, вмінню знаходити спільну мову з різними людьми можете розраховувати на успіхи на службі.
 

СКОРПІОН. Настав час скинути з себе лінь і полинути до нових звершень. Цілком ймовірно, що отримаєте вельми принадну ділову пропозицію, завдяки якій ваше матеріальне становище в майбутньому значно покращиться.

СТРІЛЕЦЬ. «Довіряй, але перевіряй» — цей вираз має стати вашим девізом на найближчий час. Непогано б зайнятися пошуком джерел додаткового заробітку — обставини для подібних справ цілком сприятливі.

КОЗЕРІГ. Навіть найекстравагантніші ваші ідеї можуть знайти позитивний відгук в оточуючих, а також несподівано дати прекрасний результат. Намагайтеся не бігти попереду паровоза, поспіх вам зараз ні до чого.

ВОДОЛІЙ. Зараз саме час провести роботу над допущеними помилками й вирішити, що для вас є найбільш значущим. Навіть під впливом негативних емоцій намагайтеся не розривати ні з ким стосунки від цього тільки виграєте в майбутньому.

РИБИ. Нові можливості, які відкриються перед вами, обіцяють непогані перспективи, так що не відмовляйтеся від пропозицій, які надійдуть вам. Намагайтеся критично оцінювати свої бажання і не йдіть на поводу у власних амбіцій.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини