Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 13:36:18

Гороскоп на наступний тиждень 21-27 жовтня

20.10.2019   16:22Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 21 по 27 жовтня 2019 року

 Овен (21.03—20.04). Свої таланти ви зможете проявити вже на початку тижня. Причому це стосується як роботи, так i розваг. Завдяки кмiтливостi вдасться уникнути багатьох неприємних ситуацiй.
Дні: спр. —21; неспр. — 22.
 
Телець (21.04—21.05). Не варто розраховувати, що швидкоплинні стосунки триватимуть ще довго. Вiд вас залежить, як подолати значні труднощі у взаєминах.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Близнюки (22.05—21.06). Для збереження доходів необхідно буде навчитися економити. Як кажуть, десять разiв помiряй, а один раз вiдрiж.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Рак (22.06—23.07). Якщо ви збережете хорошi стосунки з колегами, то вдасться завоювати авторитет. Неабияку роль у цьому вiдiграють довгостроковi проекти.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Лев (24.07—23.08). Ви звикли бути в центрі подій, миттєво реагувати на мінливий ринок й укладати найвигідніші угоди. Прибутки збiльшуватимуться, вiдповiдно, збiльшаться й витрати.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Діва (24.08—23.09). Ви вирішите вкласти гроші в нерухомiсть. На це доведеться витратити всі заощадження і навіть узяти кредит. Але дивiденди не примусять себе довго чекати.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Терези (24.09—23.10). У сiм’ї ви керуєте стосунками, тож зможете погасити будь-яку конфліктну ситуацію, не доводячи до розриву. У вихiднi ви отримаєте приємнi новини.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви активні як у професійній сфері, так і в особистих взаєминах. Ви розриватиметеся на всіх фронтах, намагаючись допомогти всім і кожному.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Стрілець (23.11—21.12). У вас з’являться новi друзi. Однак будьте обачнішими, оскiльки поруч може з’явитися людина, яка користуватиметься вашою добротою у своїх цілях.
Дні: спр. — 27; неспр. — немає.
 
Козеріг (22.12—20.01). Через ревнощi у вашiй родинi часто виникатимуть скандали, шукайте будь-який компромiс. Щоб розрулити цю ситуацiю, займiться спiльною роботою.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Водолій (21.01—19.02). Коли ви нареш­ті зрозумієте, що сімейне щастя у ваших руках, то почнете довіряти коханій людині. На роботi на вас чекає пiдвищення на посадi.
Дні: спр. — 22; неспр. — 25.
 
Риби (20.02—20.03). Вам випаде нагода зустріти людину, з якою у вас однакові погляди на життя. Ця зустріч може стати доленосною. Прислухайтеся до власної iнтуїцiї.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Інша версія:

ОВЕН

З’явиться шанс просування кар’єрними сходами, головне – його не пропустити. Виявіть свої кращі якості. Не спізнюйтеся та не зволікайте з важливими справами – зараз час рішучих дій. У вихідні спілкуйтеся тільки з близькими людьми.

ТЕЛЕЦЬ

Бажано зайнятися особистими справами, а ділові питання вирішаться без вас. У вас прокинеться спрага діяльності, але не варто хапатися за все на світі. Щастя не за горами, потрібно просто в нього повірити. У вихідні не забувайте, що бажання близьких так само важливі, як і ваші власні.

БЛИЗНЮКИ

Скромність буде прикрашати вас і позбавить від непорозумінь і конфліктних ситуацій. Не варто занадто гучно вимагати до себе уваги. У вихідні вам необхідно сховати свої вразливі місця якнайдалі від поглядів оточуючих, це потрібно для вирішення важливих справ та запобігання помилок.

РАК

Обравши правильну стратегію та доклавши зусиль, ви доможетеся успіху. Але не потрібно задирати носа і почивати на лаврах. Працювати доведеться ще більше. Не звертайте увагу на шепіт за спиною та заздрі зітхання. У вихідні ви можете опинитися в центрі подій і виявити в нелегких обставинах сміливість та активність.

ЛЕВ

Вас можуть порадувати цікаві новини, ви будете спілкуватися з оточуючими більше, ніж зазвичай. Буде не зайвим продемонструвати упевненість у собі. Підготуйтеся краще. Починаючи з вихідних, настає сприятливий час для відпочинку.

ДІВА

Ви розгадаєте чимало загадок і будете здатні викрити будь-яку брехню. Ви можете виявитися нестриманість, вам краще змовчати, не приймайте швидких рішень, обмірковуйте свої вчинки по кілька разів. У вихідні бажано не метушитися даремно та не давати нездійсненних обіцянок.

ТЕРЕЗИ

Терпіння та спокій допоможуть вам уникнути непотрібних стресів і зберегти необхідні сили для активності на особистому фронті. Зараз він для вас особливо важливий. Якщо у вас є діти, вони зажадають уваги і турботи. Властивий вам скепсис відіграє позитивну роль, ви цілком правильно не вірите нічиїм обіцянкам.

СКОРПІОН

Вам більше, ніж коли-небудь, важливо бути самим собою. Не потрібно залежати від думки оточуючих, вам необхідно боронити свою правду, тоді вчорашні опоненти стануть спільниками. Всі ваші мрії можуть збутися за помахом чарівної палички, тому мрійте про важливе та потрібне.

СТРІЛЕЦЬ

Варто особливу увагу звернути на ваше кар’єрне зростання, тому що, можливо, вам надійдуть досить привабливі пропозиції. Щоб домогтися успіху, продумайте свій імідж, не говоріть що завгодно та не прорахувавши наслідків своєї відвертості. У вихідні рекомендується зустрітися з друзями.

КОЗЕРІГ

Ви спокійні та доброзичливі, тому цілком можете завести нових друзів. Ви будете легкі на підйом, але краще більшу частину часу присвятити завершенню негайних справ. У вихідні подумайте, що б ви хотіли змінити, у найближчому майбутньому вам випаде така нагода.

ВОДОЛІЙ

Ви будете схильними до самокопання та критицизму. Щодо питань, які вам надокучають, порадьтеся з друзями. Варто знизити напружений темп роботи – це дозволить згадати про дім і про себе коханого. Умійте поставити крапку в справах. У вихідні потрібно активно та повноцінно відпочити.

РИБИ

Ви можете вразити оточуючих своїми здібностями. Уміння слухати та чути вам дуже придасться. На вас чекають нова робота, цікаві знайомства та подорожі. У вихідні у вашому житті важливу роль можуть відіграти родичі, вони допоможуть вирішити багато проблем.

Останні новини Чернігівщини

У Чернігові пройшла консультаційна зустріч щодо монетизації локальних медіа під час війни 12:36

Монетизувати локальне медіа, навіть під час війни, цілком можливо. Дієвими порадами щодо збільшення прибутковості з чернігівськими медійниками поділилися медіаекспертки, засновниці видання Speka.Media Катерина Венжик та Юлія Даниленко під час консультаційної зустрічі у регіональному хабі Інституту масової інформації «Медіабаза. Чернігів», яка пройшла 16 березня.

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини