Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 04:37:08

Гороскоп на наступний тиждень 30 вересня - 6 жовтня

29.09.2019   10:43Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень 30 вересня - 6 жовтня 2019 року.

ОВЕН. Відмовтеся від спілкування з людиною, яку вважаєте справжнім деспотом. Завершите певний проєкт і почуєте похвалу. Не бійтеся приймати допомогу від тих, хто має гарну репутацію у вищих колах.

ТЕЛЕЦЬ. Є шанс закінчити трудомісткий ремонт, помиритися зі старшими родичами, знайти підхід до нового боса або заручитися підтримкою з боку авторитетного колеги. Не вказуйте оточуючим на їхні недоліки й промахи.

БЛИЗНЮКИ. Пам’ятайте: будь-який конфлікт можна вирішити. Не шукайте для цього посередників, просто прислухайтеся до інтуїції. Її підказки допоможуть знайти нове джерело доходів. Не рекомендується планувати переїзд.

РАК. Вас чекають нові знайомства, але у що вони переростуть – залежатиме тільки від вас. Почуєте на свою адресу багато похвали. Однак не думайте, що всі роблять це щиро. Лже-приятелів необхідно побоюватися.

ЛЕВ. Відкиньте скромність і розкажіть керівниц­тву про досягнуті результати. Це обов’язково відзначать. Матимете багато приводів для усмішок. Самотнім не варто відкривати серце для заборонених пристрастей.

ДІВА. Найближчими днями може надійти цікава пропозиція, пов’язана з кар’є­рою.Не нарікайте на долю, не звинувачуйте у своїх проблемах близьких і не конф­ліктуйте. Швидше поверніться до активної життєвої позиції.

ТЕРЕЗИ. Саме час відновити зв’язок із «забутими» далекими родичами. Можете зустріти свою долю. Практично повністю виключені службові неприємності, розбіжності з партнером.

СКОРПІОН. Не думайте, що вами нехтують, – це неправда. Іноді треба самим почати діяти. Можливо, щось зміниться у службових справах. Джерелом емоцій стане спілкування з близькими. Витратите багато грошей на сімейні потреби.

СТРІЛЕЦЬ. Можливо, вибраний життєвий шлях потребує коригування. У вихідні передбачається гучна вечірка. Сконцентруйтеся на сімейному житті: вирішуватиметься доля наймолодшого члена родини.

КОЗЕРІГ. Не варто ризикувати. Обережно ставтеся до речей, грошей і документів. В іншому складеться цілком сприятлива атмосфера. Особливо пощастить тим, хто тільки почав роман або зареєстрував шлюб.

ВОДОЛІЙ. Особисте життя сповнене романтики. Але ваш партнер може виявитися ревнивцем. Зберігайте спокій і будьте особливо щедрі на ласку. Тим, хто працює на себе, не варто відмовлятися від креативних ідей.

РИБИ. Не готові боротися за місце під сонцем – поводьтеся скромно. Пощастить кожному, хто вирішить узяти відповідальність за своє життя. Не бійтеся змін (особливо актуально для тих, хто незадоволений роботою, але тримається за неї за звичкою).

Інша версія:

ОВЕН

Стосунки на роботі можуть ускладнитися. Доведеться шукати компроміс між сімейними і службовими обов’язками. Ви зможете владнати проблеми з родичами, якщо такі є. Перед вами відкриються нові цікаві перспективи. Вихідні проведіть у комфортній домашній обстановці.

ТЕЛЕЦЬ

Активність і заповзятливість принесуть удачу. Постарайтеся спокійно ставитися до змін, що відбуваються в особистому житті. Бажано не провокувати відкритого протистояння і конфліктних ситуацій. У вихідні не сваріться з дітьми.

БЛИЗНЮКИ

Не варто глибоко поринати навіть у власні проблеми, не кажучи вже про чужі – ними і зовсім займатися не треба. У вихідні не набридайте собі і своїм близьким надмірною економією.

РАК

Займіться духовним розвитком і самоосвітою. Вдалим стане обговорення ваших ідей і пропозицій із начальством. Вас можуть зацікавити вдалі пропозиції. У вихідні ви будете блищати красномовством і дотепністю, легко і дохідливо висловлювати власні думки, тому підкорите всіх своїм ораторським талантом.

ЛЕВ

Очікується неприємна розмова з начальством, але ви, якщо докладете трохи зусиль, зможете блиснути своїми кращими якостями і здатностями. Головне – чітко визначити план дій і намагатися втілити його в життя відразу ж і в дрібних подробицях.

ДІВА

Якщо знайдете однодумців, ви отримаєте можливість здійснити давні плани і задуми. Постарайтеся врівноважити робочі години і час, присвячений сімейним турботам. Не дозволяйте близьким втручатися у ваші справи. У вихідні дозвольте собі довгоочікуваний відпочинок.

ТЕРЕЗИ

Не дозволяйте нікому зловживати вашою сумлінністю. З’явиться шанс виявити свої здібності на роботі. Вам слід остерігатися імпульсивності в справах і потурання власним слабкостям. Виявіть мудрість і розуміння стосовно близьких. У вихідні ймовірні проблеми з дітьми.

СКОРПІОН

Вам необхідно сконцентрувати зусилля на досягненні своїх цілей. Не бійтеся труднощів і перешкод, вам обов’язково треба їх перебороти. Постарайтеся бути терплячішими до близьких людей, стримуйте бурхливі емоції. На вихідні постарайтеся відпочити і відновити витрачені сили.

СТРІЛЕЦЬ

Можливі серйозні перевантаження на роботі. Краще не робити ризикованих дій, тому що для реалізації честолюбних кар’єрних задумів необхідно мати спокійний тил. У сімейних проблемах виявіть терпіння і витримку, тоді ситуація налагодиться і стабілізується. Вихідні присвятіть родині.

КОЗЕРІГ

Не варто піддаватися песимістичним настроям, женіть від себе сумні думки. Постарайтеся не дозволяти проблемам позначатися на ваших стосунках з оточуючими, вони не повинні від цього страждати. Назріває серйозний момент для рішучого прориву. У вихідні проявляйте активність і не приховуйте своїх емоцій.

ВОДОЛІЙ

Гарний тиждень для просування нагору кар’єрними сходами. Будьте акуратні і терплячі у всіх справах, і ви доможетеся бажаної мети. Наприкінці тижня краще з усією рішучістю позбутися зайвого мотлоху – як матеріального, так і морального.

РИБИ

Інтуїція принесе удачу. Приваблива пропозиція надійде від вашого старого знайомого. Не бійтеся взяти на себе відповідальність, і ви обов’язково виграєте. Постарайтеся уникати конфліктів і крутих поворотів при спілкуванні з начальством. Наступає сприятливий період для серйозного життєвого вибору.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини