Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 08:56:04

Гороскоп на наступний тиждень з 16 до 22 вересня

15.09.2019   18:20Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 16 по 22 вересня 2019 року

 Овен (21.03—20.04). Партнери пiдбивають на оновлення сформованих стосункiв і закликають до рішучiших дій. Це відчутно по­значиться на фiнансових операцiях.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Телець (21.04—21.05). Цей тиждень почнеться з жорсткої економiї. Ви не витрачатимете гроші на непотрiбнi речi, а, навпаки, робитимете заощадження.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.
 
Близнюки (22.05—21.06). У вас є заповiтня мрiя — мати власне житло. Заради цього ви здатні відмовитися від багатьох покупок i багато працювати.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.
 
Рак (22.06—23.07). Попереду перевiрки, якi органiзовуватимуть державнi органи. Штрафи можуть досить серйозно вдарити по вашій кишені, тож треба ретельно перевiрити всю документацiю.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.
 
Лев (24.07—23.08).
Нарештi ви досягли всього, що вам необхідно для життя. Тепер зможете більше часу приділяти собі та близьким. У вихiднi вiдвiдайте батькiв.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Діва (24.08—23.09). Ваше особисте життя стане яскравим і засяє новими фарбами. Ви зможете знайти собі нове захоплення, якому присвячуватимете майже весь вільний час.
Дні: спр. — 18; неспр. — 21.
 
Терези (24.09—23.10). Наприкiнцi тижня ви отримаєте неприємну звістку, яка порушить усі ваші подальші плани. Це сильно вплине на душевний спокiй. Радимо звернутися до психолога.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Скорпіон (24.10—22.11). У декого з вас з’являться серйознi стосунки, вдасться навiть створити сiм’ю. Це стане початком нового перiоду в особистому життi.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.
 
Стрілець (23.11—21.12). Останнiм часом у вашому бiзнесi з’являється все бiльше конкурентiв. Щоб запобiгти цьому, тримайте язик за зубами.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Козеріг (22.12—20.01). Щоб заробити собi на життя, доводиться братися за будь-яку роботу. Але в жодному разi не грайте в азартнi iгри.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.
 
Водолій (21.01—19.02). У вас є всі шанси поліпшити життя. Це стосується не лише роботи, а й стосункiв iз людьми, вiд яких ви залежите i з якими доводиться стикатися.
Дні: спр. — 22; неспр. — немає.
 
Риби (20.02—20.03).
Щоб досягти бажаної мети, доведеться подолати не один бар’єр. Але гра варта свiчок. Дехто з вас знайде свою другу половинку.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Інша версія:

ОВЕН

Ваша товариськість дозволить змінити ситуацію на краще, а нові зв’язки і знайомства позитивно вплинуть на ваше матеріальне становище. На роботі начальство буде задоволене вашою пунктуальністю і високим професійним рівнем. У вихідні краще присвятіть час родині і близьким.

ТЕЛЕЦЬ

Зібраність і зосередженість дозволять творити дива. Бажано регулювати обсяг навантаження на роботі. Невдача по дрібницях спровокує дратівливість, постарайтеся уникнути конфліктів. У вихідні можливі конфлікти в особистому житті.

БЛИЗНЮКИ

На роботі нагромадиться безліч справ, які зажадають вашої особистої участі. Вам знадобляться рішучість і впевненість у своїх силах. Ваші зусилля не залишаться без адекватної реакції з боку начальства, як мінімум, подяка вам забезпечена. Ймовірні проблеми у стосунках із дітьми і близькими родичами.

РАК

Нормальний перебіг подій порушиться несподіванками, які цілком можна було передбачити. Небажано ризикувати фінансовим благополуччям. Зайва самовпевненість може призвести також до конфліктів із колегами. Стосунки з близькими можуть виявитися зовсім не безхмарними, але хмари розсіються.

ЛЕВ

Постарайтеся не відмовляти нужденним у вашій допомозі, якщо для вас це не становитиме великих труднощів. Ви можете впевнено починати реалізацію нових проєктів. Упорядковуйте грошові справи, плануйте майбутнє. Стосунки з родичами можуть ускладнитися. Вихідні краще провести вдома – у колі родини.

ДІВА

Від вашого настрою буде залежати успішна реалізація довгострокових планів. Постарайтеся уникати конфліктів на роботі. Не варто псувати стосунки з тими, хто не поділяє вашу точку зору. Можете розраховувати на допомогу близьких. У вихідні корисно зустрітися з друзями.

ТЕРЕЗИ

Не роздавайте обіцянок, вони можуть обтяжити вас. Вам знадобиться цілеспрямованість. Не приймайте близько до серця поради оточуючих – вам краще знати, як вам належить діяти. Без жалю розставайтеся з минулим, будьте відкриті новому. У вихідні відвідайте дружню вечірку.

СКОРПІОН

Бажано співвідносити свої обіцянки з можливістю їхнього виконання. Постарайтеся зосередитися на роботі, тому що це тиждень підготовки до вирішального кидка. Ви легко зможете заручитися необхідною підтримкою близьких. У вихідні на вас чекають нові враження, заміські поїздки, спілкування з новими людьми.

СТРІЛЕЦЬ

На роботі і вдома можливі дрібні конфлікти, тому вам варто бути гранично обережними в словах і вчинках. Варто уникати поспіху в рішеннях і емоційності в спілкуванні. У вихідні треба згадати про друзів, у вас з’явиться вільний час для розважальної поїздки в їхній компанії.

КОЗЕРІГ

Вашому начальству можуть не сподобатися ваші свавілля і зайнятість особистими справами в робочі години. Вас можуть застати зненацька, але все ж на вас чекає довгоочікуваний успіх. До вихідних у родині відновиться атмосфера любові, довіри і взаєморозуміння.

ВОДОЛІЙ

Можна зітхнути з полегшенням – схоже, що все повертається на свої місця, і справи налагоджуються. Можливо, на вас чекає нелегкий вибір, тому чим непомітнішими ви будете, тим краще для вас. Бажано не вплутуватися до авантюрних або сумнівних історій. У вихідні постарайтеся перебороти бажання лізти зі своїми порадами в чужі справи.

РИБИ

Постарайтеся упокорити свою гординю, прислухатися до вимог керівництва, і тоді справи підуть на лад. Спробуйте вписуватися у тимчасові рамки, виключіть запізнення. Від вас може знадобитися оперативність у прийнятті рішень. У вихідні можливі розбіжності в родині, їх буде важко залагодити, але треба постаратися.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини