Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 02:49:24

Гороскоп на наступний тиждень 10-16 червня

09.06.2019   09:00Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень 10-16 червня 2019 року

Овен (21.03—20.04). Ви завжди стурбовані своїм здоров’ям, надзвичайно недовірливі й усерйоз сприймаєте нервові розлади за невиліковні недуги. Будьте розумнi i прислухайтеся до порад фахiвцiв.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Телець (21.04—21.05). Необхідно поберегти нерви. Не забувайте про повноцінний відпочинок і зміну роду діяльності. Помірні фізичні навантаження принесуть відчутну користь.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16. 

Близнюки (22.05—21.06). Ваше фiнансове становище покращиться. У вас з’явиться можливість зробити дорогу покупку або вирушити в екзотичну країну.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.

Рак (22.06—23.07). На вас чекає перевірка на міцність: близький друг попросить грошей у борг. Зірки застерігають: ви можете втратити і гроші, і друга.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.

Лев (24.07—23.08). Цей перiод — найкращий час для розвитку вже наявного бізнесу або початку нового. Будьте уважнi з фiнансовими документами, уникайте пліток.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Діва (24.08—23.09). Слiдкуйте за здоров’ям: висипайтеся, не переїдайте i не захоплюйтеся алкоголем. Як кажуть, у здоровому тілі — здоровий дух.
Дні: спр. — 16; неспр. — немає.

Терези (24.09—23.10). Ваші почуття до партнера охолонуть. Дехто навіть тимчасово розлучиться, щоб перевірити, чи є спільне майбутнє. Ви вiдчуєте пожвавлення в любовних стосунках і загострення ревнощів.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.

Скорпіон (24.10—22.11). Вам випаде можливість помандрувати. Будуть і робочі відрядження, і невеликі приватні поїздки. Честолюбні представники цього знака займуться навчанням і професійним розвитком.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Стрілець (23.11—21.12). Середина тижня стане складним періодом, але невдовзі справи поліпшаться. Робота, як і раніше, забиратиме багато часу і сил, але винагорода не змусить себе чекати.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

Козеріг (22.12—20.01). Якщо ваше серце вже комусь належить, сконцентруйтеся на зміцненні взаємин. Частіше йдiть на компроміси і балуйте коханих знаками уваги.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.

Водолій (21.01—19.02). Ваше самопочуття залежатиме від емоційного стану. Захистіть себе від зайвих переживань і нервових перевантажень. Краще побалуйте організм лікувально-оздоровчими процедурами.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

 Риби (20.02—20.03). Перед вами вiдкриються нові професійні горизонти. Приймаючи важливі рішення, ретельно все зважуйте. Так легше досягти найкращих результатiв.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Інша версія:

ОВЕН (21.03-20.04)
Цей тиждень сприятливий для контактiв i творчих зустрiчей, вiдпочинку в приємнiй компанiї. У особистому життi може вiдбутися довгоочiкувана подiя. Енергетично могутнiй тиждень. Не виключено, що цей тиждень принесе сюрпризи радiснi новини, пов`язанi з близькими людьми.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05)
Врiвноважених, практичних, впорядкованих i спокiйних Тiльцiв може переслiдувати ризик розорення i рiзних матерiальних невдач (у комерцiйнiй дiяльностi). Смiливi iдеї партнерiв i авантюрнi плани начальства можуть спокушати Тiльцiв можливістю швидко одержати великий дохiд. Але прибуток можна одержати тiльки вiд реалiзацiї старих справ. Кiнець тижня може принести обман та ілюзії. У Тiльцiв, народжених з 14 по 20 травня, пiдйом настрою i дiлової активностi, можливо, змiниться смутком i бездiяльнiстю. Мабуть, їм захочеться вiдкласти справи на потiм.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06)
Близнюки можуть отримати несподiвану звiстку, яка ускладнить життя не тiльки їм, але й людям, якi з ними пов`язанi. Тиждень активної боротьби, вiдстоювання життєвих принципiв, самозахисту. Ймовiрно, що небажання підкорятися впливовим людям, невизнання авторитетiв не дозволять Близнюкам вести конструктивний дiалог з начальством.

РАК (22.06-22.07)
Якщо Раки успiшно справляться з розв’язанням проблем минулого тижня, то цей може бути сприятливим в усiх вiдношеннях. На душi у багатьох представникiв цього знаку буде спокiйно. В кiнцi тижня можливi тривоги i хвилювання. Причиною неспокою можуть стати проблеми з дiтьми, з батьками, матерiальнi труднощi в домашньому або дачному господарствi.

ЛЕВ (23.07-23.08)
Можлива реалiзацiя всього позитивного, що з`явилося в кiнцi минулого мiсяця. Ви зумiєте переконати партнерiв i заручитися їхньою пiдтримкою в найсмiливiших починаннях. Вашi обдуманi дiї матимуть успiх. Тиждень обiцяє бути яскравим i незабутнiм. Ви вiдчуєте легкiсть i невимушенiсть. Вдома запанує повне взаєморозумiння. Збiльшений енергетичний потенцiал приведе до перемог i самоствердження. Використовуйте будь-яку можливiсть для подорожей, поїздок i прогулянок.

ДIВА (24.08-23.09)
Тиждень припускає повернення до свого корiння, заняття ремеслами. Комфортно Дiви вiдчуватимуть себе тiльки в товариствi дорогих з дитинства людей. Тиждень допускає наставництво. Можливо, з`являться новi обставини, якi вплинуть на вашi плани. Схильнiсть до самоаналiзу може породити жалiсть до себе, що стане приводом для сварок з близькими людьми.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)
Тиждень вiдпочинку, отримання нових джерел енергiї, очищення думок. Можливо, що вам вдасться благополучно завершити вiдкладенi справи або нарештi вiддати борги. Ймовірні серйознi зміни, якi принесуть вам користь. У особистому життi передбачається несподiвана приємна подiя.

СКОРПIОН (24.10-22.11)
Початок тижня буде пов`язаний з приливом сил i творчими починаннями, накопиченням інформації. Можливо деякі перемiщення службовими сходами, але в яку сторону - вгору або вниз залежатиме тiльки вiд Скорпiонiв. Цей тиждень може принести Скорпiонам вiдчуття комфорту та упевненостi в собi. Домашнi i особистi проблеми посунуть на другий план справи i бiзнес.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12)
Стрiльцi можуть опинитися у полоні бажання отримати вигоду за будь-яку ціну. Буде важко вiдмовитися вiд спокуси одержати легкий прибуток. Ймовiрно, несподiвана звiстка примусить Стрiльцiв переглянути плани на вiдпустку або на майбутнiй тиждень. Сфера особистого життя характеризується украй суперечливими тенденцiями.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01)
Можливе ослаблення енергетичного потенцiалу. Ймовiрно, Козероги почують багато хороших слiв на свою адресу, що, безумовно, буде приємно. Але вже в другiй половинi тижня вони вiдчують спад в настрої. Ймовірні домашні турботи або нездужання. Душевний дискомфорт затягнеться на якийсь час. У особистих вiдносинах ймовірнi протистояння, небажання i невмiння слухати один одного.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02)
Тиждень сприятливий для ризикованих заходів, нових знайомств i планування дiяльностi на далеку перспективу. Успiх може супроводжувати спортсменів, полiтиків, дипломатів. Ймовiрно, в першiй половинi тижня Водолiї зможуть проявити себе у всіх  сферах дiяльностi. Доля дає їм шанс покращити своє фiнансове становище. Баланс мiж вiдчуттями i вчинками вiдновиться, не дивлячись на те, що першi будуть яскравi i мiнливi, а другi - неочiкуванi.

РИБИ (20.02-20.03)
Тиждень припускає зростання дiлової активностi, реалiзацiю здiбностей, вiдкриття, досягнення. Творчий пiдхiд може призвести до внутрiшнiх вiдкриттiв. Риби можуть приступити до виконання намiчених планiв. Сприятливi переїзд, ремонт, звернення до органів влади.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини