Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 18:25:56

Гороскоп на наступний тиждень з 8 по 14 квітня

07.04.2019   09:48Агенцiя

Дні з 8 по 10 квітня будуть не дуже хорошими. Ілюзорність, неясність, метушливість. Меркурій все ще буде в з'єднанні з Нептуном, а це – фейк, марення, паноптикум.

Це найгірший час для комерції, покупок. Можна щось не те купити. Зате для злодіїв-домушників і інших подібних персонажів це благодатні дні.

У той же час з понеділка по середу – кращі дні, щоб звертатися до Бога, проводити духовні практики. Це гарний час для чищення організму, відвідування басейнів, прийняття ванни та іншого.

Прекрасно можуть проходити таємні переговори, в тому числі між політиками.

А далі, як на контрасті, з 11 по 14 квітня, Сонце буде робити тригон до Юпітера, а це означає зростання, розширення. Великий позитивний імпульс. Тому можна зайнятися масштабними справами. Дуже хороший період, коли можна щось купити, продати, вкластися в нерухомість, в автомобіль. Тим більше що Марс увійшов в зодіакальний знак Близнюків, і це дуже добре для засобів пересування. Можна приділити увагу своєму авто – відремонтувати, змінити колеса або просто помити.

Протягом усього тижня буде підвищена аварійність. І активізація молоді.

 Овен (21.03—20.04).
Ви навчитеся робити гроші з нічого, тільки не сприймайте цю фразу буквально і не купуйте пензлик iз фарбами для малювання купюр. Просто всі ваші ідеї люди почнуть сприймати як геніальні.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Телець (21.04—21.05). Більше мовчiть і не діліться планами. У вашому випадку вислiв «мовчання — золото» може не спрацювати, тому оцінiть самі, скільки коштує одне ваше слово, висловлене по суті.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Близнюки (22.05—21.06). Розумова праця принесе вам більше капіталів, ніж фізична робота. Тому вчіть мови, більше читайте і пробуйте себе в новій справі. Пам’ятайте, що кількість майже завжди переростає в якість.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
Рак (22.06—23.07). Декому з вас випаде шанс змінити професію, не пропустіть його. Вам надійдуть цікаві та вигідні пропозиції, деякі з них будуть від давніх друзів.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.
 
Лев (24.07—23.08). Друзi допоможуть вам розібратися в тонкощах нової справи, а вам залишиться лише одягнутися для солідності. Особисте життя також складеться непогано, ви просто купатиметеся в коханнi.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Діва (24.08—23.09). На цьому тижнi слово «нудьга» не для вас. Любовних пригод буде море, тільки постарайтеся іноді виринати і озиратися. Фiнансовi переговори будуть удалими.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.
 
Терези (24.09—23.10). Вiдвiдайте салони краси та модні магазини, нехай у майбутніх обранців не залишиться жодного шансу врятуватися. Однак у низці романів не пропустите зустріч з єдиною і довгоочікуваної половинкою.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ваш нестандартний підхід до будь-якої справи може стати в нагоді — поки всі діють за правилами, ви будете вже далеко. У компаньйони краще брати таких швидких людей, як і ви самі.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.
 
Стрілець (23.11—21.12).  На горизонті може замаячити майбутній обранець, підготуйтеся до побачення, все має бути на висоті. Рiвних вам у питаннях зваблювання не знайдеться, але підстрахуватися не завадить.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ваше бажання здобути владу може здійснитися. Але не забудьте, що за блискучою мішурою з найкрасивіших кабінетів і довгоногих секретарок ховається наполеглива праця, безсонні ночі та нескінченні підступи конкурентів.
Дні: спр. — 12; неспр. — немає.
 
Водолій (21.01—19.02). У вас буде надзвичайно розвинене почуття відповідальності, вам довiрятимуть найскладніші справи на підприємстві. Але не дозволяйте сідати вам на шию, зберігайте особистий простір.
Дні: спр. — 10; неспр. — 14.
 
Риби (20.02—20.03). У вас є всі шанси для того, щоб стати акулами бізнесу. Тільки постарайтеся сильно не кусатися і боріться з конкурентами законними методами.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини