Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:54:22

Неймовірні освідчення в коханні з усього світу

10.02.2019   12:09Агенцiя

Любов змінює людей і, часом штовхає на вчинки, які можуть здатися абсолютно божевільними. У нашій сьогоднішній добірці ми зібрали історії про неймовірні та шалено красиві зізнання в коханні.

  • Коли грецького мільярдера Арістотеля Онасіса та оперну діву Марію Каллас пов'язували ніжні стосунки, щедрий грек подарував своїй коханій до Дня Святого Валентина листівку з чистого золота, інкрустовану діамантами. Коштувала вона триста тисяч доларів, і, як на шістдесяті роки, це була фантастична сума. Але чого не зробиш заради коханої жінки? На конверт, мабуть, грошей вже не вистачило, тому загорнута листівка була в норкову шубку.

  • Грузинський художник Ніко Піросмані був безнадійно закоханий у французьку актрису на ім'я Маргарита, яка була на гастролях у Тифлісі (Тбілісі). Чого тільки не робив живописець, щоб підкорити серце коханої, але всі його зусилля були марні. Та одного разу до будинку, в якому жила Маргарита, під'їхали кілька возів, вщент заповнених квітами - ліліями, маками, півоніями, трояндами, і, звичайно ж, маргаритками. Через деякий час вся вулиця була заставлена квітами, а посеред букетів стояв Піросмані. Маргарита не змогла встояти перед таким красивим зізнанням у коханні, вийшла з дому і поцілувала художника в губи. Щоправда, через деякий час її гастролі в Тифлісі скінчилися, і вона повернулася до Франції. Залишивши на згадку про себе красиву історію, за мотивами якої, до речі, і була написана пісня "Мільйон алих троянд".
  • Виявляється навіть такий "міцний горішок" як Брюс Вілліс здатен на романтичні вчинки. Кілька років тому він освідчився своїй дружині в коханні незвичайним способом. Актор випустив дебютний жіночий аромат під назвою "З любов'ю від Брюса Вілліса" ("Lovingly by Bruce Willis"), який присвятив своїй другій половинці. Вона ж і стала обличчям цього парфуму.

  • Романтичний бразилець подарував своїй коханій дощ з троянд - він засипав її квітами з гелікоптера, коли вона виходила з дому. Проте, ця романтична історія закінчилася не зовсім райдужно - приїхала поліція і заарештувала хлопця, адже, щоб знайти гроші на таке незвичайне освідчення, він скоїв збройне пограбування. Але вражена дівчина все ж дочекалася його з в'язниці.
  • А ось великий падишах імперії Моголів Шах-Джахан настільки сильно кохав свою дружину, що не припиняв зізнаватися їй у коханні навіть після її смерті. На підтвердження цього він побудував легендарний мавзолей Тадж-Махал. У перекладі з перської ця назва означає "Найбільший палац" і ось вже п'ятсот років ця споруда нагадує світові про велике кохання перського правителя.

  • Британський музикант Дженезис Пі-Оррідж і його дружина якось вирішили - найбільшим доказом їхнього кохання буде те, що вони стануть схожі один на одного, як дві краплі води. Заради цього вони змінили форму своїх губ, носів, розріз очей та вживили собі грудні імпланти. На пластичні операції пара витратила більше двохсот тисяч доларів.

джерело

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини