Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 23:39:55

7 способів зробити волосся довшим і густішим

10.02.2019   12:06Агенцiя

Щоб волосся росло швидше і ставало густим, блискучим, здоровим, варто використовувати спеціальні дієві суміші на основі доступних продуктів. Косметичні маски лише «шліфують» волосся, але вони не стимулюють його росту і не лікують зсередини. Пропонуємо 7 масок, які впораються із проблемою вже за місяць.

 

Як росте волосся

У більшості людей волосся росте по 1,5 см щомісяця, тобто по 0,35 мм щодоби. Розраховувати на те, що за один місяць вдасться виростити 20 см неймовірних кучерів може тільки людина, яка витає високо в хмарах. Завжди можна його наростити, але ніхто не гарантує бажаного ефекту, та й проблем з такою шевелюрою завжди багато.

Влітку волосся росте швидше, ніж взимку. У деяких людей ріст волосся вдень активніший, ніж вночі. Чого тільки не роблять дівчата, щоб стимулювати ріст і досягти бажаного результату. Ми ж пропонуємо звернутися до народних способів, які працюють вже багато століть.

7 способів прискорити ріст волосся

Перегляньте кожен із запропонованих варіантів. Виберіть «свій» і перевірте його ефективність. Пізніше, щоб підійти до проблеми з іншого боку, ви можете перемкнутися на наступний варіант. Кожен з інгредієнтів знає свою справу і працює на благо ваших прядок.

1. Алое

Розріжте листочки алое надвоє і вичавіть сік. Втирайте рідину в корені волосся масажними рухами. Це допоможе соку проникнути глибше, а також поліпшити кровообіг. Походіть так дві чи навіть три години чи залиште просту маску на цілу ніч. Після змийте звичним способом.

2. Яблучний оцет

Після того, як ви помили волосся звичним способом, використовуйте яблучний оцет замість улюбленого кондиціонера. Не змивайте його, а просто дайте зайвій рідині стекти. Висушіть волосся феном.

3. Яєчний білок

Збийте два білки. Нанесіть пухку масу на прядки. Замотайте волосся поліетиленом, а потім просто одягніть теплу шапку. Походіть біля 40 хвилин. Потім змийте все.

4. Гірчичний порошок

Розведіть 2 ст. л. порошку в такій же кількості гарячої води. Додайте жовток, 2 ст. л. реп’яхової олії і 2 ч. л. цукру. Нанесіть засіб на завитки. Закутайте їх поліетиленовим пакетом на годину. Змийте.

5. Коньяк

З’єднайте чарку коньяку з двома яйцями. Додайте трохи оливкової олії. Нанесіть на корені та розподіліть засіб по всій довжині. Походіть так годину, а після помийте голову і висушіть пасма.

6. Лимон

Змішайте сік половини цибулини і 1 ч. л. реп’яхової олії з соком одного лимона і яєчним жовтком. Підігрійте суміш на паровій бані. Ще теплу масу нанесіть на волосся по цілій довжині. Змийте через годину.

7. Кориця

2 ч. л. кориці змішайте з 4 ч. л. блакитної глини. Додайте кілька крапель будь-якої ефірної олії. Нанесіть на півгодини. Змийте шампунем.

Ви точно не побачите перших результатів після одного застосування. Очікувати їх варто вже через місяць-півтора після першого використання за умови, що будь-яка з перерахованих вище масок була нанесена 2-3 рази на тиждень.

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.