Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 08:46:10

Гороскоп на наступний тиждень 11-17 лютого

10.02.2019   11:59Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 11 по 17 лютого 2019 року

Овен (21.03—20.04). Навіть якщо в цей час не відбуватимуться важливi події, ви можете бути впевнені, що зірки готують ґрунт для змін на краще. Тиждень сприятливий для подорожей.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.
 
Телець (21.04—21.05). Якщо ви не намагатиметеся ловити зірки з неба, то вiдчуєте суттєвi змiни в кар’єрi. Ніяких труднощів не виникатиме. Будьте уважнi в поїздках і за кермом.
Дні: спр. — 16; неспр. — немає.
 
Близнюки (22.05—21.06). Неприємнi сюрпризи чекають тих людей, хто активно прагнутиме збільшувати свої зв’язки і фіксуватися на постійному пізнанні нового. Можлива незвичайна зустріч у незвичайному місці.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Рак (22.06—23.07).
Якщо ви живете з батьками, цей період добре підходить, щоб почати самостійне життя. Настав час, щоб виправити помилки і поліпшити стосунки з коханою людиною.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.
 
Лев (24.07—23.08)
. Ви будете в хорошій фізичній формі, радимо зайнятися зимовими видами спорту. Щоб уникнути проблем зі здоров’ям, не пийте багато кави i спробуйте кинути палити.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.
 
Діва (24.08—23.09).
Вас чекає чимало цікавого, адже ви навчилися справлятися зі складними та непередбачуваними ситуаціями. Минулий тиждень був іспитом, з яким ви блискуче впоралися.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.
 
Терези (24.09—23.10). Ви позбавилися багатьох шкiдливих звичок, тому легко звільнитеся від усього, що тягне назад і заважає розвиватися. Попереду багато зустрічей, які урізноманітнять життя і дозволять визначитися з планами на майбутнє.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Вам нічого не загрожує, хіба що потрапите в пута Гіменея, а ось сімейним людям треба остерігатися сiмейних конфлiктiв. Зберігайте спокій і не грайте з чужими почуттями.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.
 
Стрілець (23.11—21.12). У вас періодично можуть виникати проблеми зі сном. Слідкуйте за своїм здоров’ям, якщо ви страждаєте на хронічнi захворювання, звертайте увагу на будь-яке погіршення і вживайте заходів iз лікування.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ваше особисте життя буде насиченим, iнодi вам здаватиметься, що нічого іншого навколо і не існує. Того, хто зважиться на зміни, чекає вигідний шлюб.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Водолій (21.01—19.02). Тиждень буде багатий на фінансові операції та ризиковані заходи. Але, як вiдомо, ризик — справа благородна, тож сміливо дійте. Вихiднi проведiть у сiмейному колi.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.
 
Риби (20.02—20.03). Дехто з вас зуміє показати свiй інтелект і домогтися успіхів у науці. Ваші зусилля будуть винагороджені, але постарайтеся розпорядитися нагородою з розумом, не витрачайте капітал на дрібниці.
Дні: спр. — 13; неспр. — 16.

Інша версія:


ОВЕН

Отримаєте багато інформації, з якої буде складно виділити головне. Можете спровокувати конфліктну ситуацію з колегами по роботі, хоча це вам зараз зовсім ні до чого. Доведеться відстоювати власні плани та проекти. Намагайтеся не вплутувати сторонніх людей у свої сімейні проблеми.

ТЕЛЕЦЬ

Ваше серйозне та сумлінне ставлення до роботи цього тижня точно не залишиться непоміченим. Може надійти досить цікава й вигідна пропозиція, що підніме ваш авторитет в очах людей, які оточують вас. У вихідні, швидше за все, зірветься важлива зустріч.

БЛИЗНЮКИ

Не намагайтеся вирішувати все за допомогою сили та не перебільшуйте значення волі, тому що цим ви тільки наживете собі ворогів. Не починайте реалізацію задуманого, поки не відчуєте впевненість у власних силах. У проведіть час у компанії друзів десь на природі.

РАК

Усе складатиметься благополучно, якщо ви зумієте подолати лінь. Запропонуйте начальству свої ідеї, плани та проекти: вони реалістичні й, можливо, незабаром втіляться в життя. Прагніть відкривати для себе щось нове, тоді ви відчуєте, що стаєте мудрішими.

ЛЕВ

Ви сповнені сил і рішучості, нестримне прагнення рухатися вперед дозволяє вам змітати на своєму шляху всі перешкоди. Зможете зробити практично все, за що б не взялися. Намагайтеся зберігати хороші стосунки з начальством, бо від нього залежить вирішення кількох ваших проблем.

ДІВА

Тиждень творчий і неординарний. Якщо ви запланували подорож, то вона буде багата на враження та події. Фортуна посміхатиметься вам. Є шанс багато чого досягти. Однак не забувайте про відпочинок, адже втома може нагадати про себе в найбільш невідповідний момент.

ТЕРЕЗИ

Бажано витрачати свої сили й час лише на ті завдання, які вам до снаги вирішити. Будьте гранично коректними з начальством. Виявляйте обережність під час спілкування з колегами по роботі, уважно стежте за своїми словами. У вихідні вас може охопити творче натхнення.

СКОРПІОН

Можливі зміни у ваших планах та службових справах. Якщо не вдаватиметься вирішити якесь питання, не йдіть напролом, відкладіть його на кілька днів. Не підпускайте до себе апатію та лінь. Намагайтеся не затівати сварок зі своїми домашніми, ні до чого хорошого це не приведе.

СТРІЛЕЦЬ

Оптимізм та впевненість у своїх силах допоможуть завоювати прихильність колег і зміцнити стосунки з начальством. На роботі вас чекає гарна творча смуга, можна сміливо розраховувати на доброзичливість та розуміння тих, хто поряд. Сконцентруйтеся на нових творчих планах.

КОЗЕРІГ

Стосунки з колегами та начальством перейдуть на новий рівень. Цілком можуть налагодити взаємини з дітьми й сусідами. Допомога друзів виявиться досить своєчасною. У вихідні пам’ятайте, що пригоди бувають не тільки цікавими, але й небезпечними.

ВОДОЛІЙ

Цього тижня вам доведеться зосередитися на вирішенні фінансових питань. Можливі складні, заплутані комбінації. Треба буде лавірувати, аби врятувати своє становище, а також особисту незалежність. Удома ймовірні проблеми з дітьми, особливо з підлітками.

РИБИ

Потрібно створити міцний і надійний фундамент для праці та творчості. Занурення в роботу має бути комфортним, без різких рухів і сильних потрясінь. Вихідні – чудовий час, щоб відвідати ресторан, тим більше якщо вас туди давно запрошували друзі або кохана людина.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини