Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:58:06

Гороскоп на наступний тиждень 28 січня - 3 лютого

27.01.2019   11:53Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 28 січня по 3 лютого 2019 року

 Овен (21.03—20.04). Тиждень принесе зміни у кращий бiк. В особистому житті у вас з’являться нові сприятливі перспективи. Цілком iмовірно, що прихильність завершиться створенням сім’ї.
Дні: спр. — 28; неспр. —29.
 
Телець (21.04—21.05). Вам захочеться перевірити силу свого зваблювання, ви розбиватимете серця заради свого задоволення, через що є загроза виникнення проблем у по­дружньому житті.
Дні: спр. — 29; неспр. — 31.
 
Близнюки (22.05—21.06). Якщо вам виявиться складним прийняти правильне рiшення, серйозно подумайте і поговоріть про виниклі проблеми зі своїм партнером. Зате самотні представники цього знака можуть зустріти людину, з якою будуть дуже щасливі.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Рак (22.06—23.07). Ви зустрінете людину, з якою у вас буде багато спільного. Сприятливий перiод в особистому житті, якщо ви зважитеся розірвати всi стосунки і повністю віддатися новому почуттю.
Дні: спр. — 3; неспр. — немає.
 
Лев (24.07—23.08). Не хвилюйтеся, якщо ви опинилися без роботи. Незабаром вдасться знайти те, що дійсно цікаве для вас. Якщо захочете зайнятися власним бізнесом або творчою діяльністю, у вас є всі шанси на успіх.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Діва (24.08—23.09). Ви зможете досягти найголовніших цілей і уникнути труднощів. У вирішенні проблем вам допоможе підтримка ваших друзів. Зірки знову на вашому боці — вам усе легко вдається.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.
 
Терези (24.09—23.10). Ваш фізичний стан помітно покращиться, хронічні хвороби не турбуватимуть. Щоб гарантувати відсутність медичних проблем, утримайтеся від переїдання, їжте менше солодкого.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Ви відчуєте великий приплив енергії. Але будьте уважні i стежте за собою. Якщо виникнуть якісь нездужання, з ними краще боротися негайно, щоб уникнути ускладнень.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Стрілець (23.11—21.12). З одного боку, зірки будуть сприятливі до вас, з іншого — вам здаватиметься, що ви заслуговуєте більшого, ніж маєте. Дивіться на життя спокійніше і простіше, і ви зрозумієте, що реальних приводів для занепокоєння немає.
Дні: спр. — 31; неспр. — 1.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ви будете оточені безхмарним коханням. Влаштуйте своє «гніздечко» і сховайте від допитливих очей. Придiлiть бiльше уваги своїй другiй половинцi, нiжнi слова будуть доречними.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.
 
Водолій (21.01—19.02). Будьте уважні та ввічливі, зневага може викликати розлад у сiм’ї. Зірки пророкують, що може настати деякий спад у стосунках. Ситуацію допоможе виправити вашi уява та фантазія.
Дні: спр. — 30; неспр. — 31.
 
Риби (20.02—20.03). Ви відчуєте таку любов, про яку могли тільки мріяти. Можливо, це буде відродження старого почуття або нова сторінка у вашому житті. Особливо корисно вміти оцінити те, що ви вмієте, і бути впевненим у собі.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Інша версія:

ОВЕН

Цього тижня встигнете багато чого зробити для досягнення бажаної мети. Отримаєте довгоочікувану звістку здалеку. Якщо маєте сімейні або робочі проблеми, поспішайте їх вирішити. У вихідні родичі можуть звернутися до вас по допомогу. Постарайтеся не розчарувати їх.

ТЕЛЕЦЬ

Вам слід навчитися слухати й чути тих, хто поряд, тоді ви дізнаєтеся багато цікавого для себе і станете мудрішими. Можливе значне просування вперед у професійній сфері. Цей тиждень – сприятливий час для ділових звершень. У вихідні вам буде потрібна зібраність для досягнення своєї мети.

БЛИЗНЮКИ

Можете з легкістю, за одним заходом, подолати багато перешкод та бар’єрів. Сприятливий час для налагодження корисних зв’язків і контактів. Ваші чарівність та авторитет можуть виявитися настільки значними, що оточення сприйматиме як належне всі ініціативи і пропозиції, висловлені вами.

РАК

З’явиться реальний шанс здійснити свої задуми, єдине, що може стати на заваді, – це ваша власна метушливість. Усе або майже все зможете реалізувати завдяки рішучим діям та логічній послідовності. До вихідних вас нарешті всі залишать у спокої, і ви встигнете підготуватися до свята.

ЛЕВ

У цей період імовірним буде зростання в професійній сфері. У вас з’явиться шанс опанувати нові навички. Не давайте волі гніву – негативні емоції лише сприятимуть погіршенню ситуації. Ухвалення важливого рішення відкладіть до кінця тижня.

ДІВА

Не відволікайтеся, ретельно виконуйте роботу й дозвольте іншим займатися своїми справами. Тепер слід працювати на найближче майбутнє, це гарний період для початку реалізації та затвердження нових планів. Імовірні нові перспективні знайомства, а також відновлення старих, перерваних стосунків.

ТЕРЕЗИ

Ваших сил та авторитету вистачить на все. Ситуація, яка склалася, вимагатиме від вас серйозності й зосередженості, буде просто необхідно продумати весь порядок дій, а вже потім братися за вирішення конкретних завдань. У вихідні слід більш критично поставитися до своїх і чужих слів та вчинків.

СКОРПІОН

Доведеться забути про відпочинок – цього тижня передбачається багато роботи. Якщо захочете повернути ситуацію на свою користь, вам будуть потрібні надзвичайна рішучість і швидка реакція. Намагайтеся не прагнути негайних змін, дослухайтеся навіть до найтихшого шепоту своєї інтуїції.

СТРІЛЕЦЬ

Зможете багато чого досягти. Намагайтеся не звертати уваги на дрібні неприємності, зосередьтеся на головному. Труднощі поточного періоду не настільки великі, щоб влаштовувати істерику, вони цілком переборні. Вихідні бажано провести за містом, у колі родини та близьких друзів.

КОЗЕРІГ

Накопичені сили використайте для інтенсивної та плідної роботи, тільки врахуйте, що навантаження має відповідати вашим можливостям. Імовірне отримання пропозиції, яка відчинить перед вами нові двері. Завдяки близьким людям відчуєте впевненість у власних силах і зможете реалізувати свої задуми.

ВОДОЛІЙ

Не впадайте у відчай, якщо ваші плани будуть втілюватися в життя з точністю до навпаки. Спробуйте використати ситуацію, яка склалася, собі на користь. Через зайву заглибленість у робочі проблеми, можете пропустити важливі деталі. Не дайте вихідним пропасти дарма.

РИБИ

Будуть раптово виникати й реалізовуватися сприятливі можливості. Вирішуйте всі справи без суєти і поспіху. Необхідно виявляти ініціативу та сміливість. У вихідні під час спілкування з дітьми вам знадобиться максимум витримки, терпіння й толерантності.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини