Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:12:01

Гороскоп на наступний тиждень 14-20 січня

13.01.2019   10:13Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 14 по 20 січня 2018 року

Овен (21.03—20.04). Якщо ви одруженi, можливi сiмейнi суперечки. Оскiльки ваша друга половинка поважає вас і захоплюється вами, все буде залагоджено полюбовно. Якщо ви самотні, будьте уважні у взаєминах iз протилежною статтю.
Дні: спр. — 14; неспр. —15.
 
Телець (21.04—21.05). Це несприятливий період для любовних інтриг. Не змушуйте кохану людину ревнувати, інакше ризикуєте втратити свою любов. Щоб запобiгти неприємностям, iгноруйте плiтки.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.
 
Близнюки (22.05—21.06). Вас чекає нова романтична пригода. Не будьте занадто наївні, не вірте обіцянкам, які вам даватимуть. Адже може виявитися, що насправді вам потрібна інша людина.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Рак (22.06—23.07). Зірки обіцяють сприятливий період у професійній діяльності. Проте ваша різкість може призвести до сутичок iз колегами, будьте поступливiшими.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.
 
Лев (24.07—23.08).
Ви зможете направити всі свої сили на досягнення поставлених цілей. Не опускайте руки, навіть якщо результат буде помітний не відразу — проявіть наполегливість.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Діва (24.08—23.09).
Вам потрібно буде серйозно підходити до вирішення кожної проблеми, зважувати всі «за» і «проти». Ви будете більш рішучими і активними і, безсумнівно, досягнете цілей.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Терези (24.09—23.10). Вам необхідно буде виконувати не завжди розумні накази. Але не робіть вигляд, що вас це не турбує, інакше ситуація розвернеться не на вашу користь.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Тиждень буде сприятливим у професійному плані. Цілком можливо, що ви зможете знайти краще місце для докладання своєї енергії. Не бійтеся змінити місце роботи.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Стрілець (23.11—21.12). Якщо ви вестимете здоровий спосіб життя, ніяких проблем зі здоров’ям не буде. Більше вiдпочивайте, правильно харчуйтеся й обмежте вживання алкоголю.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.
 
Козеріг (22.12—20.01).
Здоров’я не турбуватиме вас, ви будете сповнені енергії. Не виникне ніяких труднощів, навіть якщо ваш життєвий темп стане напруженiшим. Вживайте заходи, щоб захистити себе від інфекційних захворювань.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Водолій (21.01—19.02).
Зірки сприятимуть вам, однак можуть виникнути деякі проблеми. В основному труднощі чекають вас у професійній діяльності, тому необхідно набратися терпіння і бути наполегливiшими.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Риби (20.02—20.03). Якщо ви мудро підійдете до вирішення робочих проблем, то зможете не тільки підвищити свою психологічну опірність, а й розвинути в собі двi дуже важливi якості — навчитися вести переговори і робити правильнi висновки.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

Інша версія:

 ОВЕН

Напружена робота може знесилити вас, проте фінансові перспективи стануть набагато кращими, що окупить усі труднощі. Приховані проблеми, які мучать вас, відкриються для тих, хто поряд, але ви встигнете вжити заходів для їхнього вирішення. У вихідні зробите те, що давно обіцяли собі.

ТЕЛЕЦЬ

Намагайтеся стримувати свої запити й амбіції та дослухатися до мудрих порад. Зможете подолати труднощі та досягти прекрасних результатів, лише якщо не будете вимагати від життя всього й одразу. Вам дуже знадобиться терпіння. У вихідні не відмовляйтеся від запрошення друзів сходити до них у гості.

БЛИЗНЮКИ

Вам необхідно виявляти ініціативу та здобувати новий досвід. Не можна піддаватися зайвій суєті. Не займайтеся відповідальними питаннями. Варто взяти турботу про домочадців на себе, адже навряд чи хтось зможе зробити це краще за вас. Вихідні будуть зайняті виключно сімейними проблемами.

РАК

Бажання виділитися із загальної юрби може привести вас до реалізації давньої мети. Подбайте про те, щоб пропозиції про роботу посипались як із рога достатку. Цього тижня бажано зайнятися благоустроєм свого дому. Завдяки невеликим придбанням, він стане більш затишним та комфортним.

ЛЕВ

Не варто реагувати на вимоги начальства занадто емоційно, краще побережіть свої нерви. Знайдете дипломатичний спосіб уникнути неприємної розмови та домогтися потрібного вам рішення. Завзята праця принесе швидкий успіх, тож можете розраховувати на втілення в життя багатьох своїх задумів.

ДІВА

Життя битиме ключем, хоча багато своїх планів доведеться переглянути. Треба буде завзято боротися з найменшими виявами непевності у власних силах. Намагайтеся знайти підтримку скрізь, де тільки можна. Вихідні ідеальні не тільки для руйнування старого, але й для створення нового.

ТЕРЕЗИ

Вищі сили будуть підтримувати вас, пам’ятайте про це й довіряйте інтуїції. Слід переглянути свою систему цінностей, швидше за все, занадто явне прагнення до кар’єрного зростання може завдати шкоди вашим стосункам із близькими. У вихідні будете сповнені енергії та готові до нових пригод.

СКОРПІОН

Зорі радять звернути увагу на поради, якими з вами щедро ділитимуться близькі, таким чином ви зможете знайти «золоту ідею». Не варто занадто захоплюватися захистом інтересів інших людей, адже й власні справи будуть накопичуватися з неймовірною швидкістю та вимагати негайного вирішення.

СТРІЛЕЦЬ

З’явиться можливість виправити деякі помилки. Важливо зберігати рівновагу й контролювати власні емоції. Не беріться за важливі починання, тримайте при собі свої ідеї та плани. Вихідні принесуть приплив енергії та творчий підйом. Діти можуть злегка спантеличити вас своїми творчими пошуками.

КОЗЕРІГ

Ваша невгамовна енергія дивуватиме людей, які оточують вас. Не слід занадто розслаблятися – доля ще знайде спосіб вас здивувати. Зорі радять не приймати близько до серця те, що говорять близькі чи колеги по роботі. Вихідні проведіть з родиною, виявляючи при цьому максимум уваги до своїх рідних.

ВОДОЛІЙ

Не завадить підсумувати здобутий досвід. Отримана інформація дозволить відповісти на багато важливих життєвих питань. Намагайтеся не розповідати про таємне стороннім: одні можуть не зрозуміти, інші позаздрять. Вихідні цього тижня будуть цікавими та насиченими різними подіями.

РИБИ

Можете організувати тих, хто поряд, до спільної перспективної справи, але без вашої особистої участі все розпадеться. Не упустіть шанс покращити стосунки з близькими. У всьому шукайте привід для радості, не допускайте негативних емоцій та думок. У вихідні будьте обережні у висловлюваннях.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини